Pro všední dny: Jak si udržet krásu

30.7.2010 00:00   |   Styl
Připadá vám neskutečné, jak některé ženy vypadají pořád upraveně, i když vláčejí na nákup dvě tři děti? Je to tak jednoduché!

ženy s fénem

Jak být pořád dobře učesaná?

Používejte gely a pěny, které zvětší objem vašeho účesu a vytvoří dojem, že jdete ze salonu. Když se probudíte a máte přeleželé vlasy, ošetřete je gelem a na chvíli přitáhněte pinetkou. Jestli se vám kolem obličeje tvoří jakési rousy, využijte čelenku nebo šátek, které vlasy skryjí.

Nejdůležitější ze všeho ovšem je zvolit dobrý střih vlasů, který bude dlouho držet.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT:

Žena má být krásná, ne krásně nalíčená
Co dělat, aby nás nezradily nohy?
Jak být atraktivní za pět minut

Jak udržet vůni svého parfému?

Stejně jako vína nesnášejí parfémy příliš velké teplo a velké světlo. Proto je ukládejte na tmavší chladnější místa. Jak poznáte, že se kazí? Čichněte si k němu a pokud ucítíte octový odér, pak je třeba jej rychle spotřebovat nebo vyhodit…

Jak se vonět?

Navoňte se všude tam, kde chcete být líbány, řekla Coco Chanel. Pravidlem je ale, že parfém se rozvoní všude, kde proudí krev. Proto se zpravidla dává na vnitřní stranu zápěstí, do záhybu lokte, pod kolena, na šíji. Stačí pár kapek – nepřehánějte to. Estée Lauder vždycky radila, že se má parfém stříknout před sebe a vstoupit do jeho mlhy…

Jak se bleskově nalíčit?

Po ruce byste měly mít jakousi krabičku první pomoci. Co když se zjeví právě On. Měly by v ní být odličovací tampóny, lesk na rty, stíny na víčka, tužka na oči, pudr se štětcem, řasenka. Vše ve zmenšené velikosti, tak aby se dalo nosit pohodlně v kabelce. Pak stačí pět minut – rychle odlíčit, nanést stíny, řasenku, namalovat linky tužkou na oči, pudr a lesk na rty. A je to!

Jak nemít oteklé kotníky?

S horkem v létě přicházejí nejrůznější potíže. K večeru už jsou naše nohy oteklé a unavené. Ošetřete je tak, že je ponoříte do umyvadla se studenou vodou, do níž jste káply pár kapek levandulové tresti. Po několika minutách nohy pečlivě osušte.

zu

Přečtěte si také


Diskuse: Pro všední dny: Jak si udržet krásu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci