HOROSKOP SPECIÁL: Láska – Jak to s ní bude v roce 2018

26.12.2017 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Mladé i ty dříve narozené asi nejvíce zajímá, jak se v roce 2018 bude vyvíjet vztah k jejich partnerům nynějším i budoucím. Bude to láska? Jakými cestami povede? Jednostranná, či opětovaná? Šťastná, či nešťastná... Nahlédněte tedy do našeho speciálu k Velkému horoskopu portálu ŽenyproŽeny na rok 2018.

HOROSKOP SPECIÁL: Láska – Jak to s ní bude v roce 2018

Základní část - Velký horoskop portálu ŽenyproŽeny: Co nás čeká v roce 2018 - najdete ZDE.

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

V nadcházejícím roce prostě nebudete chtít být sami. Flirtování a jiskření vám přijde naprosto samozřejmé, až se budete muset občas krotit, abyste si nezkomplikovali život zejména v práci.

Řada z vašich lásek bude mít životnost asi jako jarní sníh, ale to vám hlavně v prvních měsících roku nebude vadit. Každou zkušeností si budete tříbit svůj názor na to, co chcete od svého případného partnera.

Hledáte totiž kvalitu, a nespokojíte se tak s povrchností. A tahle nespokojenost vás bude popohánět, dokud něco ve svém osobním životě nezměníte. Váš neklid bude ale tak velký, že nezřídka zapomenete svému protějšku poskytnout čas i prostor k projevení.

Občas tedy uberte ze své akčnosti. Zklidnění přinese konec roku, kdy se vaše vztahy zklidní a vy budete spokojenější. Do dlouhodobých vztahů budete muset napumpovat novou energii. Už nebude možné, abyste své blízké zanedbávali tak, jako v předchozích letech.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Vášeň a tělesnost je to, co ve svých vztazích milujete a toho se vám v nadcházejícím roce dostane měrou vrchovatou. Vše budete prožívat emotivněji a intenzivněji, což se projeví už s příchodem jara.

Pro nezadané je to zpráva slibná ale pro dlouhodobé svazky to může být riskantní. Ne vždy se vám podaří se svým partnerem sladit a vy můžete být v pokušení hledat náhradu.

Přitom byste si měli uvědomit, že tento rok máte být spíš jeho oporou a vytvářet klidné zázemí, jelikož vedle úspěchu, kterého bude dosahovat, se objeví i řada z toho plynoucích komplikací.

Proto svůj vztah utužujte, rodinná pouta posilujte, stavte na tom, co vás spojuje, ne v čem jste momentálně ve při. Nebořte staré fungující, i když občas propadnete zuřivé žárlivosti.

Zejména podzimní měsíce budou svádět k černobílým řešením, bezhlavě, striktně a bez kompromisů. Dejte vyhroceným krizím čas na opadnutí emocí a určitě nebudete litovat.

Ti z vás, kteří jsou sami, vězte, že nemusíte příliš dlouho hledat, abyste našli toho pravého, se kterým oslavíte nejen další Vánoce, ale s nímž budete moci začít budovat pevné zázemí a rodinu.

100 KŘESTNÍCH JMEN

Vybíráte jméno pro miminko?
Nebo se jen chcete dozvědět,
jestli vám vaše jméno pomáhá
či naopak něčím škodí?

ČTĚTE NÁŠ SERIÁL

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Měli byste přestat hrát své pověstné hry a ujasnit si, co je pro vás důležité. Jestli se konečně doberete toho, že je to kvalita v lásce, poslechněte konečně své vnitřní já a přestaňte se honit za kvantitou.

Vaše jednoznačnost, což pro Blížence není až taková samozřejmost, bude dostatečně přesvědčivá proto, abyste našli svou pravou lásku. Před vámi se rozprostře vášeň, smyslnost, bouřlivé prožitky. S jarem vypuknou doslova hody.

Občas se vám podaří nesundat růžové brýle a ztratíte trochu času s někým, kdo se k vám skutečně nehodí, ale vezmete-li to jako cennou zkušenost, při níž jste se rozhodně nenudili, zůstanete vítězi.

Přesto byste se měli odhodlat risknout i takové vztahy, do kterých potřebujete sebrat trochu víc odvahy, a zbavte se své váhavé nejistoty. Poddejte se emocím a každou příležitost, která vám třeba i díky přátelům zkříží cestu, vyzkoušejte. Zejména podzim slibuje romantické chvíle.

Nicméně hlavní rada pro vztahy na tento rok je pro vaše vzdušné znamení poněkud přízemní – buďte rozumní a realisté a vše prožívejte nejen srdcem, ale vložte i trochu rozumu. Tato vyvážená kombinace se vám vyplatí.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Hned zkraje roku pochopíte, že vše prožíváte s větší emotivitou, že dokážete být láskyplní, provází vás štěstí a všemu začnete dávat hlubší takřka mystický rozměr.

Snadno překročíte své stereotypy, což je pro Raky značně nezvyklé. Díky tomu zažijete mnoho vášně a romantiky, ale také se i spálíte. Občas proto propadnete iluzím a začnete rozdávat více, než dostáváte zpátky. Nebo se dozvíte, že si berete od svého protějšku hodně, ale jeho srdce chodí almužnou!

Prozření bude bolet a vy se přes takovéto peripetie prokoušete k poznání svých skutečných potřeb. To hlavní, co byste pak měli hledat, je pochopení.

Začnete tuto hodnotu vyžadovat, což v dlouhodobých svazcích může znamenat přehodnocování smysluplnosti vztahu. Hádky a potíže se ukážou jako očistná kúra, která přinese řešení.

Nestavte se proto k této bolesti negativně. Rozhodně ale nevytahujte staré křivdy a nedělejte ze sebe oběť. Kdo hodně dá, také hodně dostane. Na to myslete na přelomu léta a podzimu a také v samém závěru roku.

ČTENÍ Z RUKY

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Jste královsky přitažliví a v nadcházejícím roce to pochopíte se vším všudy. Váš milostný život bude bouřlivý a plný smyslností. Koho si vyhlédnete, ten neodolá.

Nicméně před tím hned v prvních měsících roku proběhne prověrka vašeho milostného vztahu. Važte slova, zejména ta ultimativní a definitivní. Mohli byste přijít o to, co jste dlouho budovali.

S přibývajícím jarním sluncem začne vaše charizma přitahovat obdivné pohledy. Nezpychněte, ale prověřte si zejména ty, kteří vám budou obzvlášť imponovat a až magicky vás přitahovat.

Budete nuceni sáhnout sami do sebe a přiznat si své nemalé minulé poklesky proto, abyste mohli odpustit druhým i sobě, a leckterému vztahu tak dali i druhou šanci. To se může projevit ve vašich dlouhodobých vztazích jako restart společné budoucnosti, třeba i zpečetěný novým přírůstkem do rodiny.

Zásadní vztahová životní rozhodnutí nedělejte v letních měsících, pokud můžete odložte je až na konec roku, rozhodně nebudete litovat. V každé situaci se vám vyplatí humor, který odlehčí napětí, odbourá stres a připraví cestu k pozitivnímu řešení.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Nadcházející rok vám, pracovité Panny, slibuje splatit všechny útrapy let minulých.

Konečně totiž dokážete začít oddělovat svá přání mnohdy panensky idealistická, a proto také v reálu nesplnitelná, od žité skutečnosti a začnete chápat, co vám to partner o svých nenaplněných citech z vaší strany říká.

Najednou vám to přijde naprosto přirozené, automatické a vlastně velmi jednoduché. Budete ochotni si své vztahy vyjasňovat, aby se pro vás staly čitelnějšími.

Otevřená komunikace o všem, co chcete a nechcete, co potřebujete vy nebo váš partner, se stane samozřejmostí. Nevypadá to nijak romanticky, ale přinese to oběma stranám úlevu, která se s nadcházejícím podzimem snadno přetaví do ještě hlubšího porozumění.

Doslova pookřejete poznáním, co ještě vše vám může vztah nabídnout! Nezadaní se mohou těšit na zásadní vztah, který se může vyvinout i z nezávazného flirtu, jichž si s lehkostí v srdci i mysli budete letos dopřávat. O to víc vás pozitivně překvapí, jakou hodnotu objevíte.

Pozor, ale narazit mohou i dlouhodobě zadaní, které k milostným eskapádám může svádět jejich pocit momentálního neporozumění doma. Zvažte, jestli vám za to stojí ztratit dlouho budovanou kvalitu.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Barvy nemluví a přece jsou slyšet
Pro všední dny: Jak si udržet krásu
Třetí život máme všichni. A kdy?
Versailles má unikátní muzeum vůní

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

V nadcházejícím roce budete hledat opravdovou lásku a přestanete si nalhávat, že to, co žijete, vás vlastně těší. Samozřejmě, že se budete snažit vše řešit svými obvyklými Váhovskými strategiemi, tzn. nejistotou, srovnáváním se s druhými nebo tápáním v minulosti.

Nicméně vnitřní touha po změně a řada vnějších okolností, které vás budou volat k zodpovědnosti, vás nakonec donutí k zásadním krokům a ty zavelí ke změně strategie.

A uděláte dobře, protože se vám otevře obzor pro nové lásky i nový pohled na milostný život. Zejména léto slibuje romantiku, vášeň a smyslné hrátky.

Nezadaní si určitě přijdou na své. A vy, co chcete budovat pevný a perspektivní vztah? Budete se muset rychle naučit brát vážně každý detail a nepřehlížet pocity ani své a ani těch druhých.

Vše to, co žijete, se naučte pojmenovávat přesně, bez vytáček. Jen tím předejdete možné eskalaci potíží. Zkrátka vyjevujte své city, tam, kde je cítíte.

Dlouhodobé vztahy projdou zatěžkávací zkouškou, některé dokonce skončí, než pochopíte, že lze třecí plochy obrousit a zcela civilizovaně se dohodnout. Jasně nahlédnete na to, co můžete pro své milované udělat. Příliš o tom nemluvte, jděte a konejte.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Jste šarmantní a vášnivé znamení, které ale také vše příliš analyzuje, a tak někdy z lásky nezůstane nic. A tak to bude i v tomto roce.

Budete přitahovat druhé tak, že vám bude leckdo závidět, ale také zažijete řadu chvil, kdy si uvědomíte, že chcete od svého vztahu víc. Pro nadcházející rok je důležité zůstat ve všem sami sebou.

Jakákoli snaha na něco si hrát a něco zastírat se vám zhusta nevyplatí. První taková zkouška vás čeká hned zkraje roku už v únoru. Pokud ale vše zvládnete tím, že se nebudete nutit do něčeho, co vám není vlastní a v čem byste se trápili, čeká vás rok plný ctitelů, štědrých podporovatelů, romantických chvil.

Máte šanci potkat opravdu toho pravého partnera pro život, který bude vtipný a s dostatečným nadhledem, aby unesl vaše libůstky.

V zavedených vztazích očekávejte upevnění vašeho souznění, i když to někdy nebude jednoduché a váš vztah může procházet změnami, které jsou ale spíš logickým vyústěním už nějakou dobu nastoupeného trendu mezi vámi. Na konci tohoto procesu pocítíte větší sounáležitost a soudržnost v celé rodině.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

V nadcházejícím roce váš čekají nevšední zážitky, a to se týká i oblasti vztahů a erotických zážitků. Přesto, že na začátku bude vše značně nezávazné, s podivem zjistíte, jak se vám jeden ze vztahů zarývá postupně hlouběji pod kůži a má šanci přerůst v dlouhodobý naplňující cit.

Pokud žijete s někým už delší dobu, naznáte, že potřebujete oživení. Čeká vás tedy období nových společných zážitků, na nichž budete moct citově stavět na další léta dopředu.

Bude pro vás zásadní, abyste opustili staré stereotypy, a na cokoli žijete, se podívali novýma očima. Impulzem pro takovou změnu v myšlení se může stát krize.

Vaše neochota se omezovat se v nadcházejícím roce projeví i v řadě eskapád, které nezatajíte, a budete si muset srovnat své hodnoty. Je ale velká šance, jde-li opravdu jen o flirt, že se brzy vzpamatujete a vezmete zpátečku, čehož nebudete litovat.

Nezadaní zase budou mít během roku více šancí prožít romantická setkání, z nichž se nakonec vyklube vážná známost a vaše rozhodování o zpečetění takového štěstí svatbou bude mít rychlost blesku.

keltský horoskop

KELTSKÝ
HOROSKOP

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Zkraje roku si budete připadat jako zkušení vyrovnaní lidé, které nemůže nic překvapit. Budete kolem sebe šířit své poznatky, píli a pracovitost.

Nicméně ještě, než uplyne jaro, bude vše ve vašem životě jinak. Budete získávat zkušenosti, které byste neřekli, že vás mohou někdy potkat. Vaše slušná předsevzetí se vám vymknou z rukou a vy zatoužíte konečně žít bez zábran.

Váš kozoroží pověstný rozum a praktičnost budou ty tam a ani vaši blízcí, kteří mají pro vás pochopení, s vámi nepochodí. Dokonce vás ani nemusí zastavit možná ztráta jistot a majetku, na kterém vždy tak trochu lpíte.

Přesto se ničeho nebojte. Můžete potkat velkou lásku, která za velké změny i nějaké to riziko skutečně stojí. Naučíte se trpělivosti, začnete upřednostňovat pocity svého srdce nad svým pověstným rozumem, pochopíte, že je nutné dát řadě věcí čas.

To vše vás nastartuje k závažným životním krokům a rozhodnutím. V dlouhodobých vztazích vás čeká upevnění vzájemné důvěry, budete pro své blízké oporou a jako prioritu pocítíte potřebu spojovat členy rodiny.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vaše vztahy v nadcházejícím roce budou vyžadovat rovnováhu, jelikož se mnohé z toho, co považujete za stabilní, zakymácí a vypadne z rytmu.

Na svědomí to mohou mít vaše zálety, které bude podněcovat vaše fantazírování o tom, co ještě byste mohli v životě zažít a o co přicházíte. Takovéto jednání vám samozřejmě na náladě nepřidá a emočně se budete cítit jak na tobogánu.

Výsledkem bude i to, že svého partnera budete objevovat v jeho opravdovosti, kterou jste dosud neviděli, ne vždy vás to potěší. Vyjasníte si, co vlastně od vztahu potřebujete a leckterá partnerství to nepřežijí.

Využijte příznivých květnových dnů k tomu, abyste našli společnou řeč a dokázali najít dostatečný soulad na další společnou životní etapu. Nezadaní by měli přestat lítat nad zemí a přijmout realitu takovou, jaká je, jinak se jim žádný milostný objev do jejich představ nepodaří zapasovat.

S láskou se prostě nadřete, ale neměli byste proto smutnit, jedině tak najdete to správné pro váš citový život.

JAK BÝT KRÁSNÁ
PODLE MĚSÍCE

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

V lásce jste citliví a neskonale obětaví, proto si také vždy rychle nasadíte růžové brýle mámení a nevidíte a neslyšíte. V nadcházejícím roce na to ale zapomeňte. Budete objevovat kvality svého partnerství a vztahů kolem sebe.

Ne vždy budou ale výsledky vašeho prohlédnutí radostné. Jenže vy už nebudete umět dál žít v přetvářce, že je vše ok. Začnete se učit otevřené a přímé komunikaci. Jen tak dostanete od života to, co si opravdu zasloužíte.

Naštěstí se už zkraje jara začnete cítit jako žádoucí osoba, která umí dát o sobě světu vědět. Překvapíte sami sebe! A také se to okamžitě promítne do vašich vztahových úspěchů a bude o vás zájem.

Pozor byste si měli dát v polovině června, kdy se do vašeho života může vloudit někdo, jehož sexappealu propadnete tak, že zapomenete na opatrnost, a budete ochotni mu dát všechno, co je vaše.

Tedy až na duši, o kterou stát nebude na rozdíl od vašich hmotných statků. Jakmile toto zvládnete, budete vybaveni zkušeností a váš milostný život čekají méně komplikované dny.

Jana Tamchynová

Další horoskopické SPECIÁLY:


Diskuse: HOROSKOP SPECIÁL: Láska – Jak to s ní bude v roce 2018

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci