ČLÁNKY O VAŘENÍ A JÍDLE

Když nevíte, co jíte!

Když nevíte, co jíte!
Balené tavené „sýry“ bez mléka a vyrobené z rostlinného tuku - tak může vypadat dnešní nabídka v dnešních obchodech. Není na nich mléčného zhola nic....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Grilujeme ryby chutně a zdravě

Grilujeme ryby chutně a zdravě
Grilování k létu patří, ale faktem je to není zrovna nejvhodnější způsoby tepelné úpravy masa. Je možné nějakým způsobem snížit rizika a připravit chutný...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Mrkvové hody? Jistě, od nápoje až po dort!

Mrkvové hody? Jistě, od nápoje až po dort!
Na kolik způsobů umíte uvařit mrkev? Nebudeme ani počítat,  z téhle populární zeleniny se dá udělat lahodný nápoj, polévka, hlavní jídlo či sladká tečka. ...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Máte odvahu na inventuru lednice?

Máte odvahu na inventuru lednice?
Nahnilé ovoce, vysušená zelenina nebo na kost zmrzlé máslo. Občas vyndáme z lednice potraviny ve stavu, který rozhodně neprospívá ani zdraví ani chuťovým...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Středomořská strava – prevence i lék na srdce

Středomořská strava – prevence i lék na srdce
Strava bohatá na ovoce a zeleninu, ořechy, rostlinné oleje, luštěniny, obilniny a ryby je nejen dobrou cestou, jak předcházet kardiovaskulárním nemocem...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Starý pekáč si schovejte na uzení pstruhů

Starý pekáč si schovejte na uzení pstruhů
Možná, že v době, kdy chceme více času trávit venku, užít si příjemné podvečery, vám příjemně zavoní domácky uzená sladkovodní ryba....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Hit grilovací sezóny: Sladkovodní ryby

Hit grilovací sezóny: Sladkovodní ryby
Grilování má v oblibě stále více Čechů. Mimo tradičních steaků, krkoviček a klobásek se na grilu objevují častěji i sladkovodní ryby. ...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Kuře – stále dobré a stokrát jinak?

Kuře – stále dobré a stokrát jinak?
Kuře stokrát dobré a pokaždé jinak – platí to ještě? Neodsunula ptačí chřipka a strach z kuřat tenhle reklamní slogan nenávratně do historie? Podle drůbežářů...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Víme, která nádivka je nejlepší!

Víme, která nádivka je nejlepší!
Která nádivka je nejlepší? Nebo lépe řečeno – která kuchařka umí nádivku nejlíp? Všichni se asi shodnou, že ta od maminky, nebo od babičky. Na pár se...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Připravte si orientální hostinu

Připravte si orientální hostinu
Čínské jídelny i americká bistra jsou již důvěrně známá. Na francouzskou restauraci možná zase chybí pár drobných... Pojďme si tedy udělat kulinářský...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Nezapomněli jste na jarního kapříka?

Nezapomněli jste na jarního kapříka?
Jsme v době před Velikonocemi, není tedy od věci připomenout si tradiční velikonoční půst a s ním i kapra....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Biostyl, aneb Nebojte se neznámého

Biostyl, aneb Nebojte se neznámého
Možná se vám to také stává – chcete žít zdravěji, zajdete do některé z prodejen biopotravin a pak z ní vycouváte, protože většina názvů na balíčcích vám...
čtěte vícediskuse (1) poradna galerie

Zkuste pstruha, je to delikatesa

Zkuste pstruha, je to delikatesa
Rybáři si pstruzích pošmáknou dvakrát. Dobře si „zachytají“ a také vědí, že tato ryba má vynikající maso, které je opravdovou delikatesou. Vy si pro něj...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie







Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci