PANNA (23. 8. – 22. 9.) pro rok 2015

16.12.2014 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Rok 2015 bude pro Panny plný výzev, zvratů a příležitostí. Budou bojovat se svými strachy a posilovat svou odvahu.

horoskop 2015

V roce se naučíte vymezit se a myslet sami na sebe. Výsledkem bude úspěch, který vám umožní sebepoznání a otevře cestu rozvoje do dalších let.

Láska

V lásce se ani v roce 2015 nevyplatí přetvářka a lhaní. Podlomila by se důvěra a slibně se rozvíjející vztah by dostal velké trhliny. A ty Panny, co léta mají svého partnera, by neměly zapomínat, že jejich druhá polovička lehce prokoukne jejich úskoky.

Jenže už pro ně nemusí mít tolik porozumění. Ani se nestačíte divit, jak rychlý obrat by váš vztah nabral a vy byste se mohli nečekaně ocitnout opuštěni nejen svým předmětem náhlého vzplanutí, ale i svou opravdovou láskou, které by došla trpělivost. Vrátit věci nazpátek by sice mohlo vyjít, ale stálo by vás to nezměrné úsilí a důvěru byste dlouho budovali.

Nicméně pro nezadané se otevírá široké pole působnosti. Náhody jim do cesty přihrají řadu příležitostí k seznámení. Zamilovat se bude lehké, ale vybrat ty pravé, bude chtít rozvahu. Váš pověstný smysl pro kvalitu bude v tomto směru selhávat.

Rodina

Otřesy v rodinných vztazích v předchozích letech trochu zkomplikovaly vaše sympatie k některým členům. Naštěstí nastává rok 2015, kdy se začne vše usazovat, objeví se řada příležitostí k urovnání starých sporů, vyjasnění si vzájemných postojů, odpuštění starých křivd, tentokrát už bez zbytečných vášní.

Budete ale muset obětovat něco ze svých zásad, protože pochopíte, že jen kompromis a naladění se na druhého, je cestou ven z krize. Je čas ke zkrášlování bydlení a i vaše finanční situace se zlepší natolik, že si troufnete zainvestovat do lepšího bydlení.

Přátelství

Můžete se v roce 2015 těšit díky svému zvýšenému charismatu a přitažlivosti pro své okolí na nově získané známosti, které se mohou rozvinout v zajímavá setkávání, pro vás velmi podnětná. Z některých, zejména pracovních kontaktů, se stanou po čase i přátelství založená na společných zájmech či společném úhlu pohledu na svět.

Nebudete se chtít stýkat s lidmi, kteří vás zneužívají, a budete kultivovat jen skutečná přátelství, která vás obohacují. Mnohá poznání v tomto směru mohou být bolestná. Pro své okolí budete velkou inspirací a vaše životní postoje budou druhým pomáhat při jejich potížích.

Zdraví

Zdravotně si v roce 2015 rozhodně polepšíte. Jednak pochopíte, že když něco nezměníte na svém přístupu k životu a svému zdraví, bude to vaše prohra, a jednak zjistíte, že existují cesty, jak zacházet se svým tělem, které vás nadchnou a budou bavit.

Váš sklon dělat v roce 2015 jen to, co vás opravdu baví a navíc nabíjí energií, umožní pocit naplnění a ten vydrží i přesto, že budete muset opravdu tvrdě pracovat. Jíst zdravě, sportovat, zbavovat se zlozvyků vám přijde automatické a bez velkého vypětí. Dokonce váš životní styl bude pro druhé inspirující a bude okolo vás dost jedinců, kteří ho od vás budou chtít opisovat.

Potřebujete-li podstoupit nějakou operaci, rozhodně se jí nebojte. Zbaví vás potíží a vy jako zázrakem omládnete. Jako vždy je dobré soustředit se na prevenci a nehasit už hořící požár.

Práce a peníze

Dodržování disciplíny vás v roce 2015 zachrání od případných excesů a občasné touhy utéct od povinností. Proto si važte, že máte daná pravidla, byť vás často pořádně štvou. Ale jen díky nim se budou moct rozvinout vaše talenty, protože toho budete zvládat hodně.

Jednak se konečně můžete dočkat odměn za předchozí hubená léta a jednak můžete vytáhnout ze šuplíku vaše osobní projekty, které nemusí přímo souviset s vaší prací, ale jsou projevem vašich talentů a tvořivých snah.

Klidně se ucházejte o vydání sbírky svých básní, uspořádejte výstavu nebo jděte na konkurz. S velkou pravděpodobností uspějete. Podnikavci mohou v roce 2015 s úspěchem rozvinout byznys a vytvořit základ pro své podnikání na řadu let dopředu. Přestaňte toužit po lepším pracovním místě a řekněte si o ně. Stav vašeho konta by vás měl přestat trápit.

Velký důvěrný horoskop portálu ŽenyproŽeny.cz 
              CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2015

BERAN (21.3.–20.4.)

BÝK (21.4.–21.5.)

BLÍŽENCI (22.5.–21.6.)

RAK (22.6.–22.7.)

LEV (23.7-22.8.)

PANNA (23.8.–22.9.)

VÁHY (23.9.–23.10.)

ŠTÍR (24.10.–22.11.)

STŘELEC (23.11.–21.12.)

KOZOROH (22.12.–20.1.)

VODNÁŘ (21.1.–20.2.)

RYBY (21.2.–20.3.)


Diskuse: PANNA (23. 8. – 22. 9.) pro rok 2015

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci