Diskuse ke článku:
Trumf na grilu – kvalitní maso. Jak vybrat ten nejlepší steak?

zpět na článek

Přidat příspěvek

Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!





ještě zbývá znaků

60 + 4 =
Přidat příspěvek
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!
4

gril

31.7.2019    |    19:53    |    od: Zdenka Novotná    |    reagovat
Pokud je grilovačka rozhodnutí na poslední chvíli, tak se mi nejvíc zamlouvá koupit maso, které je již naložené. Protože nenaložené maso je pak prostě tuhé...
3

Maso, zelenina i pečivo

14.4.2019    |    22:39    |    od: Danka    |    reagovat
Já zbožňuji na grilu úplně vše. Hlavně maso, ale také zeleninu a nikdy si nezapomenu opéct i rohlík. Kruci, už se nemůžu dočkat až bude počasí na grilování. Bohužel jsme teď bez grilu. Náš starý podlehl korozi :( Teď se díváme po nějakém kvalitnějším, třeba nějaký nový :D
2

Miluji maso

25.3.2019    |    08:43    |    od: Emilka    |    reagovat
Jsme moc ráda, že maso existuje. Musím říci, že jsem moc ráda, že díky kurzu grilovani umíme udělat velice chutně na grilu i hovězí maso. Dříve jsem si myslela, že je nejlepší kuřecí či vepřové maso. Dnes však osobně vyhledávám hlavně jehněcí, které je opravdu skvělé.
1

Gril

12.8.2018    |    15:57    |    od: Hana    |    reagovat
Já stejně nejvíce miluji na grilu kuřecí maso. Vepřové mám také ráda, ale vždy je zkrátka dost tuhé.


Reagovat na příspěvek č.
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!

Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci