Kategorie: | Ryby a plody moře |
---|---|
Autor: | MiKa |
Doba přípravy: | do 30 minut |
Diskuse: | žádný příspěvek |
Brambory, pečivo.
Jednotlivé porce kapra osolíme a pokapeme citrónem. Do misky vložíme hrubě pokrájená půlkolečka cibule, proužky červené papriky a měsíčky rajčat spolu se lžící rajského protlaku. Dochutíme plnotučnou hořčicí, vše promícháme a jemně osolíme.
Vzniklou směs dáme na alobal, na ni položíme porce kapra a navrch trochu změklého másla namíchaného s mletou paprikou. Alobal důkladně uzavřeme ze všech stran a ve středně vyhřáté troubě pečeme přibližně půl hodiny.
Hotové porce servírujeme ozdobené kysanou smetanou (polévková lžíce na jednu porci).
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.