123...5...10...1516>>

ČLÁNKY O VAŘENÍ A JÍDLE

Proč jsou fermentované potraviny trendy

Proč jsou fermentované potraviny trendy
Fermentované potraviny jsou nejen trendy, ale jejich pravidelnou konzumací prospějete zejména svému zdraví....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Znáte tradici bramborového salátu

Znáte tradici bramborového salátu
Mysleli jste si, že na tradičním vánočním bramborovém salátu si naši předci pochutnávali v době, kdy se v Betlémě narodil Ježíšek?...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Není PEPŘ jako PEPŘ

Není PEPŘ jako PEPŘ
Celosvětově rozšířené koření pochází z popínavého tropického keře – pepřovníku. Ne všechno koření, které se pepřem označuje, jím skutečně je. Některé...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Blahodárné účinky kávy na lidský organizmus

Blahodárné účinky kávy na lidský organizmus
Kávu lidstvo pije už asi 30 tisíc let a vědecké studie se i přesto nadále předhánějí v inventáři jejích pozitivních, a někdy i negativních, účinků. ...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Potraviny, které podpoří podzimní imunitu

Potraviny, které podpoří podzimní imunitu
S příchodem podzimu jsme náchylnější k nachlazení. Proto je důležité tělo na podzim s předstihem připravit a posílit naši imunitu. K tomu skvělé poslouží...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Čas sklizně je tu, připravte si přírodní zásoby zdraví

Čas sklizně je tu, připravte si přírodní zásoby zdraví
Způsobů, jak si uchovat letní úrodu na zimní měsíce je hned několik a tou nejstarší je sušení. Dle historiků se první recepty na sušení ovoce objevují...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Ve svém jídelníčku nezapomínejte na řapíkatý celer

Ve svém jídelníčku nezapomínejte na řapíkatý celer
Řapíkatý celer by ve vašem jídelníčku rozhodně neměl chybět. Nejenže prospívá trávení a pomáhá diabetikům, ale je skvělý při hubnutí! ...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Jíme špatné tuky a spořádáme jich moc

Jíme špatné tuky a spořádáme jich moc
Současná populace konzumuje výrazně více tuků, než lidský organizmus potřebuje, nebo se naopak tukům ve stravě zcela vyhýbá v domnění, že jsou pouze zdrojem...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Olejů, co hrdlo ráčí, ale jak si vybrat ten správný?

Olejů, co hrdlo ráčí, ale jak si vybrat ten správný?
Složité rozhodování, když stojíte před plným regálem a neumíte se rozhodnout nejen mezi různými značkami, ale také různými variantami výrobků. Například...
čtěte vícediskuse (2) poradna galerie

Skořice nejen voní, ale také pomůže proti cukrovce

Skořice nejen voní, ale také pomůže proti cukrovce
Skořice patří k zázračným přírodním léčivům. Kdoví, koho kdysi dávno napadlo, že kůra stromu může obohatit člověka nejen svou vůní, ale i svými blahodárnými...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Vejce hrají o Velikonocích hlavní roli. Jak(á) vybrat?

Vejce hrají o Velikonocích hlavní roli. Jak(á) vybrat?
Jedny z nejvýznamnějších a nejkrásnějších svátků v roce jsou spojené také s přípravou a konzumací dobrého jídla a pití. A většina velikonočních receptů...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Potraviny, které neprávem vzbuzují obavy

Potraviny, které neprávem vzbuzují obavy
Mýty a polopravdy o potravinách, kterých po internetu koluje obrovské množství, komplikují nejen snahu lidí jíst zdravě, ale i celkově osvětu v oblasti...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Čerstvý ovčí sýr nabízí lehkou večeři

Čerstvý ovčí sýr nabízí lehkou večeři
Jemný, smetanový a lahodný – takový je ovčí sýr, který se stává stále oblíbenějším, a to nejen díky báječné chuti. ...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie



123...5...10...1516>>




Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci