VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.) pro rok 2015

16.12.2014 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Vodnáři se v roce 2015 budou cítit trochu jako na houpačce – chvíli plni optimismu a chvíli jim zase leccos přijde beznadějné.

horoskop 2015

S postupujícím rokem 2015 však Vodnáři pochopí, kde a do čeho mají svou energii investovat a naopak, kde jde jen o mrhání silami, kterých si tak začnou víc vážit.

Láska

Láska vás v roce 2015 značně potrápí. Nejdřív projdete sítem úvah a prověrek, zda je to opravdu ta pravá. Některý vztah tak neobstojí. Zejména ženy Vodnářky zjistí, že se svým citům oddávají příliš naplno a zapomínají se chránit před těmi láskami, které je spíš devastují.

Procitnutí s sebou přinese obnovu sil a větší chuť do života. Zvýší se vaše přitažlivost, budete si chtít užívat a mnozí si v milostných nezávazných hrátkách najdete způsob relaxace. Obzvlášť v létě 2015 dejte pozor, ať to nepřeženete.

Na druhou stranu právě toto přesycení vám pomůže ujasnit si hodnoty, které by měl váš vztah mít. Pak už je jen malý krůček k náhodě takovou lásku potkat. Můžete být překvapeni rychlostí, kterou vzplanete.

Nicméně, nikoliv všichni v roce 2015 najdou toho pravého partnera. Mnozí Vodnáři si ještě budou muset počkat.

Rodina

Vaši nejbližší budou za vámi v roce 2015 důrazně stát a držet vás zejména při vašich pádech. Na oplátku vy byste měli ustát zejména zdravotní obtíže, kterými oni mohou roce 2015 projít.

Nepůjde-li o zdraví, může jít o pracovní vytížení, které nechá péči o rodinu víc na vašich bedrech. Mnozí z vás, u nichž krize přetavila vztah do pevného spojenectví, budete chtít stvrdit svazek sňatkem či přivést na svět potomka.

Budete si muset s některými převážně mužskými členy rodiny vyjasnit svou samostatnost, na přetřes přijdou i finanční témata, vyplacení majetku apod. I to unesete a vyřešíte.

Přátelství

V roce 2015 nezapomínejte na ty, kteří stáli po vašem boku, když vám bylo nejhůř. Nejsou tu proto, abyste si na nich vylévali zlost, když se vám zrovna nedaří. Své přátele si hýčkejte, jelikož je budete potřebovat. Vztahové kotrmelce, pocity samoty a ztráta iluzí se přece jen snášejí lépe s někým, kdo ví, jak potřebujete povzbudit a kdo unese i vaše pesimistická vyjáídření.

Přesto přijde prověrka i na přátelské vztahy. S tím, jak si budete stále více rozumět sami se sebou, bude narůstat rozpor s kamarády, kteří se vás snaží stále měnit, bez ohledu na vaše potřeby. S těmi se v roce 2015 rozloučíte.

Zdraví

Ani ne tak vy sami, jako okolnosti vás budou v roce 2015 nutit přehodnotit svůj dosavadní životní styl. Pochopíte, že to, jak zacházíte se svým zdravím, vám asi nedopřeje dostatek energie pro užívání si života. O tom už ví své ti Vodnáři, kteří řeší chronické zdravotní potíže.

Naštěstí budete mít v roce 2015 dostatek sil změnit své škodlivé návyky, pevnou vůli skoncovat s některými zlozvyky – a k tomu všemu budete mít regenerační schopnost na vysoké úrovni. Základem bude to, že si uvědomíte, co vás stresuje, nastavíte si určitý řád a pravidla stravování.

Někteří se dokonce zcela zbavíte svých potíží a pocítíte znovu velký přísun energie podpořený tvořivostí. Prostě se stanete vnímavější a citlivější k sobě. Budete hledat cesty, jak si své zdraví nejen zlepšit, ale i udržet.

Osloví vás i alternativní směry pohybu i stravování.

Práce a peníze

V první polovině roku 2015 nečekejte žádná velká pracovní vítězství. Je to čas, kdy se sice můžete snažit, ale okolnosti vám nepřejí nebo vaše nápady prostě zapadnou. Přesto se ale musíte stavět ke všemu aktivně, nic nenechat jen tak volně plynout.

Dokonce je velmi důležité víc než jindy dávat pozor na to, co podepisujete, k čemu se zavazujte. Z mnohého budou plynout finanční závazky a to vše by šlo za vámi. Zkrtáka, vše kontrolujte a raďte se s experty. 

Mladší Vodnáři budou mít zejména v druhé polovině roku 2015 větší možnost rozletu. Konečně se vám otevřou dveře k prosazování vašich nápadů, může vás čekat kariérní postup a někteří si můžete dovolit i malý risk v investicích, obchodu či podnikání.

Finančně si můžete polepšit třeba prodejem majetku, nebo se vám zúročí projekt, který ale započal už před delším časem.

Velký důvěrný horoskop portálu ŽenyproŽeny.cz 
              CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2015

BERAN (21.3.–20.4.)

BÝK (21.4.–21.5.)

BLÍŽENCI (22.5.–21.6.)

RAK (22.6.–22.7.)

LEV (23.7-22.8.)

PANNA (23.8.–22.9.)

VÁHY (23.9.–23.10.)

ŠTÍR (24.10.–22.11.)

STŘELEC (23.11.–21.12.)

KOZOROH (22.12.–20.1.)

VODNÁŘ (21.1.–20.2.)

RYBY (21.2.–20.3.)


Diskuse: VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.) pro rok 2015

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci