ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.) pro rok 2015

16.12.2014 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Štíři, dotkněte se v roce 2015 znovu svých snů a jděte za jejich splněním! Jen si ale hlídejte, abyste se "nerozplynuli" v mnoha činnostech najednou.

horoskop 2015

V roce 2015 nasměrujte svou pozornost k novým aktivitám. Zkuste třeba nový sport, inspirujte se na kulinářském kurzu.

Láska

Budete v roce 2015 neodolatelní svým typicky štířím uhrančivým kouzlem. Nezadaní budou slavit hody. Koho si vyhlédnete, bude váš. Jestliže si budete chtít jen užívat, prožijete intenzivní rok flirtování, milostných eskapád a budete se tím nadmíru bavit.

Pro vás, kteří hledáte stálého partnera, má tento rok také přichystáno několik náhodných setkání, z nichž se může vyklubat pevný a dlouhodobý vztah. Budete chtít zažívat něhu a také ji i dávat.

Je jasné, že ne vždy bude slunečná nálada, ale vždy budete mít dost sil překonávat rozchody i nedorozumění tak, aby vás to neuvrhlo do deprese. I vztahy, v nichž máte jasno, že jsou už pasé, dokážete ze svého života vymést, a tím si udělat prostor pro novou lásku. Oživení svého citového života mohou zažít i dlouholeté vztahy.

Rodina

V roce 2015 bude pro vás náročné spojit práci a volnočasové aktivity s rodinou. Měli byste si přísně střežit čas, který jí dáváte, a rozhodně ho nezkracovat.

Také nenoste svou práci domů. Jednou jste se rozhodli pro to, že budete mít stálého partnera a děti a to byste měli ctít.

Jestliže potkáte toho pravého, neváhejte svůj vztah zpečetit sňatkem a s klidem plánujte potomka.

Finanční těžkosti jsou jen přechodné, proto si klidně vezměte hypotéku na své bydlení. Napjaté vztahy v rodině byste měli začít řešit právě vy a odhodit svou štíří pomstu.

Přátelství

Vaše nové aktivity v roce 2015 vám přivedou do cesty i řadu nových lidí. Zejména ve chvílích krize objevíte vedle sebe dobré rádce a to nejen z řad prověřených přátel.

Zažijete smutek, neboť pochopíte, že vaše dlouholeté přátelství dospělo do bodu, kdy se vaše cesty názorově liší, a bude lepší se rozejít.

Opatrní buďte v zaměstnání, kde se setkáte se snahou vám uškodit a pod různými záminkami vás využít ke svému prospěchu. Trochu si za to budete moct sami, jelikož ne vždy budete mít náladu na diplomatické jednání, nebudete ochotni držet jazyk za zuby, a také ne každý kolem vás ustojí, že vaše hvězda stoupá.

Zdraví

Se svým zdravím zacházejte v roce 2015 obezřetně. Neměli byste podstupovat drastické diety, okamžité změny životního stylu. Vaše tělo od vás bude vyžadovat laskavé zacházení a pomalé nástupy vašich nových aktivit.

Nový sport nejprve ochutnejte, pak pomalu přidávejte zátěž. Přetížení, špatné rozvržení sil či přemíru stresu si už nemůžete dovolit, vystavený účet za takové zacházení by se vám nelíbil.

Neměli byste podceňovat žádný zdravotní propad. Raději i drobné potíže řešte s lékařem a vsaďte na prevenci, postupné nenásilné opouštění svých zlozvyků. Péči věnujte i své psychice.

I přes občasné strázně se učte pozitivnímu přístupu, kroťte svůj hněv a zlost, které vám často berou energii. Dělejte si sice drobné radosti, ale za to často. Důležitý pro vaši psychiku je i pohyb, jak ten tělesný, tak i cestování, řízení auta, létání.

Práce a peníze

Pracujte s vědomím, že si v roce 2015 budujete základnu na mnoho let dopředu. Rozšiřujte řadu svých aktivit. Není divu, že si vás doma moc neužijí. Pozitivní na tom je, že vás práce bude bavit a navíc se dostaví výsledky. Nejde jen o váš kariérní postup, zlepšení pozice ve firmě, ale i o finanční ohodnocení.

Jestliže si chcete založit firmu, spojit se s novými společníky, rozjet obchodování, je tento rok vhodná doba. Zpočátku roku budete sice cítit propad a budete bojovat o každé uznání, dokonce se zviditelní i ti, kteří vám nepřejí. Ale ostatní část roku už bude ve vaší režii.

Dokonce si někteří budou moct zariskovat. Třeba si alespoň vsaďte. Také nastane doba vhodná pro změnu zaměstnání. Pokud máte chuť, vyjeďte na zkušenou do ciziny. Nasávejte informace a přivezte si manuál na svůj úspěch.

Velký důvěrný horoskop portálu ŽenyproŽeny.cz 
              CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2015

BERAN (21.3.–20.4.)

BÝK (21.4.–21.5.)

BLÍŽENCI (22.5.–21.6.)

RAK (22.6.–22.7.)

LEV (23.7-22.8.)

PANNA (23.8.–22.9.)

VÁHY (23.9.–23.10.)

ŠTÍR (24.10.–22.11.)

STŘELEC (23.11.–21.12.)

KOZOROH (22.12.–20.1.)

VODNÁŘ (21.1.–20.2.)

RYBY (21.2.–20.3.)


Diskuse: ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.) pro rok 2015

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci