Vaše recepty - Ryby a plody moře

Uherský kapr

Uherský kapr
Připravíme si naporcovaného kapra, citrón, dvě cibule, červenou papriku, rajčata, plnotučnou hořčici, rajský protlak, máslo, kysanou smetanu, mletou papriku...
zobrazit receptdiskuse (0) poradna galerie

Steak z tuňáka

Steak z tuňáka
Pro jednoduchý a přitom luxusní oběd potřebujeme pro každou porci na palec široký steak z tuňáka, sůl, olej.
zobrazit receptdiskuse (0) poradna galerie

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa
Na tatarský biftek z lososa (jednu porci) potřebujeme filet (150 – 200 g), kopr, cibuli, olivový olej, pepř, sůl, citrón (limetku). ...
zobrazit receptdiskuse (0) poradna galerie

Grilovaný steak z lososa

Grilovaný steak z lososa
Na dvě porce grilovaného steaku potřebujeme 400 g čerstvého lososa, dvě lžíce olivového oleje, jednu limetku, sůl, pepř....
zobrazit receptdiskuse (0) poradna galerie

Kapr v sýrovém těstě

Kapr v sýrovém těstě
Potřebujeme 600 g filetů z kapra, sůl, bílý pepř, citrónovou kůru, provensálské byliny, bílé víno, 100 g tvrdého sýra, 100 g tuku na pečení, 100 g hladké...
zobrazit receptdiskuse (0) poradna galerie

Pangasius na celeru s jablky

Pangasius na celeru s jablky
Pangasius, celer, jablka, cibule, citrón, sůl, olej....
zobrazit receptdiskuse (0) poradna galerie

Pstruh na grilu

Pstruh na grilu
Deset minut přípravy a deset minut vaření. Tak jednoduchý je pstruh na grilu. Pro čtyři osoby potřebujeme čtyři duhové pstruhy, dvě lžičky oleje, půl...
zobrazit receptdiskuse (0) poradna galerie

Mořský okoun smažený

Mořský okoun smažený
Připravíme si 60 dkg mořského okouna (pro 4 osoby), špetku soli, hrst hladké mouky a 3 lžíce oleje na smažení. Pro těsto na obalení potřebujeme lžičku...
zobrazit receptdiskuse (0) poradna galerie

Lososí steak s krevetami

Lososí steak s krevetami
4 steaky z lososa (cca 150g/ks), 2 lžíce mouky, 20 g másla, 200 g krevet, kopr, 3 lžíce zakysané smetany, 2 lžičky koření na ryby (může být i Vegeta nebo...
zobrazit receptdiskuse (0) poradna galerie

Minutka pangasius

Minutka pangasius
Pangasius – filety a olivový olej....
zobrazit receptdiskuse (0) poradna galerie





Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci