BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) pro rok 2015

16.12.2014 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Blíženci, u vás se v roce 2015 budou úspěchy a nadšení střídat s pády a prozřením. Nicméně, pozitivní bude vždy převažovat.

horoskop 2015

A navíc chuť a vůle k životu bude Blížencům dodávat dostatek energie k tomu, abyste překonali tuto houpačku a našli pro sebe tu správnou cestu.

Láska

Zamilovat se bude v roce 2015 snadné, rychlé a lákavé. Ale zase tak snadné už nebude ze zamilovanosti procitnout. Měli byste obezřetněji prověřovat, komu dáváte důvěru. Láska vám připraví nejednu bezesnou noc. Budete chtít být s tím, kdo vám dává jistoty, nebo s tím, kdo vám momentálně plete hlavu?

Za každé milostné extempore něčím zaplatíte. Bude-li to jen vaše špatné svědomí, dopadnete ještě dobře. Bude nějakou chvíli trvat, než pochopíte, že sedáte na lep falešné reklamě. Pak nastane čas udělat si jasno ve svých citech.

Pochopíte, že je dobré držet se kvality, začít dodržovat pravidla, která vás ochrání před vaší rozevlátou povahou. Naučíte se rozpoznat přetvářku i to, že vás někdo chce přes city jen využívat. O to více byste měli dát najevo té pravé lásce, jak je pro vás cenná a jediná na světě.

Rodina

Spory zejména o majetek v rodině budou v roce 2015 vrcholit a nebude to nijak jednoduché. Vše se může dostat až k soudu. Dobrou zprávou je, že tím by se měl problém ukončit a nastat příměří.

Postupem roku by se nevraživost ve vztazích měla zmenšovat a dokonce dospět i k rozumnému smíření.

Ujasníte si, jaké hodnoty jsou pro vás důležité, a se svou láskou se domluvíte na společném soužití nebo začnete plánovat rodinu.

A i když víte, že toto všechno bude vyžadovat změnu životního rytmu, tentokrát to uděláte rádi a dobrovolně.

Přátelství

Nové aktivity, zejména váš nový koníček, k vám v roce 2015 přilákají také nové přátele. Výrazně vás mohou ovlivnit, ale měli byste vědět, že nikoliv všichni se nakonec projeví jako skuteční přátelé. Brzy pochopíte, kdo to s vámi myslí upřímně, a své lidi kolem sebe prosejete.

Trochu vám zkazí náladu setkání s falší a se snahou zneužívat vás pro vlastní záměry, ale brzy se z toho oklepete. Nicméně si dejte pozor, abyste konflikty příliš nehrotili nebo dokonce je sami nevyvolávali.

Můžete se setkat s ještě agresivnější odezvou.  Znamená to také dávat si pozor na to, co říkáte. Vaše slova dovedou ranit a opravdové přátele byste takto častovat neměli.

Zdraví

Se zdravím už nebudete moct v roce 2015 zacházet tak beztrestně nedisciplinovaně jako doposud. Vyvarujte se riskantních aktivit, přepínání sil, byť se můžete cítit nabiti energií. Právě proto neodhadnete svou skutečnou kondici. Spíš byste měli plánovitě a postupně zlepšovat svou fyzičku, zvyšovat zátěž a podporovat imunitu.

Co nejvíc se poučte z chyb, které jste dělali v minulosti, a naučte se konečně své síly dobře rozvrhnout. Vše vám v roce 2015 hraje do ruky tak, abyste mohli zlepšovat svou image, prevenci, zbavovat se zlozvyků. Každý prohřešek se vám může takřka obratem vymstít nečekanou infekcí, zdravotní indispozicí či návratem starého neduhu.

Sami sebe můžete překvapit tím, že druhým začnete radit, jak změnit životní styl. Snažte se procítit a spojit své tělesné prožívání s duchovními prožitky.

Práce a peníze

Větší úspěchy očekávejte spíš v druhé polovině roku 2015. Nicméně budete se cítit plni sil na to zdolávat jakoukoli pracovní výzvu. Bude ale dobré, prověříte-li dopředu, zda za to ta výzva opravdu stojí. To platí mnohem víc v případě, že budete zvažovat změnu zaměstnání.

Nikoliv všechny nabídky budou takové, jak vypadají. Také byste měli zpozornět při každém podpisu smlouvy či finančních transakcích. Vaše pozornost může být ukolébána dílčím úspěchem nebo dokonce záměrně odváděna někým, kdo vás bude chtít poškodit. Na dluh si nic nekupujte a své plány rozbalte až od léta 2015.

V průběhu roku 2015 rovněž pochopíte, že plán a disciplína jsou vašimi spojenci a začnete je sami vyžadovat. Také vzdělávání vás bude lákat, protože jsou branou k povýšení a vaší konkurenční výhodě. Akčnost a trpělivost budou vaší zbraní proti všem, kteří se vás budou snažit předběhnout.

Velký důvěrný horoskop portálu ŽenyproŽeny.cz 
              CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2015

BERAN (21.3.–20.4.)

BÝK (21.4.–21.5.)

BLÍŽENCI (22.5.–21.6.)

RAK (22.6.–22.7.)

LEV (23.7-22.8.)

PANNA (23.8.–22.9.)

VÁHY (23.9.–23.10.)

ŠTÍR (24.10.–22.11.)

STŘELEC (23.11.–21.12.)

KOZOROH (22.12.–20.1.)

VODNÁŘ (21.1.–20.2.)

RYBY (21.2.–20.3.)


Diskuse: BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) pro rok 2015

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci