Pangasius na celeru s jablky

Kategorie: Ryby a plody moře
Autor: Katka
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Pangasius na celeru s jablky

Ingredience

Pangasius, celer, jablka, cibule, citrón, sůl, olej.

Příloha

Brambory.

Postup přípravy

Rozmrazenou rybu osolíme a poklademe na vymazaný pekáč a slabě zakápneme citrónem.

Rybu pak pokryjeme cibulí, nakrájenou na plátky. Na to dáme vrstvu jemně nastrouhaného celeru a nakonec strouhaná jablka.

Dáme péct do trouby.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Pangasius na celeru s jablky

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci