VÁHY (23. 9. – 23. 10.) pro rok 2015

16.12.2014 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Váhy se v roce 2015 konečně dočkají zklidnění svého rozhoupaného života. Řád a stabilita se sice budou v jejich životě usazovat pomalu, ale zato pevně a jistě.

horoskop 20115

Nejprve se ale musíte zbavit všech, kteří žijí na váš úkor. V roce 2015 nenechávejte potíže jen tak plynout.

Láska

V roce 2015 budete otevřeni přijímat lásku. Ostatně vaše pozitivní nastavení k vám bude přitahovat stejně naladěné protějšky. Zažijete řadu milostných nezávazných eskapád. Ale vše bude směřovat k tomu, abyste našli toho pravého.

Jenže byste měli být opatrnější na to, komu dáváte své srdce. Nikoliv všichni to s vámi budou myslet dobře. Projdete zkouškou, která prověří, zda jste schopni rozpoznat ty, kteří vás využívají. Po předchozích letech byste na to měli mít vytrénovaný instinkt. Zadaní mohou také projít zkouškou pevnosti své lásky.

Partneři Vah se mohou citově angažovat jinde a bude nějakou dobu trvat, než si vzájemně vyjasní, jaká je jejich společná budoucnost. Vyplatí se vám bojovat za svou lásku, nakonec budete vy vítězem a získáte, po kom toužíte.

Rodina

Mnozí z vás v roce 2015 dospějí k rozhodnutí založit rodinu nebo dokonce zplodit potomka. V některých rodinách dojde ke krizi, při níž si budou Váhy muset ujasnit, co vlastně od svého partnera chtějí. Můžete řešit jeho selhání a odpouštět i nevěru.

Jestliže se rozhodnete odejít, neměli byste si vyčítat, že poškodíte rodinu, jelikož si konečně uvědomíte svoji cenu a tím si otevřete dveře k novému uspokojivému partnerství.

Někdo z příbuzných se vám svěří s něčím, za co se stydí a co nesmí ostatní vědět. Nesmíte ho zklamat a nabídněte mu pomoc, aby se mohl v sobě vyznat.

Přátelství

Řady vašich přátel se v roce 2015 budou rozšiřovat, protože budete optimisticky naladěni, a když budete jen trochu chtít, budete v každé společnosti vítáni. Přispěje k tomu i vaše snaha o vylepšení svého vzhledu.

Zástup přátel ale neznamená kvalitu. To brzy zjistíte taky, jestliže dáte všem svou důvěru. Na druhou stranu budete mít tendenci hledat nepřítele v řadách těch, kteří jsou vám nakloněni.

Občas můžete mít problém zkrotit svůj hněv. Budete ho ventilovat na ty nepravé, kteří si to nezaslouží. Udělejte si proto v sobě pořádek a ujasněte si, kdo je kdo.

Zdraví

Rok 2015 vám sečte mnohé hříchy, které jste na svém zdraví napáchali. Mnozí budete hasit už hořící zdravotní požár a budete se muset podrobit radikálnější léčbě. Naštěstí vše se bude rychle hojit, brzy budete plni sil a dokonce se budete cítit jako znovuzrození.

Aby vám to tak dlouho vydrželo, budete muset zavést do svého života řád, své síly dobře rozvrhnout, více relaxovat. Lehčeji než jindy vám půjde bojovat s odvykáním zlozvyků. Zkrátka konec roku vás musí najít v lepší kondici a s vylepšeným jídelníčkem.

Také přijdete na to, jak úzce souvisí váš zdravotní stav s vaší psychikou a ta s vaším citovým prožíváním. To vás donutí udělat si pořádek i v citovém životě, odstrčit do bezpečné vzdálenosti ty, kteří vás využívali. Může tomu napomoct i změna práce či přestěhovat své bydlení na jiné pozitivnější místo.

Práce a peníze

V roce 2015 začnete přehodnocovat svou pracovní pozici a pochopíte, že v mnohém máte na víc. Objevíte v sobě chuť dál se vzdělávat, zajímat se o spoustu informací z různých oborů, zkrátka rozvíjet se a měnit svůj život.

Budete cítit v kostech, že musíte něco ve svém životě změnit, jinak vás stres a nespokojenost budou stát životní radost. Naskytnou se vám nové možnosti zaměstnání, postup v kariéře a také si budete moct dopřát trochu risku.

Obezřetní musíte být při jednání s úřady. Nebudou vám příliš vycházet vstříc. Chopte se šancí založit své vlastní podnikání, expandovat, finančně si polepšit. Přesto stále dobře zvažujte velké investice, nepřeceňte své kontakty a dávejte si pozor, s kým spolupracujete.

Zaveďte si se spolupracovníky jasná pravidla a řád. Budete-li je dodržovat a dáte na své zkušenosti, zaděláte si na velký úspěch.

Velký důvěrný horoskop portálu ŽenyproŽeny.cz 
              CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2015

BERAN (21.3.–20.4.)

BÝK (21.4.–21.5.)

BLÍŽENCI (22.5.–21.6.)

RAK (22.6.–22.7.)

LEV (23.7-22.8.)

PANNA (23.8.–22.9.)

VÁHY (23.9.–23.10.)

ŠTÍR (24.10.–22.11.)

STŘELEC (23.11.–21.12.)

KOZOROH (22.12.–20.1.)

VODNÁŘ (21.1.–20.2.)

RYBY (21.2.–20.3.)


Diskuse: VÁHY (23. 9. – 23. 10.) pro rok 2015

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci