KOZOROH (22. 12. – 20. 1.) pro rok 2015

16.12.2014 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
V roce 2015 budou muset Kozorozi věnovat více pozornosti detailům, jinak jim začnou unikat podstatné věci. Může je ukolébat jejich vlastní pocit dokonalosti.

horoskop 2015

Tím právě nastane v roce 2015 okamžik, v němž začnou zkoušky opravdových kvalit Kozorohů. 

Láska

V roce 2015 nebude citový život Kozorohů zrovna poklidný. Mnohé krizí vypjaté lásky skončí a konečně si oddechnou obě strany. Hledání lásky na celý život se nemusí zrovna dařit.

Zato vztahů, skrze něž pochopíte, co vlastně skutečný cit vyžaduje a co si od něho slibujete vy sami, můžete mít dostatek. S nadšením a otevřenou náručí se budete vrhat do citových dobrodružství, aniž byste mnohdy věděli, co vás čeká. Po procitnutí sice začnete hledat novou lásku, ale příliš si nepolepšíte.

Nicméně nebudete si moct stěžovat na nezájem o svou osobu. Bude z vás sršet sebevědomí a jistota. Zejména přes léto 2015 a pak ještě v druhé polovině roku byste mohli uspět ve svých citových investicích a pomalu stabilizovat své vztahy. Ruku v ruce s tím ale půjde přehodnocování vlastních prohřešků v lásce. Teprve až plně přehodnotíte svůj citový život, najdete tu pravou lásku.

Rodina

Kozorozi, domácí pohoda nebude u vás v roce 2015 zrovna pravidlem. Krize ve vztazích budou vrcholit a jen ti, kteří skutečně začnete komunikovat s jednotlivými členy rodiny, se můžete těšit na klidnější dny. Některé vztahy krizi ustojí a zoceleny se nadechnou k nové budoucnosti.

Spíš než založení rodiny, bude rok 2015 přát upevňování rodinných pout, dořešení dřívějších nedorozumění a vyjasnění si plánů do budoucna.

Měli byste se soustředit na rozvíjení vzájemné péče a zároveň i respektování dostatečné svobody pro každého člena rodiny, což zejména dětem to pomůže převzít zodpovědnost.

Přátelství

Více diplomacie by v roce 2015 Kozorohům jen prospělo. Při zapřažení do každodenních povinností nebudete příliš přemýšlet, jakou zvolíte formu hodnocení. Váš šéf sice takové postřehy ohodnotí s vděkem, ale vaše přátelství s kolegy budou díky tomu procházet prověrkovým sítem.

Nejvíce byste se měli obávat útoku ze strany těch, kteří vám budou závidět úspěchy, nápady, píli a pracovitost. Očekávejte podraz, který vás překvapí, ale na druhou stranu donutí nenechat na sobě dříví štípat a zastat se sami sebe. Navíc se vám dostane kvalitních rad i pomoci od skutečných přátel, na které se budete moct jako vždy spolehnout.

Zdraví

Jestliže nezanedbáte příznaky počínajícího onemocnění, pak by se vašemu zdraví v roce 2015 nemělo nic zásadního postavit do cesty. Dokonce nastane vhodný čas na razantní odhození zlozvyků. Jen nesmíte dlouho přemýšlet, kdy začít.

Stejně razantně byste měli přistupovat k případným projevům nemoci. Nenechte ji rozvinout se. Optimální je prevence. I malá péče o sebe bude znamenat rozvinutí velkého energetického potenciálu. Úžasně vás to nastartuje a budete se cítit omlazeni.

Jenže, všeho s mírou. Rozhodně byste neměli svou životní silou plýtvat, ale naopak naučit se s ní hospodařit. Jinak hrozí, že si zaděláte na potíže, které se sice objeví se zpožděním, ale o to budou úpornější.

Nejvhodnějším pohybem je tanec, jóga, chůze na čerstvém vzduchu, různé způsoby relaxačních technik.

Vzít do ruky preventivně stav svého zdraví bude základem pro budoucí léta bez potíží.

Práce a peníze

V roce 2015 byste neměli přeceňovat své finanční možnosti, ale spíš zvažovat každé vydání. Postupem roku se bude sice vaše situace zlepšovat, ale na velké utrácení to stále stačit nebude.

Mnohdy budete přeceňovat nejen své finance, ale i své síly – váš úsudek nebude přesný. Proto byste měli být ostražití při jakémkoli podpisu smluv, při investování do rozvoje podnikání nebo třeba jen při ukládání peněz.

Pamatujte, že nic nedostanete zadarmo, byť si trochu risku můžete dovolit třeba vsazením Sportky. Peníze byste si v roce 2015 neměli půjčovat, stačí počkat na příhodnější dobu.

Druhá polovina roku 2015 se jeví příznivěji. Otevřou se možnosti k prosazování vlastních nápadů, sklidíte uznání a to se projeví i ve zlepšení vaší finanční situace. Přesto to neznamená, že byste měli lehkovážně opouštět své zaměstnání a jít pouze za neurčitým příslibem.

Velký důvěrný horoskop portálu ŽenyproŽeny.cz 
              CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2015

BERAN (21.3.–20.4.)

BÝK (21.4.–21.5.)

BLÍŽENCI (22.5.–21.6.)

RAK (22.6.–22.7.)

LEV (23.7-22.8.)

PANNA (23.8.–22.9.)

VÁHY (23.9.–23.10.)

ŠTÍR (24.10.–22.11.)

STŘELEC (23.11.–21.12.)

KOZOROH (22.12.–20.1.)

VODNÁŘ (21.1.–20.2.)

RYBY (21.2.–20.3.)


Diskuse: KOZOROH (22. 12. – 20. 1.) pro rok 2015

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci