BERAN (21. 3. – 20. 4.) pro rok 2015

16.12.2014 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Berani se na rok 2015 mohou zcela určitě těšit, protože jim otevře možnosti svobodněji se rozhodovat a uvolnit se od stresů předchozích let.

horoskop 2015

Mnozí v roce 2015 zatoužíte po změně povolání, chopíte se nových životních příležitostí či studia. Stačí jen chtít a sny se začnou plnit.

Láska

Lásky Beranů budou v roce 2015 procházet především zkouškami charakteru. Někteří budete prověřovat své partnery a zkoumat, zda jsou opravdu těmi, s kým byste chtěli žít další roky svého života. Nicméně často přijdete na to, že jste zvolili správně.

Nezadaní mohou potkat lásku svého života a velmi rychle se vymanit z pocitu osamělosti a zažívat opravdu velký radostný cit. Sami budete hybateli takových vztahů, navrhnete nejen společný život, ale i společné bydlení a brzkou svatbu.

Berani, zažijete nejen romantické chvíle, ale také starost o zdraví svých partnerů. Díky takovým nečekaným a vypjatým situacím si uvědomíte svou potřebu lásky a zázemí. Začnete o svůj vztah a cit více pečovat, rozvíjet ho a budovat jeho pevnější základy.

Rodina

Rodiny Beranů mají v roce 2015 velkou šanci se rozrůstat. Ať už se stanete rodiči či prarodiči, v každém případě, bude tato nová role očekávaná, radostně přijímaná. Byť změny v rodině mohou být hluboké, budou probíhat harmonicky a naprosto přirozeně.

Ve svých potomcích se budete vidět. Nejde jen o podobu fyzickou, ale i povahovou.

zroste proto vaše radost ze života i motivace k vytváření pevného zázemí. Naučí vás to pokornému přijímání života bez beraní rebelantské vznětlivosti.

Zpečetění rodinných vazeb svatbou bude pak zcela samozřejmým vyvrcholením plánů.

Přátelství

Berani se v roce 2015 mohou na své okolí skutečně spolehnout. Nejednou budete své přátele potřebovat jako oporu či jako moudré rádce, kteří vás znají mnohdy lépe, než vy sami sebe. Budou vás podporovat v aktivitách a v pravou chvíli i stát při vás, když budete váhat své objevené schopnosti prosadit.

Nejen, že vás podpoří, ale už sami propagovat vaše přednosti i tam, kde se vaše sebevědomí ještě nepostavilo na vlastní nohy. Pozor je třeba si dát pouze na přátelství v zaměstnání. Takové vztahy mohou procházet řadou krizí a mnohé z nich dokonce i skončit.

Zdraví

Zdravotní stav by se v roce 2015 měl pomalu, ale zato výrazně zlepšovat. Konečně se najde řešení chronických potíží, objeví se na ně nový lék nebo nový přístup. Neodmítejte ani alternativní postupy. V řadě z nich najdete nejen racionální jádro, ale rovněž úlevu od svých potíží.

Jestliže váháte s nějakou operací a stále ji odsouváte, měli byste ji v roce 2015 bez obav podstoupit. Plánujete-li drobné plastické operace pro vylepšení svého vzhledu, směle se do toho pusťte. Také byste měli v tomto roce hledat relaxační způsoby, které by vás zbavovaly nahromaděného stresu.

Velmi vhodné pro vás budou arteterapeutické metody, v nichž se může vaše tvořivost spojit s osobitostí. Osvobození mysli a její odpoutání tímto způsobem výrazně ozdraví nejen psychiku, ale i tělo.

Práce a peníze

Berani se v roce 2015 mohou těšit na vylepšení své pracovní pozice i svého finančního konta. Konečně se začne dařit i těm, kteří nemají zaměstnání nebo jsou ve své práci nespokojeni. Je ovšem potřeba, abyste se připravili na nutnost mnohému se učit, cestovat, zkrátka aktivně se zapojit do nabízené šance. Přitom stačí málo a úspěch se dostaví brzy.

Soupeřte s kolegy i konkurencí, nikoliv však se svými šéfy! Umíte toho sice hodně, ale nejste nepostradatelní.

Chcete-li samostatně začít podnikat, nebojte se a odhodlejte se i k takto razantní změně. Jakákoli aktivita se hned pozitivně objeví na vašem účtu i na podpoře lidí, které potkáte. Využívejte svého šarmu. Nové kontakty a známosti vhodně zúročte a tím nastartujte svou novou kariéru.

Beranům se konečně uvolní ruce, aby si mohli vzít půjčku, úvěr a začali si plnit své sny.

Velký důvěrný horoskop portálu ŽenyproŽeny.cz 
              CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2015

BERAN (21.3.–20.4.)

BÝK (21.4.–21.5.)

BLÍŽENCI (22.5.–21.6.)

RAK (22.6.–22.7.)

LEV (23.7-22.8.)

PANNA (23.8.–22.9.)

VÁHY (23.9.–23.10.)

ŠTÍR (24.10.–22.11.)

STŘELEC (23.11.–21.12.)

KOZOROH (22.12.–20.1.)

VODNÁŘ (21.1.–20.2.)

RYBY (21.2.–20.3.)


Diskuse: BERAN (21. 3. – 20. 4.) pro rok 2015

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci