Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.
Pstruh na grilu
Ingredience
Deset minut přípravy a deset minut vaření. Tak jednoduchý je pstruh na grilu. Pro čtyři osoby potřebujeme čtyři duhové pstruhy, dvě lžičky oleje, půl lžičky mletého pepře, lžičku citronové šťávy, brambory.Příloha
bílé pečivo, rajčata, okurka
Postup přípravy
Dáme vařit brambory, pustíme gril na maximum, aby se předehřál, a zatím si pstruhy připravíme.
Ryby vykucháme, očistíme (šupiny jdou ostrým nožem lehce oškrábnovut) a odstraníme hlavy.
Uvnitř pstruhy osolíme a opepříme, vnější strany potřeme olejem a pokapeme citronovou šťávou.
Snížíme teplotu grilu asi na 220 - 250 stupňů a vložíme do něj ryby. Asi po pěti minutách ryby obrátíme.
Když jsou pstruzi hotoví (asi po dalších pěti minutách), jejich maso je bílé a jakoby šupinaté, vyndáme a můžeme servírovat.
Podělte se s námi
Diskuse: Pstruh na grilu
ČÍST VŠE / REAGOVAT