Minutka pangasius

Kategorie: Ryby a plody moře
Autor: Ľuboš
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Minutka pangasius

Ingredience

Pangasius – filety a olivový olej.

Příloha

Zemiaková kaša

Postup přípravy

Rozmrazené a dôkladne osušené filety pangasa z oboch strán opražíme na horúcom olivovom oleji.

Nesolíme, nekoreníme! Mäso pangasa je od prírody jemne slané, olivový olej zvýrazní jeho prirodzenú chuť.

Gurmáni si môžu rybu pokvapkať panenským olivovým olejom, v ktorom sú nadrobno posekané bylinky (pažítka, šafrán, medovka, mäta, oregano a pod.)

Príprava trvá vyslovene pár minút.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Minutka pangasius

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci