123...5...10...13>>

ČLÁNKY O VAŘENÍ A JÍDLE

10 důvodů, proč obohatit svůj jídelníček o ryby

10 důvodů, proč obohatit svůj jídelníček o ryby
Ryby patří k nejzdravějšímu jídlu, ale sáhněme si do svědomí, jak často je konzumujeme? Jestliže dokážeme spočítat počet snězených ryb za celý rok, je...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Pár tipů na sendviče, kterými zaženeme hlad hlavně v létě

Pár tipů na sendviče, kterými zaženeme hlad hlavně v létě
Léto nabádá k letním lehkým pokrmům, u jejichž přípravy se příliš nezdržujeme u sporáku. V obchodech naleznete vše, co k přípravě domácích, ať už tradičních...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Jak vybrat kvalitní jablka a nenaletět vykukům

Jak vybrat kvalitní jablka a nenaletět vykukům
Jablko je snad nejtypičtějším českým ovocem. Každým rokem se jich u nás sklidí přibližně 230 000 tun. Ročně sníme průměrně kolem 22 kilogramů. Poradíme...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Ledový čaj je příjemné osvěžení, které zvládne každý

Ledový čaj je příjemné osvěžení, které zvládne každý
V letních měsících, kdy by měl člověk vypít alespoň 2, 5 litru tekutin denně, jsou vhodným doplňkem pitného režimu ledové čaje....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Nalijme si čisté (instantní) kávy. A co o ní víme?

Nalijme si čisté (instantní) kávy. A co o ní víme?
Káva je doma po celém světě a mluví o ní kdekdo. Zajímavé je, že většinou o té zrnkové. Není trochu paradoxem, že instantní kávu máme rovněž doma takřka...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Nádivka a jehněčí nemůže o Velikonocích chybět!

Nádivka a jehněčí nemůže o Velikonocích chybět!
K pohodě Velikonoc nepochybně patří svátečně nazdobený stůl plný dobrot. Tradičních i těch méně obvyklých. My se přidržíme tradic a upečeme si na Bílou...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Tři tipy, aby vás Velikonoce nezaskočily

Tři tipy, aby vás Velikonoce nezaskočily
Velikonoce jsou letos nezvykle brzy, nenechte se svátky jara překvapit! Jistě budete pro své blízké připravovat všelijaké dobroty, máme pro vás několik...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

S kuřecím po novu, ale stejně jednoduše, rychle a chutně

S kuřecím po novu, ale stejně jednoduše, rychle a chutně
Kuřecí maso je považováno za dietní a je základem zdravé stravy. Zároveň je zdrojem bílkovin, které potřebuje každý sportovec a aktivní člověk. Zkuste...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Chuťovky pro dobrou party – a bude nezapomenutelná!

Chuťovky pro dobrou party – a bude nezapomenutelná!
Připravujete pro přátele menší party? Nemusí to zrovna být tradiční loučení se starým rokem a vítání nového... Každopádně, aby byl večírek nezapomenutelný,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Jak poznat kvalitu kapra

Jak poznat kvalitu kapra
Štědrovečerní kapr nemůže na našem vánočním stole chybět. Ale ruku na srdce – poznáte kvalitní rybu, abyste si opravdu pochutnali?...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Hity mezi vodami? Zde jsou, vyberte si!

Hity mezi vodami? Zde jsou, vyberte si!
Vybírat si pouze mezi perlivou, jemně perlivou nebo neperlivou vodou je minulostí. Hitem poslední doby se staly vody, které se odlišují chutí, perlivostí,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Recepty: Dorty, které létají ve filmu!

Recepty: Dorty, které létají ve filmu!
Ve filmu Jak se zbavit nevěsty, kromě Davida Matáska (na titulním snímku), Andrey Kerestešové, Lenky Vlasákové, Jany Švandové a dalších, hraje důležitou roli cukrárna.
čtěte vícediskuse (1) poradna galerie

Zázvor jistě znáte, umíte s ním vařit?

Zázvor jistě znáte, umíte s ním vařit?
O zázvoru možná dost čteme, ale v kuchyni nejspíš moc nepoužíváme. Je to škoda, protože se ochuzujeme nejen o jeho chuť, ale také o léčivé schopnosti...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie



123...5...10...13>>



LÉKÁRNA.cz DOPORUČUJE

Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci