ČLÁNKY O VAŘENÍ A JÍDLE

Buďte originální – zapečte svůj valentýnský vzkaz

Buďte originální – zapečte svůj valentýnský vzkaz
Příběh svátku všech zamilovaných se začal psát už ve starověkém Římě, avšak jak rychle začal, tak zase rychle skončil. Novou formu tohoto svátku odstartoval...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Dobroty šéfkuchařů zvládnete snadno i doma

Dobroty šéfkuchařů zvládnete snadno i doma
Dobré jídlo a pití, základ dobrého žití – říká staré přísloví. A my jsme si trochu těch dobrot nabrali od zkušených šéfkuchařů. Jejich recepty určitě...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Houby – pro voňavý oběd vyrážíme do lesa!

Houby – pro voňavý oběd vyrážíme do lesa!
Češi jsou známý houbařský národ a nejen proto, že v létě i na podzim často doslova po kolenou lezou v lesích. Houby sice najdeme skoro ve všech kuchyních...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Kuchyně na zahradním grilu

Kuchyně na zahradním grilu
Čas prázdnin a dovolených je jako stvořený pro odpočinek na zahradě vašeho domu, na chatě nebo chalupě. A nejen tam patří k zábavě letní grilovací party,...
čtěte vícediskuse (1) poradna galerie

Letní dámská jízda: Buďte dokonalou hostitelkou

Letní dámská jízda: Buďte dokonalou hostitelkou
Pozvat domů kamarádky a celou noc mluvit o rodinách, láskách i práci. Co může být lepšího. ...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Helena Vondráčková se na hausbótu blýskla nádivkou

Helena Vondráčková se na hausbótu blýskla nádivkou
Na březích Slapské přehrady kotví druhý domov slavné zpěvačky. V kuchyni komfortního hausbótu Heleny Vondráčkové, která je také nadšená kuchařka, se natáčel...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Šéf Zdeněk Pohlreich se vrací za letní gril

Šéf Zdeněk Pohlreich se vrací za letní gril
Opět je léto na dohled. Přichází sezóna kouřem provoněných dobrot je tu! A s ní se vrací i "šéf grilu" Zdeněk Pohlreich. Přinášíme také jeho vynikající...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Maso jíst, či nejíst? A co o něm vlastně víme?

Maso jíst, či nejíst? A co o něm vlastně víme?
Jíst, či nejíst maso? A jaké? Asi bychom se všichni nedohodli, tak si alespoň řekněme, že ze všeho nejdůležitější je sestavit jídelníček tak, abychom...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Sváteční jídlo může být i jednoduché, a přitom moc dobré!

Sváteční jídlo může být i jednoduché, a přitom moc dobré!
Menu o svátcích hospodyňky vždycky potrápí. Nejdříve vše vymyslet a nato uvařit a upéci. Máme pro vás tři tipy, které hravě zvládnou i začínající kuchařinky...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Vaříme oběd, kterým se léčil slavný Ernest Hemingway

Vaříme oběd, kterým se léčil slavný Ernest Hemingway
Menu světových restaurací či hotelů mívají různé taháky a triky. Například oblíbená jídla celebrit. Hotel Gritti Palace v Benátkách si bere za spojence...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Králík – dobrý, zdravý a dietní

Králík – dobrý, zdravý a dietní
Vepřové, hovězí, kuře. Sem tam ryba a další maso. Jen výjimečně králík. Přesto patří Češi spotřebou (necelé tři kila za rok) tohoto masa na přední místa...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Upečte si máslové mušličky

Upečte si máslové mušličky
Vánoční cukroví dotváří každým rokem tu pravou atmosféru Vánoc. A pečení vánočního cukroví začíná již dlouho před samotným Štědrým dnem. Někde vládnou...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Markéta Hrubešová: Jídlo miluji, diety jsou mi protivné

Markéta Hrubešová: Jídlo miluji, diety jsou mi protivné
Markétu Hrubešovou známe z divadla i filmu. A také z televize – před časem jsme ji dokonce v jednom z pořadů mohli vidět jako kuchařku. Sama nedávno vydala...
čtěte vícediskuse (1) poradna galerie







Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci