123...5...10...15>>

ČLÁNKY O VAŘENÍ A JÍDLE

Pečená zelenina: recepty pro podzim a zimu

Pečená zelenina: recepty pro podzim a zimu
Změny ročních období přinášejí na stůl nové druhy ovoce a zeleniny. Podzim je již tu, a pomalu za sebou nechá jablka, kořenovou zeleninu jako mrkev či...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Když nevíte, co pijete, přečtěte si etiketu

Když nevíte, co pijete, přečtěte si etiketu
Nechme teď stranou debaty, jestli kupovat balenou vodu, nebo pít vodu z kohoutku, která je podle některých testů srovnatelná, ba i lepší. Kupuje se a...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Desatero kvalitního chleba

Desatero kvalitního chleba
Chléb je základní lidská potravina již po tisíce let a také symbol života. Dneska navíc můžeme vybírat mezi tolika druhy... Podle čeho vybírat chleba...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Suši bez obav! Zvládnete ho, pochutnáte si

Suši bez obav! Zvládnete ho, pochutnáte si
Suši dnes skloňuje kdekdo, dokonce se jedno z nejznámějších japonských jídel nechá koupit i v supermarketech. No, nechme je tam, uděláme si domácí. Určitě...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Potraviny, ze kterých získáte zdravé sacharidy

Potraviny, ze kterých získáte zdravé sacharidy
Ve světě výživy se sacharidům mnohdy neprávem přisuzuje, že po nich člověk tloustne. Neměli bychom je však všechny házet do jednoho pytle. Kvalitní sacharidy...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Pár tipů na sendviče, kterými zaženeme hlad hlavně v létě

Pár tipů na sendviče, kterými zaženeme hlad hlavně v létě
Léto nabádá k letním lehkým pokrmům, u jejichž přípravy se příliš nezdržujeme u sporáku. V obchodech naleznete vše, co k přípravě domácích, ať už tradičních...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Více si hlídáme kvalitu potravin a grilujeme celý rok

Více si hlídáme kvalitu potravin a grilujeme celý rok
Svět gastronomie se mění a výrobci i prodejci potravin se musí přizpůsobovat novým trendům. Zákazníci už se nespokojí s lacinými náhražkami a to platí...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Chcete zhubnout? Dejte se na krůtí maso!

Chcete zhubnout? Dejte se na krůtí maso!
Ačkoliv u nás každý občan České republiky sní kolem pětadvaceti kilogramů drůbežího masa ročně, spotřeba krůtího masa činí necelá dvě kila na hlavu. V...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Umíte využít sílu sladkého zázraku?

Umíte využít sílu sladkého zázraku?
Už 80 milionů let obývají naši planetu včely, které dokážou vytvořit blahodárnou lepkavou tekutinu. Ne nadarmo se medu přezdívá tekuté zlato nebo také...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Mazance i beránka zvládnete hravě. Máme recept!

Mazance i beránka zvládnete hravě. Máme recept!
Na Bílou sobotu by měla každá hospodyňka podle lidových tradic napéct mazance, beránka... Přinášíme osvědčený recept, jak to ještě hravě zvládnout! I...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Mikrobylinky – malé rostlinky plné intenzivní chutě

Mikrobylinky – malé rostlinky plné intenzivní chutě
Mikrobylinky jsou malé výhonky zeleniny či bylinek. Obsahují všechny důležité látky, které rostlina potřebuje k růstu. Jsou proto bohaté na antioxidanty,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Pivo v kuchyni – delikátní zpestření všedních dní

Pivo v kuchyni – delikátní zpestření všedních dní
Sklenicí či půllitrem příjemně vychlazeného zlatavého moku na stole pivní potěšení zdaleka nekončí. Což takhle spojit příjemné s ještě příjemnějším –...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Co takhle objevit pikantní tandoori recepty?

Co takhle objevit pikantní tandoori recepty?
Stojí za to objevovat skrze dobré jídlo i cizí kraje. Zkuste si připravit některé tradiční pokrmy jinak. Třeba poindicku s tandoori pastou....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie



123...5...10...15>>




Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci