LEV (23. 7. – 22. 8.) pro rok 2015

16.12.2014 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Lvi, těšte se na rok 2015, kdy vám půjde na ruku sama Štěstěna. I když zaváháte nebo se chybně rozhodnete, všechno nakonec dopadne ve váš prospěch.

horoskop 2015

V roce 2015 je příležitost vybudovat si kariéru, pevné rodinné zázemí, vztahy a plánovat si smělé cíle.

Láska

Milí Lvi, budete si muset konečně vybrat a rozhodnout se, kdo že je ten pravý pro váš život. Předchozí léta vám poskytla dostatek varování, abyste v tomto směru již dobře poznali, co chcete a koho pro svůj život potřebujete.

V roce 2015 nastává šance konečně potkat tu pravou lásku, přichází dostatek síly odejít z nevhodného svazku nebo naopak ukončit rozmíšky a stvrdit partnerství sňatkem či početím potomka. Každý by měl na koci roku mít jasno a klid v duši, být naplněn kvalitní citem a plánovat budoucnost s tím, koho má opravdu rád.

Příležitostí bude dost a také vaše přitažlivost pro opačné pohlaví bude enormní. Z toho samozřejmě poplynou i občasné zálety, které se vám ale nevyplatí a svedou vás z cesty. Pozor, aby vás nestáli mnohem a mnohem víc!

Rodina

Rodinné soužití v roce 2015 může mít tendenci otřást se v základech, ale tím správným směrem. Budete chtít odstranit vše, co nechcete, aby se ve vašem nejbližším okolí vyskytovalo. Budete ochotni opouštět tradice, bourat stereotypy, ale ne ve smyslu rodinu bourat, ale naopak stavět ji na nové a lepší základy.

Nebude tedy divu, když si jako stvrzení rodinné sounáležitosti pořídíte potomka. Přijde ve správný čas a bude dělat radost všem. Nesnažte se ale urvat vše jen sami a vlastní invencí. Zapojte rovnoměrně do rodinných povinností i své děti a veďte je k zodpovědnosti a sounáležitosti.

Přátelství

V roce 2015 Lvi značně rozšíří portfolio nových přátel, navážou výhodné známosti i nová dlouholetá kvalitní přátelství. Budete zkrátka k sobě přitahovat spoustu lidí a ti se rádi budou s vámi seznamovat. To ale neznamená, že o stará přátelství přijdete.

Lehce a jaksi samozřejmě je pospojujete s těmi novými. Ve své euforii z toho, jak se vám daří poznávat skvělé lidi, ale budete občas trpět slepotou k těm, kteří se mohou snažit vás jen využívat. Teprve po čase zjistíte, kdo na vás parazituje a pak si budete umět zjednat okamžitě nápravu. Jen pozor, aby vás to moc nestálo.

Zdraví

I když v roce 2015 vše přeje vašim aktivitám, a tedy i výrazně pomáhá vylepšovat váš zdravotní stav, přesto je nutné vše dělat s mírou a nepřeceňovat své síly. V rozletu jen těžko zaznamenáte to, že jste něco někde přetáhli a že vás vaše únava začíná oslabovat.

Nepůjde ani tak o únavu fyzickou jako spíš o psychické vyčerpání. Projeví se to vaši nervozitou, podrážděností a touhou od všeho utéct. Následně k tomu přistoupí i snížená imunita a chronická únava, potíže s krevním tlakem či krví.

Začněte tedy prevencí, najděte si relax v různých aktivitách, které posílí tělo i duši a nemusí jít nutně jen o sport či masáže. Může jít o terapii při posezení s přáteli, vypovídání se ze svých potíží, večer strávený na vernisáži s dobrým vínem a i jiné další požitky duše.

Práce a peníze

V roce 2015 budete v pokušení dobývat nové životní mety a vyhrávat na všech frontách. A proč by ne, když vám leccos a leckdo půjde na ruku. Dozvíte se, jak s vámi v práci počítají, jak s vámi někdo chce založit firmu, jak vás chtějí poslat na stáž, abyste zaváděli nové poznatky, a k tomu všemu samozřejmě vás chtějí patřičně finančně ohodnotit.

Není to pohádka, skutečně si Lvi v tomto roce mohou značně polepšit a nastartovat svou kariéru. Má to samozřejmě i svá ale. Nepřeceňujte své síly a odhadněte, na co skutečně stačíte. Závazky, které v tomto roce převezmete, budou na dlouhou dobu a také vám podstatně změní život.

Jde tedy o to, aby šlo o rozhodnutí promyšlené, podpořené sebedůvěrou a skutečnými schopnostmi ba i ochotou něco ze své pohodlnosti tomuto úspěchu obětovat.

Velký důvěrný horoskop portálu ŽenyproŽeny.cz 
              CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2015

BERAN (21.3.–20.4.)

BÝK (21.4.–21.5.)

BLÍŽENCI (22.5.–21.6.)

RAK (22.6.–22.7.)

LEV (23.7-22.8.)

PANNA (23.8.–22.9.)

VÁHY (23.9.–23.10.)

ŠTÍR (24.10.–22.11.)

STŘELEC (23.11.–21.12.)

KOZOROH (22.12.–20.1.)

VODNÁŘ (21.1.–20.2.)

RYBY (21.2.–20.3.)



Diskuse: LEV (23. 7. – 22. 8.) pro rok 2015

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci