123...5...10...13>>

ČLÁNKY O VAŘENÍ A JÍDLE

Olejů, co hrdlo ráčí, ale jak si vybrat ten správný?

Olejů, co hrdlo ráčí, ale jak si vybrat ten správný?
Složité rozhodování, když stojíte před plným regálem a neumíte se rozhodnout nejen mezi různými značkami, ale také různými variantami výrobků. Například...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Nejsou kopřivy do nádivky? Jde to i bez nich!

Nejsou kopřivy do nádivky? Jde to i bez nich!
Velikonoční zvyky dodržuje až 90 procent Čechů. Spíš než s náboženstvím má však většina z nich Velikonoce spojené s příchodem jara a tradičními pokrmy...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Jak poznat čerstvá vejce a jaká tím pádem nekupovat

Jak poznat čerstvá vejce a jaká tím pádem nekupovat
Každý Čech podle statistiky předloni zkonzumoval průměrně 249 vajec. A stále víc nám záleží na původu vajec a snažíme se vyhýbat těm z velkochovů....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Zkuste kanárské omáčky, které se nevaří

Zkuste kanárské omáčky, které se nevaří
Možná si při grilování vzpomenete na dovolenou na Kanárských ostrovech a ještě cítíte na jazyku příjemnou chuť zdejších speciálních omáček. Mojo rojo...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Marmeládu na zahřátí, znáte? A můžete ji dát i jako dárek!

Marmeládu na zahřátí, znáte? A můžete ji dát i jako dárek!
Výroba džemů není disciplína jen na léto. Ani chladná zima není překážkou pro vykouzlení marmeládového zázraku. Stačí zapomenutý želírovací cukr z letních...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Potraviny podle barvy nevybírejte, většinou byste naletěli

Potraviny podle barvy nevybírejte, většinou byste naletěli
Pokud se nám něco líbí takzvaně „na oko“, máme mnohem větší motivaci danou věc prozkoumat a většinou i vlastnit. Výrobci potravin jsou si dobře vědomi,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Suši bez obav! Zvládnete ho, pochutnáte si

Suši bez obav! Zvládnete ho, pochutnáte si
Suši dnes skloňuje kdekdo, dokonce se jedno z nejznámějších japonských jídel nechá koupit i v supermarketech. No, nechme je tam, uděláme si domácí. Určitě...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Zkuste naše tipy a staňte se hvězdou vánočního pečení!

Zkuste naše tipy a staňte se hvězdou vánočního pečení!
Sladké cukroví k českým Vánocům prostě patří. Dokonce se uvádí, že ačkoli třetina domácností nepeče, jenom čtyři procenta Čechů a Moravanů si dovedou...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Chcete zhubnout? Dejte se na krůtí maso!

Chcete zhubnout? Dejte se na krůtí maso!
Ačkoliv u nás každý občan České republiky sní kolem pětadvaceti kilogramů drůbežího masa ročně, spotřeba krůtího masa činí necelá dvě kila na hlavu. V...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Lovecká sezóna je tady! Užijte si divočinu na talíři

Lovecká sezóna je tady! Užijte si divočinu na talíři
Právě začala sezóna zvěřiny a tak si můžeme pochutnat na mase, které jindy tak snadno k sehnání není. Upravit zvěřinu se může zdát na první pohled těžké,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Čerstvý ovčí sýr nabízí lehkou večeři

Čerstvý ovčí sýr nabízí lehkou večeři
Jemný, smetanový a lahodný – takový je ovčí sýr, který se stává více a více oblíbeným, a to nejen díky báječné chuti. ...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

10 důvodů, proč obohatit svůj jídelníček o ryby

10 důvodů, proč obohatit svůj jídelníček o ryby
Ryby patří k nejzdravějšímu jídlu, ale sáhněme si do svědomí, jak často je konzumujeme? Jestliže dokážeme spočítat počet snězených ryb za celý rok, je...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Pár tipů na sendviče, kterými zaženeme hlad hlavně v létě

Pár tipů na sendviče, kterými zaženeme hlad hlavně v létě
Léto nabádá k letním lehkým pokrmům, u jejichž přípravy se příliš nezdržujeme u sporáku. V obchodech naleznete vše, co k přípravě domácích, ať už tradičních...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie



123...5...10...13>>




Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci