<<1...34567...10...1516>>

ČLÁNKY O VAŘENÍ A JÍDLE

TEST: Jak se vyznáte se v mléce, másle a sýrech?

TEST: Jak se vyznáte se v mléce, másle a sýrech?
Vyzkoušejte se na malém testu, jaké jsou vaše, nebo celé vaší rodiny, znalosti nejzákladnějších druhů potravin.
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Nalijme si čisté (instantní) kávy. A co o ní víme?

Nalijme si čisté (instantní) kávy. A co o ní víme?
Káva je doma po celém světě a mluví o ní kdekdo. Zajímavé je, že většinou o té zrnkové. Není trochu paradoxem, že instantní kávu máme rovněž doma takřka...
čtěte vícediskuse (2) poradna galerie

Co možná nevíte o hranolkách

Co možná nevíte o hranolkách
Brambory patří mezi nejčastěji konzumované plodiny na světě – a svůj podíl na tom má i jejich populární úprava v podobě křupavých hranolek....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Jak si vybrat kvalitní šunku

Jak si vybrat kvalitní šunku
Blíží se svátky hojnosti, stoly se budou prohýbat pod nabídkou delikates. Nebude určitě chybět šunka. Umíte si vybrat dobrou kvalitu?...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Večeře rychle a zdravě? Přece saláty!

Večeře rychle a zdravě? Přece saláty!
Stane se vám občas, že nevíte, co k večeři? Máte sice hlad, ale ne zas tak moc velký, spíš chuť na něco dobrého, jehož příprava nezabere moc času a nezašpiní...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

10 důvodů, proč obohatit svůj jídelníček o ryby

10 důvodů, proč obohatit svůj jídelníček o ryby
Ryby patří k nejzdravějšímu jídlu, ale sáhněme si do svědomí, jak často je konzumujeme? Jestliže dokážeme spočítat počet snězených ryb za celý rok, je...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Pusťte do kuchyně záplavu ovoce a zeleniny

Pusťte do kuchyně záplavu ovoce a zeleniny
Kdo rád připravuje a konzumuje pokrmy z čerstvého ovoce a zeleniny, patří mu závěr léta a začátek podzimu. Při výběru surovin rozhodně volte ty nejkvalitnější,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Ve švestkové sezóně nevařte jen švestkové knedlíky

Ve švestkové sezóně nevařte jen švestkové knedlíky
K času švestek, trnek, duranců, slivek, kadlátek a jak se ještě oněm sladkým, šťavnatým namodralým plodům říká, samozřejmě patří i švestkové knedlíky....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Naše babičky vařily jednoduše a jak to bylo dobré

Naše babičky vařily jednoduše a jak to bylo dobré
Pokud se po celý rok snažíte jíst co nejvíce sezónních surovin z lokálních zdrojů, prázdniny jsou jedny z našich nejplodnějších měsíců. Vsaďte na čerstvost...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Ledový čaj je příjemné osvěžení, které zvládne každý

Ledový čaj je příjemné osvěžení, které zvládne každý
V letních měsících, kdy by měl člověk vypít alespoň 2, 5 litru tekutin denně, jsou vhodným doplňkem pitného režimu ledové čaje....
čtěte vícediskuse (1) poradna galerie

Pečete kuře? Tady je sedm kroků k dokonalosti!

Pečete kuře? Tady je sedm kroků k dokonalosti!
Pro někoho je pečené kuře zaběhnutá rutina a hračka, ale mnohým se o dokonalém, šťavnatém a lehce narůžovělém masu s křupavou kůrčičkou může jen zdát....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Vyznáte se v šunkách? Napoví vám šunkové desatero

Vyznáte se v šunkách? Napoví vám šunkové desatero
Dříve byla šunka poměrně vzácná a patřila na slavnostní tabule. Díky vysokému obsahu bílkovin a poměrně nízkému obsahu soli a tuku představuje jednu z...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Nádivka a jehněčí nemůže o Velikonocích chybět!

Nádivka a jehněčí nemůže o Velikonocích chybět!
K pohodě Velikonoc nepochybně patří svátečně nazdobený stůl plný dobrot. Tradičních i těch méně obvyklých. My se přidržíme tradic a upečeme si na Bílou...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie



<<1...34567...10...1516>>




Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci