BÝK (21. 4. – 21. 5.) pro rok 2015

16.12.2014 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Býci sice rok 2015 nezačnou nejpříznivěji, ale postupem času se pro ně situace začne měnit k lepšímu a podaří se jim chopit občas dobré příležitosti.

horoskop

Nicméně ještě byste měli opatrně prosazovat svou, zapracovat na svém pohledu na svět a stále se ladit do pozitivna.

Láska

Jednání Býků vnese v roce 2015 nestabilitu do jejich vztahů. Byť často půjde jen o bouřky či přeháňky, přesto vám to přinese řadu bezesných nocí. Budete mít tendenci svého partnera opomíjet a občas zaslepeně zkoušet, jestli ještě nenajdete někde někoho lepšího. To se ale zcela jistě provalí a za vším bude stát zpropadená náhoda.

Jindy si potíže způsobíte přehlížením potřeb svého protějšku a překročením meze jeho trpělivosti. Práce a starosti vás mohou pohltit, a jelikož si budete svým zázemím jisti, mohli byste zapomenout investovat do společných prožitků, péče o partnera vám může začít připadat zbytečná.

Nezadaní Býci by si měli dát pozor na povrchní hodnocení, podlehnout zamaskované prázdnotě a vydat se za někým, kdo za to vůbec nestojí. Pozdě pochopí, že zašli příliš daleko.

Rodina

V roce 2015 by vaše tajemství mohla po letech vyjít najevo a nadělat vám doma řadu potíží. Vyplatí se ale upřímnost a otevřenost, rozhodně odolejte vzteku a poukazování na selhání rodinných příslušníků. Vůči dětem raději volte kompromis než nelítostné prosazování svého. Uzavřít si k nim cestu není zrovna dobrou cestou k potomkům.

Svou pozornost raději zaměřte na finanční stabilitu rodiny, nedovolte si společné úspory investovat do pochybných podniků. S partnerem se v roce 2015 snadno dohodnete na změně jídelníčku, společných aktivitách, které by vás mohly začít víc spojovat.

Přátelství

V roce 2015 určitě nespoléhejte na to, že si vaši staří přátelé budou pamatovat dávno dané sliby mlčenlivosti. Nečekaně z nich mohou začít padat vzpomínky, které byste raději zapomněli a rozhodně nechcete, aby je slyšeli vaši nejbližší.

Nicméně za toto selhání své letité kamarády nepeskujte, kvůli tomu je neopouštějte. Kroťte svou výbušnost vůči lidem kolem sebe. Ne všichni se totiž považují za vaše přátele a odpustí vám to.

Zejména v zaměstnání nedejte na sympatie, které vám vaši kolegové projevují. Jestliže se totiž budete chovat neurvale a negativně, rozhodnou se dát vám za vyučenou.

Zdraví

Vše, co uděláte v roce 2015 pro své zdraví, se vám vyplatí a okamžitě vrátí. Navíc vás bude bavit starat se o sebe. Bude to totiž asi jediná oblast vašeho života, v níž se budete cítit opravdu svobodně a pány svého života.

Tlaky pracovní i citové budou ve vás vyvolávat napětí a vaše výbušnost bude značná. Svou sílu, vůli i tvořivost proto obraťte směrem ke zlepšení svého života, lepší životosprávě, změňte svůj životní styl. Najděte si sport, který vybije vaše vnitřní napětí, vylepší kondici a pozitivně naladí.

Změna jídelníčku a respektování biorytmu jakoby zázračně odlehčí vaše dlouhotrvající zdravotní potíže a najdete i recept na své neduhy. Vše se také odrazí i v nazírání na svět, v jiném pohledu na to, co žijete, a bude to osvobozující.

Práce a peníze

Býci, dbejte na to, abyste se roce 2015 nedostali do křížku se svými nadřízenými. Nelpěte tvrdohlavě na svém názoru, byť se vám bude zdát sebelepší. Rok 2015 prostě příliš nepřeje prosazování vlastních plánů. A navíc, jestliže si proti sobě popudíte ty, kteří vás podporují, může vám dokonce jít i o místo v zaměstnání. A ztrátu jistoty i výdělku si v roce 2015 nemůžete rozhodně dovolit.

Sami od sebe byste také neměli zaměstnání opouštět a už vůbec ne z rozmaru, že toužíte po něčem lepším. Čas riskování a finančních transakcí teprve nastane. Proto si rovněž veškerá svá vydání dobře rozmyslete, raďte se s odborníky a investujte velmi opatrně.

Je možné očekávat rychlé příjmy, ale také značná vydání vlivem nepromyšlených kroků. Skutečné bohatnutí bude založeno spíše na možných přivýdělcích nebo na získání zajímavé a dobře ohodnocené práce. Ztráty předchozích let se budou pomalu zacelovat a vy se v tomto směru budete v roce 2015 cítit bezpečněji.

Velký důvěrný horoskop portálu ŽenyproŽeny.cz 
              CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2015

BERAN (21.3.–20.4.)

BÝK (21.4.–21.5.)

BLÍŽENCI (22.5.–21.6.)

RAK (22.6.–22.7.)

LEV (23.7-22.8.)

PANNA (23.8.–22.9.)

VÁHY (23.9.–23.10.)

ŠTÍR (24.10.–22.11.)

STŘELEC (23.11.–21.12.)

KOZOROH (22.12.–20.1.)

VODNÁŘ (21.1.–20.2.)

RYBY (21.2.–20.3.)

 


Diskuse: BÝK (21. 4. – 21. 5.) pro rok 2015

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci