ČLÁNKY O VAŘENÍ A JÍDLE

Čaj pijeme stále více. Jak ho správně uvařit?

Čaj pijeme stále více. Jak ho správně uvařit?
Víte, jak se jmenuje tekutina, která je nejrozšířenější po vodě? Je to čaj. A jeho spotřeba se neustále zvyšuje. Rok od roku stoupá v oblibě i v Česku...
čtěte vícediskuse (2) poradna galerie

Štědré Velikonoce projdou i naší kuchyní

Štědré Velikonoce projdou i naší kuchyní
Je nejvyšší čas připravit si vše potřebné pro sváteční stůl. Velikonoční svátky jsou tu cobydup a nepochybně projdou také naší kuchyní. Nabízíme pár inspirativních,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Speciální ocet podle starodávných receptur

Speciální ocet podle starodávných receptur
Sympatický Alan Coxon se řadí mezi deset nejlepších „celebrity kuchařů“, hned vedle Jamieho Olivera nebo Nigelly Lawson....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Dejme si k obědu exotický experiment

Dejme si k obědu exotický experiment
Vepřo-knedlo-zelo, svíčková se šesti nebo sekaná? Víte co, zkuste někdy experimentovat! Třeba zabrousit na gurmánské mapě světa do Afriky. Pár tipů vám...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Vaříme s Julií Child a s Meryl Streep

Vaříme s Julií Child a s Meryl Streep
VIDEO – Soutěž, kde jste vařili s Julií Child a vyhrávali DVD s filmem Julie & Julia v hlavní roli s Meryl Streep, sice již skončila (tady), ale inspiraci od slavných Američanek si do kuchtění můžeme brát i nadále.
čtěte vícediskuse (1) poradna galerie

Dáte si něco pikantního? Nakládaný hermelín!

Dáte si něco pikantního? Nakládaný hermelín!
Nakládaný sýr s bílou plísní na povrchu patří spolu s utopenci, tlačenkou nebo zavináči nejen mezi nejoblíbenější lahůdky k pivu, ale je i českým unikátem...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Kdo vyhrál DVD amerického filmu Julie & Julia

Kdo vyhrál DVD amerického filmu Julie & Julia
Vařte s námi podle Julie Child a vyhrajte DVD s hvězdnou Meryl Streep v americkém filmu Julie & Julia – slibovali jsme v naší soutěži....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Kardamom pro vášeň, pohodu a dobrou chuť

Kardamom pro vášeň, pohodu a dobrou chuť
Je to tak, jak napovídá titulek. Jedno takové koření, které podpoří vášeň, pohodu a dobrou chuť lze doporučit. Je to kardamom....
čtěte vícediskuse (1) poradna galerie

Káva za volantem zachraňuje život

Káva za volantem zachraňuje život
Pokud se chystáte na delší cestu, kdy budete řídit auto, určitě je dobré dát na doporučení lékařů a odborníků. Ti radí se před odjezdem nejen dobře vyspat,...
čtěte vícediskuse (1) poradna galerie

Místo masa si dnes dáme houby

Místo masa si dnes dáme houby
Je zdravé a příjemné se hodinku dvě provětrat v lese. A když najdete trochu hub, splníte příjemné s užitečným. My k tomu dodáme pár tipů, jak „úlovek“...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Hurá na houby, aneb Co si najdeme, to si sníme!

Hurá na houby, aneb Co si najdeme, to si sníme!
Houbaři se konečně dočkali a hospodyňky, aby si mozek zlomily, jak lesní úrodu chutně upravit a nezůstávat jen u smaženice. Pár tipů přidáváme také....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Co uvaříme: lína nebo kapra pod čepicí?

Co uvaříme: lína nebo kapra pod čepicí?
Kolikrát si vaříte rybu k obědu? Ovšem, nechce se vám párat se s přípravou a pak ještě sledovat strávníky, jak vybírají kosti... Ale zkuste to. Nebudete...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Velké zelené jablko a zelenina? Meloun!

Velké zelené jablko a zelenina? Meloun!
Právě teď je sezóna melounů a potkáte je na každém kroku. Možná ani nevíte, že to není ovoce......
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie







Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci