Kojenecké mléko | Semišové lodičky | Dámské nazouváky |
130 Kč | 390 Kč | 190 Kč |
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.
Mořský okoun smažený
Ingredience
Připravíme si 60 dkg mořského okouna (pro 4 osoby), špetku soli, hrst hladké mouky a 3 lžíce oleje na smažení. Pro těsto na obalení potřebujeme lžičku oleje, 1 vejce, 1 žloutek, 3 lžíce hladké mouky, 1 stroužek česneku a petrželovou nať.Příloha
Brambory vařené, opečené.
Postup přípravy
Porce osolíme a obalíme v hladké mouce.
Potom rybu namáčíme v těstě a smažíme ve větším množství oleje.
Podělte se s námi
Diskuse: Mořský okoun smažený
ČÍST VŠE / REAGOVAT