Mořský okoun smažený

Kategorie: Ryby a plody moře
Autor: leny
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Mořský okoun smažený

Ingredience

Připravíme si 60 dkg mořského okouna (pro 4 osoby), špetku soli, hrst hladké mouky a 3 lžíce oleje na smažení. Pro těsto na obalení potřebujeme lžičku oleje, 1 vejce, 1 žloutek, 3 lžíce hladké mouky, 1 stroužek česneku a petrželovou nať.

Příloha

Brambory vařené, opečené.

Postup přípravy

Porce osolíme a obalíme v hladké mouce.

Potom rybu namáčíme v těstě a smažíme ve větším množství oleje.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Mořský okoun smažený

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci