Kojenecké mléko | Semišové lodičky | Dámské nazouváky |
130 Kč | 390 Kč | 190 Kč |
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.
Uherský kapr
Ingredience
Připravíme si naporcovaného kapra, citrón, dvě cibule, červenou papriku, rajčata, plnotučnou hořčici, rajský protlak, máslo, kysanou smetanu, mletou papriku a sůl.Příloha
Brambory, pečivo.
Postup přípravy
Jednotlivé porce kapra osolíme a pokapeme citrónem. Do misky vložíme hrubě pokrájená půlkolečka cibule, proužky červené papriky a měsíčky rajčat spolu se lžící rajského protlaku. Dochutíme plnotučnou hořčicí, vše promícháme a jemně osolíme.
Vzniklou směs dáme na alobal, na ni položíme porce kapra a navrch trochu změklého másla namíchaného s mletou paprikou. Alobal důkladně uzavřeme ze všech stran a ve středně vyhřáté troubě pečeme přibližně půl hodiny.
Hotové porce servírujeme ozdobené kysanou smetanou (polévková lžíce na jednu porci).
Podělte se s námi
Diskuse: Uherský kapr
ČÍST VŠE / REAGOVAT