Dagmar Havlovou i Reese Witherspoon čeká rok práce a omezení

19.3.2013 00:00   |   Ezoterika - NUMEROLOGIE
Dagmar Havlová (59), Reese Witherspoon (36), Martha Issová (31), Petr Spálený (68) či Jiří Novák (37). Co je spojuje? Všichni začínají svůj osobní rok 22. března a jejich životy formuje roční vibrace čísla 4.

numerologie

Numerologický seriál o číslech a jejich vibracích nabízí návod, jak prakticky začít využívat to, co jste se v předchozích dílech naučili. Jak se ještě víc dozvědět v detailech o tom, co vás v životě provází a ovlivňuje, jak vyjít svým energiím vstříc.

Jednotlivá čísla v datu narození jsou energiemi, které spolu více či méně souzní a které (zjednodušeně řečeno) vytvářejí jakýsi kód či šifru naší jedinečné energie.

Již jsme se naučili, jak se z této šifry vypočítá naše životní číslo, neboli číslo osudu, životní cesta. Tu máme na celý život, nemění se a předurčuje naše kroky do budoucna.

Jak ale tyto jednotlivé kroky budou vypadat a co je důležité vykonat v každém jednotlivém roce našeho života, to se můžeme dozvědět z výpočtu osobní roční vibrace (ORV).

Osobní rok každého z nás začíná a končí narozeninami, řečeno zkrátka, aniž si to uvědomujeme, oslavujeme Silvestr a Nový rok nejen na přelomu kalendářního roku, ale ten skutečně osobně důležitý přechod do Nového roku slavíme o svých narozeninách.

Například člověk narozený v červnu začne svůj osobní rok 2013, když už se půl roku budou otáčet listy z kalendáře roku 2013.

Jak vypočítat osobní roční vibraci?

Za příklad si vezměme člověka narozeného 22.3.

Při výpočtu ORV není důležité, v kterém roce se dotyčný narodil, ale který rok právě žije. Jeho novoroční předěl pro něj tedy nastává 22. 3. 2013:

2+2+3+2+0+1+3= 13…1+3=4

Člověk z našeho příkladu vstupuje svými narozeninami do svého osobního roku 2013, kdy na něj bude působit energie čísla čtyři, a bude ho ovlivňovat celých 12 měsíců (až do jeho následujících narozenin 22. 3. 2014). O jaké výzvy a úkoly jde?

Rok tvrdé práce

Po letech spíše uzavření se do sebe ( ORV 1) a pasivního zkoumání vztahovosti (ORV 2), aktivního budování společenských vztahů (ORV 3) přichází rok realizace, tvrdé práce, ale i omezení (ORV 4).


Herečka Martha Issová

Tento rok na rozdíl od předchozího roku rozhodně neumožňuje zábavu. Nicméně nejde o rok strádání a nedostatku. Do popředí se dostává práce a rozvoj praktických dovedností.

Znamená období fyzicky aktivní, ve kterém je třeba realizovat své sny, pracovat a stabilizovat svá předcházející přání a rozhodnutí. A také přijmout těžkosti s tím spojené, odpovědnost za sebe i za druhé, přijmout vlastní autoritu, být oporou hlavně sám sobě.

Dodržovat disciplínu

Nutí nás učit se dodržovat určitý rytmus, účelně nakládat s vlastní energií, zorganizovat si život, dodržovat disciplínu.

100 KŘESTNÍCH JMEN

Vybíráte jméno pro miminko?
Nebo se jen chcete dozvědět,
jestli vám vaše jméno pomáhá
či naopak něčím škodí?

ČTĚTE NÁŠ SERIÁL

V průběhu tohoto období má pro lidi velký význam pocit určitého materiálního zajištění. Dochází k prověření toho, zda jsme schopni si dobře zorganizovat život tak, aby mohl dále růst náš blahobyt, zabezpečení a vznikly dobré základy pro naše budoucí bytí.

Středem zájmu se stává každodenní záležitosti a rutina např. starost o bydlení, stravu, oblečení, finanční jistoty apod. Lidé mívají sklon se uzavírat do sebe, věnovat se rodinným záležitostem, neradi mění své zvyky a prostředí (i když mnohé k tomu okolnosti nutí).

Čekají finanční ztráty

Je to rok, který je vhodný k nákupu nemovitostí, investování, může se dařit v podnikání. Když v tomto roce dochází k finančním ztrátám, rodinným roztržkám, nemocím, soudním jednáním apod., je to znamení, že něco ve svém životě zanedbali, nepochopili či jednají sami proti sobě.


Modelka a herečka Reese Witherspoon

V ORV 4 je potřeba pečlivě zvažovat všechna vydání a investice, jestliže jsou uvážlivé, mohou dát základ pro budoucí úspěch a prosperitu. Vše je nutné dobře organizovat a opatrně se rozhodovat. Na základě, který se vybuduje v tomto roce se dát pak stavět celá budoucnost.

V tomto období má člověk tendenci přepracovávat se, nevěnovat pozornost únavě, či frustracím. Připočte-li se k tomu nespokojenost z nerealizovaných plánů předchozích let, pak často reaguje fyzické tělo nemocí, zdravotními problémy či úrazy.

Vše se ukáže na zdraví

ORV 4 jasně ukazuje na hmotné úrovni, jestli jedinec jde po své životní cestě tím správným směrem. Jde ale nejen o materiální úspěchy a zabezpečení, ale také o jeho zdravotní stav.

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

Jestliže něco je v jeho jednání špatně, odrazí se to v tomto roce na jeho zdraví. Podle zdravotních problémů a potíží se dá psychosomaticky poznat, v čem dělá dotyčný chyby a kam je nutné zaměřit pozornost při zlepšování obecné kvality života.

Zjednodušeně řečeno ORV 4 bere každému na hmotné a dobře poznatelné rovině tolik, kolik sám dotyčný dluží sobě i druhým.


Zpěvák Petr Spálený

Zdravotně bývá ORV 4 jakousi zkouškou našich fyzických hranic a možností. Jestliže se totiž přepínáme, naše tělo nám to dá najevo velmi jasně a razantně, třeba úrazem.

Iluze kontra realita

Nutí nás to tedy k dodržování určitého řádu, kdy po námaze je nutné respektovat dobu odpočinku. Věnovat se svému fyzickému zdraví, zdravému životnímu stylu, se v tomto roce vyplatí.

Energie ORV čtyři přednostně působí na kosti, zuby, klouby, kůži a trávicí systém, zejména tlusté střevo.

ORV 4 nám přes různá úskalí, která klade do cesty, vyjasňuje, kde máme svá omezení, kam sahají naše možnosti, naprosto reálně je možné si v něm uvědomit, co byly naše iluze a co skutečně jsme schopni fyzicky zvládnout.

Paradoxně nás tím osvobozuje od zbytečných iluzí, které by v našem životě znamenaly spíš brzdu.

Jana Tamchynová

Přečtěte si také

Diskuse: Dagmar Havlovou i Reese Witherspoon čeká rok práce a omezení

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci