RYBY (21. 2. – 20. 3.) pro rok 2015

16.12.2014 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Ryby si uvědomí, že v roce 2015 nemají s ničím otálet. Okolnosti je donutí přestat se tolik obětovat pro ostatní a začít konečně myslet také na sebe.

horoskop 2015

Jiné jednání vám v roce 2015 přinese velkou újmu. Své velké emoce zkuste zkrotit a staňte se diplomaty s jasnými cíly.

Láska

V roce 2015 se o svou lásku se budete muset starat. Většinu času vám přijde samozřejmé, že budete dávat najevo své city a ty se vám budou stejnou měrou vracet. Jestliže jste zadaní, měli byste přece jen zvážit rizika flirtování. Tím můžete svůj vztah výrazně ohrozit.

Pro nezadané je dobrou zprávou, že potkat v roce 2015 svou vysněnou lásku, bude snadné. Budete totiž oplývat magickou přitažlivostí a budete nepřehlédnutelní. Nicméně byste se měli stát průbojnější a vykročit své nové lásce vstříc jako první. Více si věřte a konec roku vás zastihne v páru.

Největším nebezpečím pro vaši lásku jsou vaše neujasněné pracovní ambice, které vám mohou ubírat energii a znervózňovat natolik, že přestanete být láskyplnými protějšky.

Rodina

Počítejte s tím, že v roce 2015 projdete názorovou proměnou a jelikož jste v posledních letech byli obětaví víc, než bylo zdrávo, budou se vaši blízcí zřejmě dost divit. Už nebudete tak neskonale laskaví a začnete se vymezovat. Je to dobře, pokud to ovšem zase nepřeženete do extrému.

Rozvolňovat budete ta rodinná pouta, jež vám připadnou zbytečně sešněrovaná. Projeví se tady vaše bohémská podstata a začnete se také ptát po smyslu některých zaběhnutých rituálů.

Tyto nové pohledy na rodinné soužití mohou být umocněny složitou situací, která všechny členy rodiny postaví do nových rolí.

Přátelství

I v roce 2015 se v těžkých chvílích budete moct spolehnout na své prověřené přátele. Je však otázkou, budou-li se naopak zase oni moct spolehnout na vás. Vše bude záležet na tom, v jaké náladě se budete nacházet a především, uděláte-li si čas i v době, kdy budete po uši zamilovaní nebo zavalení prací.

Rozhodně byste si čas udělat měli. A zejména v roce 2015 se opřete o ty, kteří jsou reálně nohama na zemi a vaši rozkolísanost unesou.

Setkáte se rovněž s otevřeným nepřátelstvím tam, kde se vymezíte svému využívání. Nové známé prověřujte, budete mít totiž sklon podléhat falešným guru a díky tomu byste mohli propadnout ze zkoušky zdravého selského rozumu.

Zdraví

Ohrožení zdraví sice může v roce 2015 přicházet z více stran, ale každopádně má jednoho společného jmenovatele – vás. Budete mít sklon hnát vše do extrémů. Přemíra pracovních povinností, kterou na sebe vezmete, vám může způsobit dokonce až únavový syndrom.

Toto pak budete vyvažovat plíživou leností kombinovanou s požitkářským vychutnáváním dobrot. Korunu tomu nasadíte tvrdým dietním režimem a přemírou pohybu. Není divu, když vám to zdravotní stav oplatí výpovědí. Zažívací potíže nebo oslabená imunita neschopná zvládnout běžné infekce by vás zastavily, abyste si mohli své postoje přehodnotit.

Občas vás zaskočí i bezdůvodné poklesy energie. Vsaďte na prevenci a dbejte především na psychickou pohodu. Jestliže budete mít řád, který vám umožní brzy dobít baterky (otužování, masáže, autogenní trénink apod.), zvítězíte pak nad vším.

Práce a peníze

V roce 2015 se občas ocitnete v situaci, kdy nebudete vědět, jestli chcete vybočit z vašeho ustáleného pracovního rytmu a zkusit něco nového. Jestliže to uděláte, svého rozhodnutí nezalitujete, i když budete muset počítat s překážkami, které vám ochotně nastaví do cesty ti, jejichž kontrole jste se vymkli.

Rozhodně ale rozvíjejte své schopnosti a nebuďte líní se učit novým věcem. Mnozí pocítíte touhu vydat se na poznávací cesty. Dopřejte si je! Ovšem, musí to být s rozumem a mírou. Nikoliv všechny cesty budou totiž opravdu přínosem, některé budou spíš útěkem od potíží. Nicméně zkušenosti, ty si přivezete vždycky.

Práce, kterou jste si zvolili, vás bude těšit a navíc i zvážíte další příležitosti přivýdělku. Finanční situace se tak bude v roce 2015 jen zlepšovat a budete si moct dopřát i větší výdaje. Jestliže neutratíte za dovolenou a vzdělávací kurzy, pak byste mohli investovat do nějaké nemovitosti.

Velký důvěrný horoskop portálu ŽenyproŽeny.cz 
              CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2015

BERAN (21.3.–20.4.)

BÝK (21.4.–21.5.)

BLÍŽENCI (22.5.–21.6.)

RAK (22.6.–22.7.)

LEV (23.7-22.8.)

PANNA (23.8.–22.9.)

VÁHY (23.9.–23.10.)

ŠTÍR (24.10.–22.11.)

STŘELEC (23.11.–21.12.)

KOZOROH (22.12.–20.1.)

VODNÁŘ (21.1.–20.2.)

RYBY (21.2.–20.3.)


Diskuse: RYBY (21. 2. – 20. 3.) pro rok 2015

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci