RAK (22. 6. – 22. 7.) pro rok 2015

16.12.2014 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
V roce 2015 mohou Raci očekávat zajímavá setkání, která budou moci zúročit pro svůj rozvoj. A rovněž tak budoucnost, o níž zatím jen sní, začnou převádět do konkrétních plánů.

horoskop 2015

Stejně tak v roce 2015 posuňte svůj vztah z oblasti romantiky a jasně se vyjádřete.

Láska

Láska vám nedá spát už od začátku roku 2015. Ještě v zimě to bude jiskřit mezi vámi a vašim objevem jako by byl máj. Problém bude v tom, že vám láska nasadí růžové brýle, a vy se jen těžko budete orientovat v tom, jaký váš objev ve skutečnosti je. Užijete si romantiky dosyta.

Deziluze přijde brzy a naprosto vás zaskočí. Ve chvíli, kdy to pochopíte, uzavřete se před další citovou ztrátou a budete tíhnout k sobeckému užívání si bez citové angažovanosti.

Naštěstí i toto období rychle pomine a vy se znovu budete schopni zamilovat. Sami v sobě si budete muset udělat jasno, jaké kvality by měl mít ten, komu věnujete svou pozornost. Když ale budete dlouho váhat a přebírat, utečou vám všechny lásky. Konec roku vás zase zastihne naplněné láskou s tím pravým.

Rodina

Měli byste si v roce 2015 konečně vyjasnit, jestli ještě chcete užívat svobody, nebo už se konečně usadit. Rozhodnete-li se pro druhou možnost, je naděje, že se vám kromě svatby podaří svůj svazek stvrdit i potomkem.

Doma může nastat řada zemětřesení, která budou závislá především na vašich náladách anebo na potížích vašeho partnera. Semknutí rodiny rozhodně prospěje společné cestování nebo alespoň výlety. Nakonec zjistíte, že i když trochu zlobíte, tak za vámi rodina stojí a pomáhá vám.

Dokonce se vám podaří usmířit znesvářené členy a tím stoupne váš kredit v rodinném společenství.

Přátelství

V roce 2015 budete mít hlavu plnou nápadů a tvořivých představ, díky nimž budete rádi navštěvovat podnětná prostředí. Setkáte se tak s množstvím zajímavých lidí, kteří budou naladěni na stejnou notu. Mnozí z nich se mohou stát do budoucna vašimi přáteli. Občas dokonce vyměníte rodinu za prožitky v jejich společnosti.

Včas ale vezměte zpátečku. Ať doma nebo mezi přáteli, měli byste krotit své emoce, které občas nebudete mít pod kontrolou. Ti, co vás podporují a spolupracují s vámi, si nezaslouží, abyste na ně byli neurvalí. Ale i bez tohoto vlivu počítejte se ztrátou přítele ve vašem zaměstnání.  

Zdraví

Váš zdravotní stav by v roce 2015 neměl ohrožovat nikdo jiný než vy sami tím, že neodhadnete své síly, budete podléhat stresům a zapomenete na plánovaný odpočinek a pohyb. Ohrožovat vás bude vaše nesoustředěnost a zbrklost, jejichž vinou si můžete přivodit nějaký úraz nebo podcenit nebezpečí infekce. 

Nejvíc vám asi dají zabrat vaše sklony k požitkářství, zejména k alkoholu a kouření, které většinou zklidňují vaši psychiku. Když se ale zařeknete a budete ke svému zdraví poctiví, zjistíte, že mnohé z vašich chronických neduhů zmizely a zejména se ulevilo vaší psychice. Každopádně nepodceňte žádný projev nemoci a okamžitě vše řešte.

Jako prevenci si naordinujte radost. Využijte především letních měsíců k upevňování svého zdraví otužováním, koupáním v moři. Po celý rok bude vhodné saunování a wellness pobyty.

Práce a peníze

V roce 2015 se vám nejvíc bude dařit ve chvílích, kdy to naopak bude skřípat ve vašich vztazích. Celoročně ale můžete mít potíže sledovat detaily, které mohou být někdy podstatnější než celek. Na základě toho vám bude unikat řada souvislostí a vaše rozhodování ponese znaky neinformovanosti.

Z toho důvodu si dejte pozor na dodržování termínů, abyste něco nepropásli. Někdo toho rád využije v boji proti vám. Dokonce se může stát, že budete muset hájit pozice v kariéře, kterých jste už dosáhli, ale ti, co vám nepřejí, je začnou zpochybňovat.

Bude to od vás vyžadovat postřeh a především rychlé rozhodování bez dlouhého otálení, což zrovna není vaše parketa. V polovině roku se vše začne obracet ve váš prospěch. Čekejte finanční bonusy a rozlet v kariéře. Buďte na to naladěni a připravte si plány, čeho a jak chcete dosáhnout.

Velký důvěrný horoskop portálu ŽenyproŽeny.cz 
              CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2015

BERAN (21.3.–20.4.)

BÝK (21.4.–21.5.)

BLÍŽENCI (22.5.–21.6.)

RAK (22.6.–22.7.)

LEV (23.7-22.8.)

PANNA (23.8.–22.9.)

VÁHY (23.9.–23.10.)

ŠTÍR (24.10.–22.11.)

STŘELEC (23.11.–21.12.)

KOZOROH (22.12.–20.1.)

VODNÁŘ (21.1.–20.2.)

RYBY (21.2.–20.3.)


Diskuse: RAK (22. 6. – 22. 7.) pro rok 2015

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci