ČLÁNKY O VAŘENÍ A JÍDLE

Zkuste kanárské omáčky, které se nevaří

Zkuste kanárské omáčky, které se nevaří
Možná si při grilování vzpomenete na dovolenou na Kanárských ostrovech a ještě cítíte na jazyku příjemnou chuť zdejších speciálních omáček. Mojo rojo...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Zkuste naše tipy a staňte se hvězdou vánočního pečení!

Zkuste naše tipy a staňte se hvězdou vánočního pečení!
Sladké cukroví k českým Vánocům prostě patří. Dokonce se uvádí, že ačkoli třetina domácností nepeče, jenom čtyři procenta Čechů a Moravanů si dovedou...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Lovecká sezóna je tady! Užijte si divočinu na talíři

Lovecká sezóna je tady! Užijte si divočinu na talíři
Právě začala sezóna zvěřiny a tak si můžeme pochutnat na mase, které jindy tak snadno k sehnání není. Upravit zvěřinu se může zdát na první pohled těžké,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Tři tipy, aby vás Velikonoce nezaskočily

Tři tipy, aby vás Velikonoce nezaskočily
Velikonoce jsou letos nezvykle brzy, nenechte se svátky jara překvapit! Jistě budete pro své blízké připravovat všelijaké dobroty, máme pro vás několik...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Chuťovky pro dobrou party – a bude nezapomenutelná!

Chuťovky pro dobrou party – a bude nezapomenutelná!
Připravujete pro přátele menší party? Nemusí to zrovna být tradiční loučení se starým rokem a vítání nového... Každopádně, aby byl večírek nezapomenutelný,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Jak poznat kvalitu kapra

Jak poznat kvalitu kapra
Štědrovečerní kapr nemůže na našem vánočním stole chybět. Ale ruku na srdce – poznáte kvalitní rybu, abyste si opravdu pochutnali?...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Hity mezi vodami? Zde jsou, vyberte si!

Hity mezi vodami? Zde jsou, vyberte si!
Vybírat si pouze mezi perlivou, jemně perlivou nebo neperlivou vodou je minulostí. Hitem poslední doby se staly vody, které se odlišují chutí, perlivostí,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Recepty: Dorty, které létají ve filmu!

Recepty: Dorty, které létají ve filmu!
Ve filmu Jak se zbavit nevěsty, kromě Davida Matáska (na titulním snímku), Andrey Kerestešové, Lenky Vlasákové, Jany Švandové a dalších, hraje důležitou roli cukrárna.
čtěte vícediskuse (1) poradna galerie

Zázvor jistě znáte, umíte s ním vařit?

Zázvor jistě znáte, umíte s ním vařit?
O zázvoru možná dost čteme, ale v kuchyni nejspíš moc nepoužíváme. Je to škoda, protože se ochuzujeme nejen o jeho chuť, ale také o léčivé schopnosti...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Co uvařit? Inspiraci najdete v lese nebo na zahrádce

Co uvařit? Inspiraci najdete v lese nebo na zahrádce
I když je léto již za námi, na zahrádce a v lese ještě stále najdeme plno dobrot, které je možné zpracovat v kuchyni....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

S kvalitní vodou zacházejte jako s vínem

S kvalitní vodou zacházejte jako s vínem
Voda není jen životní nutností a každodenní samozřejmostí zahánějící žízeň. Má i své specifické chuťové vlastnosti, které ovlivňují také víno, menu nebo...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Zdravé, či nezdravé? Jak je to s kečupy

Zdravé, či nezdravé? Jak je to s kečupy
A navrch záplavu kečupu, jak to můžeš jíst? A navíc to není zdravé! Také už jste někde slyšeli tuhle hlášku? Ale jak to vlastně s kečupem je, škodí?...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Na grilovačce zabodujte originálním jídlem!

Na grilovačce zabodujte originálním jídlem!
Jestliže jste tak ještě neučinili, je načase vytáhnout gril, oprášit kulinářské umění a potěšit sebe i své blízké dobrým jídlem. A samozřejmě i pitím....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie







Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci