ČLÁNKY O VAŘENÍ A JÍDLE

Pivo v kuchyni – delikátní zpestření všedních dní

Pivo v kuchyni – delikátní zpestření všedních dní
Sklenicí či půllitrem příjemně vychlazeného zlatavého moku na stole pivní potěšení zdaleka nekončí. Což takhle spojit příjemné s ještě příjemnějším –...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Co takhle objevit pikantní tandoori recepty?

Co takhle objevit pikantní tandoori recepty?
Stojí za to objevovat skrze dobré jídlo i cizí kraje. Zkuste si připravit některé tradiční pokrmy jinak. Třeba poindicku s tandoori pastou....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Olejů, co hrdlo ráčí, ale jak si vybrat ten správný?

Olejů, co hrdlo ráčí, ale jak si vybrat ten správný?
Složité rozhodování, když stojíte před plným regálem a neumíte se rozhodnout nejen mezi různými značkami, ale také různými variantami výrobků. Například...
čtěte vícediskuse (2) poradna galerie

Umíte uvařit dobroty českých hospod?

Umíte uvařit dobroty českých hospod?
Každý chlap se někdy stravuje v hospodě a málo platné, takové dobroty mu doma neuvaří. Svíčkovou? Vepřoknedlozelo? Smažák? Ano, to všechno je doma chutnější,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Potraviny podle barvy nevybírejte, většinou byste naletěli

Potraviny podle barvy nevybírejte, většinou byste naletěli
Pokud se nám něco líbí takzvaně „na oko“, máme mnohem větší motivaci danou věc prozkoumat a většinou i vlastnit. Výrobci potravin jsou si dobře vědomi,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Vydejte se s námi do Itálie (ve vlastní kuchyni)!

Vydejte se s námi do Itálie (ve vlastní kuchyni)!
Někdo má zálibu cestovat, aby poznával krásy cizokrajné přírody, jiný spíš nasává místní atmosféru, zvyky a ochutnává zdejší speciality. Obojího máme...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Životabudiče a lektvary proti nachlazení, kašli a rýmě

Životabudiče a lektvary proti nachlazení, kašli a rýmě
Sbíráte recepty a vaříte lektvary podle osvědčených rad léčitelů a staletých tradic? Pak máme pro vás další tipy na spolehlivé životabudiče, originální...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Uzená makrela – vynikající zdroj bílkovin a zdravých tuků

Uzená makrela – vynikající zdroj bílkovin a zdravých tuků
Podle odborníků bychom si měli ryby dopřávat ideálně jednou, nejlépe však dvakrát týdně. Proč si nedat třeba makrelu? Navíc uzenou......
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Při hubnutí jsou vejce ideálním zdrojem bílkovin

Při hubnutí jsou vejce ideálním zdrojem bílkovin
Znáte to – spousta z nás se při hubnutí uchyluje k drastické dietě a mučení v posilovně. Jenže se nic neděje, možná se naše váha začne dokonce zvyšovat.....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

S kuřecím po novu, ale stejně jednoduše, rychle a chutně

S kuřecím po novu, ale stejně jednoduše, rychle a chutně
Kuřecí maso je považováno za dietní a je základem zdravé stravy. Zároveň je zdrojem bílkovin, které potřebuje každý sportovec a aktivní člověk. Zkuste...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Dýně nejsou jen pro okrasu, tři tipy na zkoušku

Dýně nejsou jen pro okrasu, tři tipy na zkoušku
V Česku se dýním v kuchyni příliš nedaří. Ještě tak polévka, někde kompot či džem. Spíš je používáme jako okrasu nebo jako strašáka při haloweenu. Škoda,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Nevolnosti z jídla jsou v létě časté. Lze se jim vyhnout

Nevolnosti z jídla jsou v létě časté. Lze se jim vyhnout
Nenechte si zkazit letní zábavu nevolnostmi ze zkaženého jídla. Máme pro vás několik tipů, jak zajistit bezpečnost potravin během vysokých teplot....
čtěte vícediskuse (1) poradna galerie

Co jste o salátech možná nevěděli

Co jste o salátech možná nevěděli
Saláty jsou samostatná kategorie stravování a je málo lidí, kteří by neměli alespoň některý druh rádi. Přesto jsou většinou považovány spíše za jakýsi...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie







Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci