Kojenecké mléko | Semišové lodičky | Dámské nazouváky |
130 Kč | 390 Kč | 190 Kč |
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.
Tatarský biftek z lososa
Ingredience
Na tatarský biftek z lososa (jednu porci) potřebujeme filet (150 – 200 g), kopr, cibuli, olivový olej, pepř, sůl, citrón (limetku).Příloha
toasty
Postup přípravy
Na tatarský biftek z lososa (jednu porci) potřebujeme filet z lososa (150 – 200 g), kopr, cibuli, olivový olej, pepř, sůl, citrón (limetku).
Maso jemně seškrábeme tupou stranou většího nože (lze použít i lžíci).
Najemno nasekáme cibuli a kopr, přidáme do misky s lososem, opepříme a osolíme.
Směs promícháme, přidáme olivový olej a trochu citrónové (limetkové) šťávy. Hmotu pečlivým mícháním spojíme.
Připravíme si buď klasické topinky, nebo můžeme zkusit změnu: chleba (nejlépe toastového světlého) pokapeme olejem, posypeme tymiánem a rozmarýnem a v troubě jemně upečeme.
Tatarák servírujeme pomocí tvořítka (můžeme použít vykrajovátko na vánoční pečivo) na talíř, maso obložíme cherry rajčátky pokapané balzamikovým octem.
Podělte se s námi
Diskuse: Tatarský biftek z lososa
ČÍST VŠE / REAGOVAT