ČLÁNKY O VAŘENÍ A JÍDLE

Vaše steaky budou s našimi radami dokonalé

Vaše steaky budou s našimi radami dokonalé
Rádi grilujete, ale vašim steakům ještě k dokonalosti něco chybí? Možná uvítáte užitečné rady, čeho se při přípravě i grilování vyvarovat. Když víte,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Na Velikonoce zkuste holubici, nebo beránka naslano

Na Velikonoce zkuste holubici, nebo beránka naslano
Stejně jako vajíčka nebo beránek patří i nádivka neodmyslitelně na velikonoční stůl. Poradíme vám, čím v ní nahradit kopřivy, které ještě všude nerostou....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Recepty na dobroty, které linii neuškodí

Recepty na dobroty, které linii neuškodí
Sladkosti a dezerty by se sice v jídelníčku měly objevovat co nejméně, zejména když hubneme. Ale pokud zvolíme vhodnou variantu sladké dobroty, občas...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Tip do vaší kuchyně: avokádo a mango

Tip do vaší kuchyně: avokádo a mango
Exotické ovoce i zelenina už dávno nejsou v našich obchodech unikátem, přesto je na první pohled zřejmé, že české hospodyňky jsou k nim zdrženlivé. Jistě...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Teplota je základem správně servírovaného vína

Teplota je základem správně servírovaného vína
Nemusíte být experti, když chcete vybrat dobré víno. Ve vinotékách a specializovaných obchodech vám dobře poradí. Jenomže doma už si musíte víno „pohlídat“...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Vánoční cukroví – rychlovky a další vychytávky

Vánoční cukroví – rychlovky a další vychytávky
Vanilkové rohlíčky, pracny, vosí hnízda – Vánoce bez nich jako kdyby nebyly. Sice už většinou nepečeme úplně všechny druhy, přesto určitě pro každého...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Libeček – zelené magi doporučuje Jamie Oliver ve svých receptech

Libeček – zelené magi doporučuje Jamie Oliver ve svých receptech
Používáte v kuchyni zelené magi? Říká se tak libečku, jehož chuť, především jeho listů, se přirovnává k chuti magi. Je skvělým kořením do polévek a omáček,...
čtěte vícediskuse (1) poradna galerie

O kvalitě rybího filé rozhoduje zmrazení ryby

O kvalitě rybího filé rozhoduje zmrazení ryby
Ryba je neodmyslitelnou součástí štědrovečerní tabule. Ačkoliv řada lidí nedá dopustit na klasiku, tedy kapra, mnozí strávníci raději sáhnou po mraženém...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Brambory si vybrat neumíme, volíme podle vzhledu

Brambory si vybrat neumíme, volíme podle vzhledu
Tuzemská kuchyně by se bez brambor neobešla. Podávají se jako oblíbená příloha nebo v nejrůznějších obměnách i jako hlavní chod. Přesto v oblasti výběru...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Pravý domácí jogurt – není nic snazšího!

Pravý domácí jogurt – není nic snazšího!
Kdo by neznal jogurt! Výrobek, který vznikl prokysáním mléka, smetany nebo podmáslí či jejich směsí jogurtovou kulturou....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Umíte si skutečně vychutnat cappuccino?

Umíte si skutečně vychutnat cappuccino?
Napadlo vás někdy, že cappuccino může být degustační záležitostí? Pravý italský nápoj, který je spojením lahodného espresa a mléčné mikropěny, lze vychutnat...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Aperitiv – jak vybrat ten nejvhodnější

Aperitiv – jak vybrat ten nejvhodnější
Lákavě prostřený stůl, příjemná společnost a pohodová nálada jsou dobrými předpoklady pro to, abychom v poklidu strávili vše, co nám hostitel nabídne...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Maso i uzeniny kupujte v menším množství a častěji

Maso i uzeniny kupujte v menším množství a častěji
Určitě se vám už stalo, že jste koupili krásné maso a těšili se, jak si pochutnáte. Nakonec z toho ale bylo jen obrovské zklamání. Ze statistiky však...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie







Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci