Helena Růžičková i Ruda z Ostravy zastupují sedmičkáře

22.6.2013 00:00   |   Ezoterika - NUMEROLOGIE
VIDEO – Dalším dílem seriálu o číslech se zastavíme u osobních ročních vibrací 7. Do této skupiny patří například Helena Růžičková, Lenka Termerová i Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy.

numerologie

Seriál o číslech a jejich vibracích pokračuje v poodkrývání dalších tajemství numerologie. Nabízí návod, jak prakticky začít využívat to, co jste se v předchozích dílech naučili. Jak se ještě víc dozvědět v detailech o tom, co vás v životě provází a ovlivňuje, jak vyjít svým energiím vstříc.

Jednotlivá čísla v datu narození jsou energiemi, které spolu více či méně souzní a které (zjednodušeně řečeno) vytvářejí jakýsi kód či šifru naší jedinečné energie.

V předchozích dílech jsme se naučili, jak se z této šifry vypočítá naše životní číslo, neboli číslo osudu, životní cesta. Tu máme na celý život, nemění se a předurčuje naše kroky do budoucna.

Jak ale tyto jednotlivé kroky budou vypadat a co je důležité vykonat v každém jednotlivém roce našeho života, to se můžeme dozvědět z výpočtu osobní roční vibrace.

Je nutné si uvědomit, že osobní rok každého z nás začíná a končí narozeninami. Člověk narozený v červnu začne tedy svůj osobní rok 2013, když už se půl roku budou otáčet listy z kalendáře roku 2013.

Jak vypočítat jakou osobní roční vibraci?

Postup výpočtu osobní roční vibrace (ORV) je stejný jako u výpočtu životního čísla, neboli čísla osudu, životní cesty. Jde tedy opět o lineární sčítání všech čísel v datu tak dlouho, dokud nedostaneme jednociferné číslo.

Za příklad si vezměme třeba Helenu Růžičkovou, nebo Michala Kavalčíka – oba se narodili 13.6.

Při výpočtu ORV není ale důležité, v kterém roce se dotyčný narodil:

1+3+6+2+0+1+3= 16…1+6= 7

Člověk z našeho příkladu vstupuje svými narozeninami do svého osobního roku 2013, kdy na něj bude působit energie čísla sedm celých 12 měsíců.

Video
Helena Růžičková (13.6.1936 – 4.1.2004), česká filmová herečka. Připomeňme si ji v ukázce z filmu Slunce, seno, jahody.

Co čeká sedmičkáře

Po roce, který přináší pocit svobody a podporuje rozvoj všeho druhu (ORV 5), po roce snahy o harmonii (ORV 6), přichází rok osobního rozvoje a vyjasňování si vlastních postojů k okolí a životu (ORV 7).

V průběhu osobní roční vibrace pod vlivem energie čísla 7 dochází k nutkání zamýšlet se nad svým chováním, životem i situacemi, které člověka potkávají. Vše, co se děje, je dobré brát jako zajímavé a podnětné životní zkušenosti, pod jejichž vlivem dochází k hlubšímu sebepoznávání.

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

Z toho se pak rodí potřeba jasně se vymezovat proti tomu, co se nám už nelíbí, neochota žít ve starých klišé, které chceme změnit. Objevuje se potřeba žít jinak, nově, řídit si život podle svých vlastních představ. Zostřují se rozumové schopnosti, stejnou měrou ale i intuice, citlivost a empatie.

Vrací se k sobě

ORV 7 tedy přiměje vrátit se k sobě, svým vnitřním zdrojům, spoléhat více na sebe než na druhé. Jedinec objevuje zdroj vnitřní síly, z něhož je možné čerpat energii a impulz k dalším životním krokům.


Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy (narozen 13.6.1975) – český herec, zpěvák a moderátor.

Tento rok přináší i přehodnocování žebříčku hodnot, více zduchovňuje nazírání na život. Z výše uvedeného je jasné, že se v člověku odehrává značný přerod, který ale navenek nemusí být tolik vidět.

Objevení nových cest a náhledů na život může obnovit staré tužby. Lze nalézt možnosti, jak naplnit své hluboké touhy, žít to, co bylo dosud nežitého.

Vše, co člověk v ORV 7 dělá, prochází analytickým zkoumáním, prověřováním. Rychlost rozeběhnutých projektů má tendenci se spíše zpomalit, ale na druhou stranu i zkvalitnit. Daří se studiu, bádání, duchovnímu vyzrávání.

Tajemství kamenů

Pro zdraví i peníze
Moc křišťálu
Jak a čím působí
Jak působí na čakry
Suiseki – střežený poklad
Posvátné megality

Překážky nepochopení

Ti, kdo jsou zaměřeni jen na materiální stránku života, bývají poněkud zaskočeni. Do cesty jejich snahám se staví překážky typu nepochopení druhých, prověřování kvality jejich projektů. Objevují se skuliny v jejich záměrech, které vyžadují přehodnocení především jejich morálních postojů a také znalostí.

Ale v ORV 7 platí heslo, že vše zlé je pro něco dobré. Je nutné brát každou překážku jako zkušenost, která posouvá sebepoznání o kus dál. Po tomto roce se to, co člověk doposud žil, jeví v jiném světle, aniž se výrazně mění okolí, v němž člověk žije.


Lenka Termerová (narozena 12.7.1947), česká herečka, která v nejnovějším seriálu Doktoři z Počátků hraje majitelku konzumu – můžete si přečíst tady.

Změny ve vlastním sebepojetí vedou v ORV 7 k tomu, že se člověk umí povznést nad svá trápení a zajímá se i osud druhých. Jakoby zjišťoval, jak často malicherně žije, jaké přízemní věci řeší. Je ochoten druhým pomáhat, mít z toho radost a cítit naplnění z takové činnosti.

Roste míra nároků

Zvyšují se nároky na kvalitu prožitků. Nestačí být spokojen jen v jednom ohledu, ale člověk začíná klást nároky na to, v jakém žije partnerství vztahu, jak ho uspokojuje jeho práce, jak jsou kvalitní jeho vztahy a rodinné soužití, i jak jsou naplněny jeho fyzické potřeby.

Míra nároků na sebe roste a pocit uspokojení se nedostavuje tak často, jak tomu bývalo dřív.

Vysoká míra nároků, citlivé reakce na své potřeby i na chování okolí bývá v ORV 7 základem pocitů nespokojenosti, marnosti a pochybností se sebou samým i se světem.

100 KŘESTNÍCH JMEN

Vybíráte jméno pro miminko?
Nebo se jen chcete dozvědět,
jestli vám vaše jméno pomáhá
či naopak něčím škodí?

ČTĚTE NÁŠ SERIÁL

Často mívají podobu jakýchsi depresí, pesimismu, kolísání nálad. Tento rok skutečně bývá psychicky náročný a je třeba v jeho průběhu na sebe nespěchat a ani zbytečně nelpět na detailech a také snižovat míru perfekcionismu.

Hormony v oslabení

Zdravotně vedle psychiky je v tomto roce oslaben hormonální systém, což se může projevovat různými metabolickými potížemi či poruchami, které je nutné skutečně aktivně řešit.

Může jít totiž i o psychosomatické reakce na špatný životní styl, letité zanedbávání správné životosprávy. Usebrání, které ORV 7 přináší, ulehčuje rozhodování o skončení špatných návyků a jejich změně k lepšímu hospodaření s vlastními silami.

ORV 7 zavede jedince do mnoha zajímavých zkušeností, které spíš vedou do samoty a usebrání. Ať už se člověk pohybuje v jakékoli společnosti, pocit osamocenosti zažije hodně.

Jana Tamchynová

Přečtěte si také

Diskuse: Helena Růžičková i Ruda z Ostravy zastupují sedmičkáře

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci