123...5...10...15>>

ČLÁNKY O VAŘENÍ A JÍDLE

Při hubnutí jsou vejce ideálním zdrojem bílkovin

Při hubnutí jsou vejce ideálním zdrojem bílkovin
Znáte to – spousta z nás se při hubnutí uchyluje k drastické dietě a mučení v posilovně. Jenže se nic neděje, možná se naše váha začne dokonce zvyšovat.....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

S kuřecím po novu, ale stejně jednoduše, rychle a chutně

S kuřecím po novu, ale stejně jednoduše, rychle a chutně
Kuřecí maso je považováno za dietní a je základem zdravé stravy. Zároveň je zdrojem bílkovin, které potřebuje každý sportovec a aktivní člověk. Zkuste...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Dýně nejsou jen pro okrasu, tři tipy na zkoušku

Dýně nejsou jen pro okrasu, tři tipy na zkoušku
V Česku se dýním v kuchyni příliš nedaří. Ještě tak polévka, někde kompot či džem. Spíš je používáme jako okrasu nebo jako strašáka při haloweenu. Škoda,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Nevolnosti z jídla jsou v létě časté. Lze se jim vyhnout

Nevolnosti z jídla jsou v létě časté. Lze se jim vyhnout
Nenechte si zkazit letní zábavu nevolnostmi ze zkaženého jídla. Máme pro vás několik tipů, jak zajistit bezpečnost potravin během vysokých teplot....
čtěte vícediskuse (1) poradna galerie

Co jste o salátech možná nevěděli

Co jste o salátech možná nevěděli
Saláty jsou samostatná kategorie stravování a je málo lidí, kteří by neměli alespoň některý druh rádi. Přesto jsou většinou považovány spíše za jakýsi...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Plánujete romantickou večeři? Zkuste menu o třech chodech

Plánujete romantickou večeři? Zkuste menu o třech chodech
Chtěli byste oslavit výjimečné chvíle s partnerem? Nejlépe skvělou večeří při svíčkách a dobrým vínem! Vyzkoušejte naše tříchodové menu, jež promění večeři...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Mazance i beránka zvládnete hravě. Máme recept!

Mazance i beránka zvládnete hravě. Máme recept!
Na Bílou sobotu by měla každá hospodyňka podle lidových tradic napéct mazance, beránka... Přinášíme osvědčený recept, jak to ještě hravě zvládnout! I...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Čerstvý ovčí sýr nabízí lehkou večeři

Čerstvý ovčí sýr nabízí lehkou večeři
Jemný, smetanový a lahodný – takový je ovčí sýr, který se stává stále oblíbenějším, a to nejen díky báječné chuti. ...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Jíme špatné tuky a spořádáme jich moc

Jíme špatné tuky a spořádáme jich moc
Současná populace konzumuje výrazně více tuků, než lidský organizmus potřebuje, nebo se naopak tukům ve stravě zcela vyhýbá v domnění, že jsou pouze zdrojem...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Co jste o medu možná ještě nikdy neslyšeli

Co jste o medu možná ještě nikdy neslyšeli
Chřipková epidemie klepe na dveře a s ní i čas čajů. Většina z nás při léčbě prvních náznaků rýmy sáhne po zázvorovém čaji s medem, ale možná už jste...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Poznáte kvalitní uzeninu? Aneb Jak se nenechat napálit

Poznáte kvalitní uzeninu? Aneb Jak se nenechat napálit
Ceny vepřového masa a uzenin stále rostou – když už jsme tedy nuceni platit stále více a více, měli bychom se mnohem více zaměřit na jejich kvalitu. Ukážeme...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

TEST: Jak se vyznáte se v mléce, másle a sýrech?

TEST: Jak se vyznáte se v mléce, másle a sýrech?
Vyzkoušejte se na malém testu, jaké jsou vaše, nebo celé vaší rodiny, znalosti nejzákladnějších druhů potravin.
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Nalijme si čisté (instantní) kávy. A co o ní víme?

Nalijme si čisté (instantní) kávy. A co o ní víme?
Káva je doma po celém světě a mluví o ní kdekdo. Zajímavé je, že většinou o té zrnkové. Není trochu paradoxem, že instantní kávu máme rovněž doma takřka...
čtěte vícediskuse (2) poradna galerie



123...5...10...15>>




Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci