STŘELEC (23. 11. – 21. 12.) pro rok 2015

16.12.2014 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Střelcům může rok 2015 vynahradit předchozí méně příznivá léta. Získají šance dostat se opět na výsluní a aktivně si tvořit svůj život.

horoskop 2015

V roce 2015 nejde u Střelců pouze o dravé sebeprosazení, ale i o nové hledání životních postojů, které znamenají péči o duši a hlubší sebepoznání.

Láska

Lásky Střelců budou v roce 2015 procházet sítem kvality, až v něm uvíznou jen takové, které mají opravdovou budoucnost a hluboký základ. Ovšem, než se tak stane budou se Střelci točit ve víru vášně, milostných eskapád a pokusů založit pevný vztah.

Střelci by měli vědět, že si projdou těžkým prozřením, že jejich partner je vlastně někdo jiný, než se domnívali. Pochopí tak, že potřebují do života člověka jiných kvalit. Jestliže jejich současný vztah prochází dlouhodobější krizí, pak se konce dočkají právě v roce 2015.

Překvapivě mohou Střelci dojít k závěru, že viníky jsou víc sami oni a jejich občasná nevlídnost a přemrštěné požadavky. Do života se jim mohou vracet staré lásky, které budou připomínat bezstarostnější časy – a Střelci proto budou muset bojovat se svou lehkomyslností i nostalgií, aby takovým svodům nepodlehli.

Rodina

Mladí Střelci budou chtít v roce 2015 opustit bezpečí rodinného zázemí a vydat se do světa, aby si ozkoušeli, jak se umí prosadit.

V tom jim může být nápomocný i pocit vlastní síly a odvahy.

Někdo vylétá z hnízda a někdo naopak začíná rodinu plánovat.

Ochota stvrdit svůj svazek sňatkem výrazně stoupne, obzvlášť bude-li potomek na cestě.

Bez ohledu na věk pocítí Střelci potřebu zlepšit své bydlení.

Mnozí pak zauvažujete o stěhování či dokonce o stavbě vlastního domu. V duši Střelců se zabydlí věrnost a tím se zklidní i situace v jejich rodině.

Přátelství

V roce 2015 budou přátelství Střelců procházet řadou zkoušek. Střelci se setkají se závistí na své schopnosti a nepřejícností, dokonce mohou čelit pomluvám. Je jasné, že tím budete zasaženi, ale rozhodně by je to v jejich postupu vpřed nemělo zastavit.

V mnoha případech si takový postoj lidí kolem sebe způsobí Střelci sami. Nebudou příliš laskaví a jejich sebeprosazování může probíhat nevybíravě. Ani diplomatické chování nebude v roce 2015 jejich doménou.

Nicméně prověření přátelé nezklamou a budou dál oporou. Jen může být někdy pro Střelce obtížnější jim naslouchat, vnímat, co říkají a chápat, že to myslí dobře.

Zdraví

I když by Střelce nemělo v roce 2015 zdraví zastavit při  jejich postupu vpřed, přesto by neměli přeceňovat své síly. Využít je vhodné právě příliv sil k dořešení starých zdravotních neduhů, které půjdou v roce 2015 snadno řešit. To Střelcům přinese značnou úlevu, ale také brzké zapomenutí na předchozí útrapy.

Střelci, měli byste využít dobré konstelace ke zbavení se škodlivých návyků, nastolení dietního režimu, ke změně životního stylu! Velmi vhodné jsou například aktivity spojené více s psychickou než fyzickou kondicí.

Měli byste si občas dovolit popustit uzdu své hravosti, tvořivosti, chuti objevovat a poznávat. Cesty do světa vám udělají vždy dobře. Stres a přepínání sil mohou zapříčinit zažívací potíže a především připravit půdu pro zdravotní problém, který se ale začne hlásit o slovo až v dalších letech.

Práce a peníze

Možnost najít dobrou práci, nebo si navíc přivydělat, konečně se prosadit ve svém oboru, začít podnikat či rozšířit své podnikání na další oblasti – to vše Střelcům slibuje rok 2015.

S tím jde ruku v ruce i vylepšení finanční situace. Není ani vyloučená nějaká výhra, a i když si Střelci trochu zariskují, vsadí, budou obchodovat, nemusí se obávat prodělku, ba naopak.

Můžete počítat s tím, že vám Osud vrací splátky za předchozí hubená léta. I když to zkraje roku 2015 nemusí tak vypadat, pro Střelce nastávají pracovní žně. Koncem roku by se však měli zbrzdit, to už budou jejich vydání a finanční plány chtít daleko větší rozvahu a opatrnost.

V zaměstnání se Střelci mohou dočkat určitých tlaků, které budou směřovat k prověřování jejich kompetentnosti, zodpovědnosti a kvalit. Vše ale s přehledem uhájí.

Velký důvěrný horoskop portálu ŽenyproŽeny.cz 
              CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2015

BERAN (21.3.–20.4.)

BÝK (21.4.–21.5.)

BLÍŽENCI (22.5.–21.6.)

RAK (22.6.–22.7.)

LEV (23.7-22.8.)

PANNA (23.8.–22.9.)

VÁHY (23.9.–23.10.)

ŠTÍR (24.10.–22.11.)

STŘELEC (23.11.–21.12.)

KOZOROH (22.12.–20.1.)

VODNÁŘ (21.1.–20.2.)

RYBY (21.2.–20.3.)


Diskuse: STŘELEC (23. 11. – 21. 12.) pro rok 2015

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci