Steak z tuňáka

22.4.2018 00:00   |   Neaktivní články uložené z webu

Pro jednoduchý a přitom luxusní oběd potřebujeme pro každou porci na palec široký steak z tuňáka, sůl, olej.


Steak z tuňáka

Příloha

brambory, salát z čerstvé zeleniny

Postup přípravy

V prodejně si necháme pro každého strávníka uříznout steak na palec široký. Slabší se úpravou vysuší, silnější se nepropeče rovnoměrně.

Steaky omyjeme, řádně osušíme a posolíme.

Na pánvičku dáme minimum oleje a počkáme, až se rozpálí.

Vložíme steaky a po každé straně smažíme maximálně 4 minuty.

Můžeme servírovat


Diskuse: Steak z tuňáka

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci