Uherský kapr

Kategorie: Ryby a plody moře
Autor: MiKa
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Uherský kapr

Ingredience

Připravíme si naporcovaného kapra, citrón, dvě cibule, červenou papriku, rajčata, plnotučnou hořčici, rajský protlak, máslo, kysanou smetanu, mletou papriku a sůl.

Příloha

Brambory, pečivo.

Postup přípravy

Jednotlivé porce kapra osolíme a pokapeme citrónem. Do misky vložíme hrubě pokrájená půlkolečka cibule, proužky červené papriky a měsíčky rajčat spolu se lžící rajského protlaku. Dochutíme plnotučnou hořčicí, vše promícháme a jemně osolíme.

Vzniklou směs dáme na alobal, na ni položíme porce kapra a navrch trochu změklého másla namíchaného s mletou paprikou. Alobal důkladně uzavřeme ze všech stran a ve středně vyhřáté troubě pečeme přibližně půl hodiny.

Hotové porce servírujeme ozdobené kysanou smetanou (polévková lžíce na jednu porci).

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Uherský kapr

ČÍST VŠE / REAGOVAT

PRO OPUŠTĚNÁ ZVÍŘÁTKA
LÉKÁRNA.cz DOPORUČUJE

Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci