123...5...10...14>>

ČLÁNKY O VAŘENÍ A JÍDLE

Poklady ve skořápce… aneb Oříšky nemusíme jíst jen o Vánocích

Poklady ve skořápce… aneb Oříšky nemusíme jíst jen o Vánocích
Superpotravina, poklad či dokonce zázrak přírody? Řeč je samozřejmě o ořechách, skrývajících pod skořápkou kvalitní bílkoviny a spoustu zdravých tuků....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Životabudiče a lektvary proti nachlazení, kašli a rýmě

Životabudiče a lektvary proti nachlazení, kašli a rýmě
Sbíráte recepty a vaříte lektvary podle osvědčených rad léčitelů a staletých tradic? Pak máme pro vás další tipy na spolehlivé životabudiče, originální...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Svátky bez výčitek, aneb Jak se najíst dobře a zdravě

Svátky bez výčitek, aneb Jak se najíst dobře a zdravě
Možná se už teď děsíte, jak se nedokážete vzdát úžasných vánočních a silvestrovských (a bohužel většinou) nezdravých dobrot, a kolik kil navíc naberete....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Burger nejen v létě – trhané maso je tu přece pořád

Burger nejen v létě – trhané maso je tu přece pořád
Burgery máme spojené s létem, vlahými večery a grilováním. Není ale důvod, proč bychom si je neměli dopřát i v chladnějších měsících. Jedním ze způsobů,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Nechte gril odpočinout a zkuste chléb a sýr. Fondue

Nechte gril odpočinout a zkuste chléb a sýr. Fondue
Hlavní grilovací sezóna nás opouští, nechme tedy gril odpočinout. Pokud ale chcete zachovat společenský ráz, nabízí se jednoduchá možnost. Zkuste sýrové...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Džemování? Strasti příprav vyváží slasti mlsání

Džemování? Strasti příprav vyváží slasti mlsání
Závěr léta a začínající podzim má mnoho z nás spojen s tradiční přípravou marmelád a džemů z toho, co urodila zahrádka nebo příroda. A strasti při přípravě...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Studená polévka a letní vedro, to se fakt rýmuje

Studená polévka a letní vedro, to se fakt rýmuje
Už paní Magdalena Dobromila psala, že polévka je grunt, a platí to nejen o české kuchyni. Ale když je léto a teploty atakují třicítku, to se moc do polévky...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Skořice nejen voní, ale také pomůže proti cukrovce

Skořice nejen voní, ale také pomůže proti cukrovce
Skořice patří k zázračným přírodním léčivům. Kdoví, koho kdysi dávno napadlo, že kůra stromu může obohatit člověka nejen svou vůní, ale i svými blahodárnými...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Drinky s ledem: pro chuť a letní osvěžení

Drinky s ledem: pro chuť a letní osvěžení
Něco na osvěžení a na chuť – v létě pravděpodobně nejsilnější požadavky na letní drinky. Protentokrát zapomeňme na alkoholické nápoje. Máme pro vás tip...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Trumf na grilu – kvalitní maso. Jak vybrat ten nejlepší steak?

Trumf na grilu – kvalitní maso. Jak vybrat ten nejlepší steak?
Kromě dobré party je na fajnové odpoledne či večer u grilu potřeba zajistit kvalitní maso. Jestliže si tak úplně nejste jisti výběrem steaků, poraďte...
čtěte vícediskuse (1) poradna galerie

Olejů, co hrdlo ráčí, ale jak si vybrat ten správný?

Olejů, co hrdlo ráčí, ale jak si vybrat ten správný?
Složité rozhodování, když stojíte před plným regálem a neumíte se rozhodnout nejen mezi různými značkami, ale také různými variantami výrobků. Například...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Nejsou kopřivy do nádivky? Jde to i bez nich!

Nejsou kopřivy do nádivky? Jde to i bez nich!
Velikonoční zvyky dodržuje až 90 procent Čechů. Spíš než s náboženstvím má však většina z nich Velikonoce spojené s příchodem jara a tradičními pokrmy...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Jak poznat čerstvá vejce a jaká tím pádem nekupovat

Jak poznat čerstvá vejce a jaká tím pádem nekupovat
Každý Čech podle statistiky předloni zkonzumoval průměrně 249 vajec. A stále víc nám záleží na původu vajec a snažíme se vyhýbat těm z velkochovů....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie



123...5...10...14>>




Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci