Co nás čeká ve dnech plných jedniček a dvojek?

11.12.2012 00:00   |   Ezoterika
Mezi nejzajímavější data, kolem nichž se točí i nejrůznější dohady, patří středa 12. 12. 2012 a pátek 21. 12. 2012. Co od nich můžeme očekávat? Máme se snad nečeho obávat?

numerologie

O výklad těchto dvou dat letošního prosince jsme požádali numeroložku a psychoterapeutku RNDr. Janu Tamchynovou:

Přicházejí číselně zajímavé dny 12. 12. 2012 a zejména pak 21. 12. 2012.

Zkráceně je lze uvést jako 12. 12. 12 a 21. 12. 12, přičemž význam druhého data podtrhuje skutečnost, že jím končí Mayský kalendář.

Čeká nás také zajímavé astronomické uspořádání planet. Na tento den jsou stanovena různá proroctví a kolují o něm zvěsti většinou katastrofického rázu.

Jak se na 12. prosince 2012 a především 21. prosince 2012 dívá numerologie?

  • 12. 12. 12

Nejprve se budeme věnovat středečnímu datu 12. 12. 12. Tady je třeba zohlednit rovněž to, že se jedná o den před novoluním ve Střelci. Tudíž půjde o výrazně silnou energii, kdy je nutné se zajímat o svou budoucnost – víc než jindy se budeme zamýšlet nad tím, jak umíme s nadhledem přistoupit ke svému životu.

I numerologicky je zřejmé, že jde o den, který podporuje především vnitřní usebrání a tvořivý přístup ke všemu, co budeme dělat. Energie dne nás bude nutit vše důkladně zvážit, promyslet, neukvapovat se.

Problém však tkví v tom, že zároveň budeme cítit značnou nervozitu, takže soustředit se nebude snadné a vnitřní klid budeme nalézat obtížně. Vyplatí se udržet si od všeho i od všech odstup, nadhled a nenechat se zatáhnout do sporů, časových tlaků.

Mohou se nám stát nečekané věci, na které budeme muset reagovat kreativně. Zapojme proto bystrý postřeh a rozum, nenechme se strhnout do přílišného nadšení.

TAJEMSTVÍ KAMENŮ

Pro zdraví i peníze
Moc křišťálu
Jak a čím působí
Jak působí na čakry
Suiseki – střežený poklad
Posvátné megality

Ve středu 12. prosince 2012 bychom se měli vyvarovat nervozity a zbrklého jednání. V jejich důsledku bychom se mohli dostat do problematických situací, způsobit karamboly sobě i druhým.

Zkrátka, tento den bude od nás vyžadovat vnitřní sílu, rozumný přístup a rovněž trochu oběť ve smyslu potlačení vlastních přání ve prospěch celku.

Udržet si rovnováhu a klid bude znamenat, že celý den prožijeme poměrně v klidu a využijeme jeho pozitivní potenciál, který nám umožní bystrý vhled i do finančních záležitostí. Můžeme dobře investovat, podnikat, ale také citlivě vyřešit vše, k čemu jsme neměli dostatek odvahy či energie.

Celý den je dobré mít na paměti, že máme dělat a věřit jen tomu, co sami považujeme za smysluplné.

Přečtěte si také

Přepólování Země – už to tady bylo
Horoskop na 21. 12. 2012
Jaký je kód Venuše a Orionu

  • 21. 12. 12

A jak je na tom onen tolik očekávaný den zimního slunovratu?

Z numerologického hlediska jde o den odhodlání, zvratů a naděje, které se však mohou rozplynout v jednom krátkém okamžiku. Energie dne bude nutit zmobilizovat síly, testovat odolnost, výkonnost a vůli, vnitřní vyrovnanost. V tomto dni hraje rovněž nemalou roli náhoda.

Dnem 21. prosince 2012 se bude prolínat vášeň a agresivita s přecitlivělostí a úzkostností. Jedná se o kombinaci energií, pod jejímž vlivem může dojít k selhání techniky a k náhodným střetům, způsobeným zkratovým lidským konáním i extrémními reakcemi na banální podněty.

Lidé mohou být nervózní, neurvalí, vášniví, ukřičení a hysteričtí, bezohlední, ale také toužit po společnosti druhých, snažit se pomáhat a něco pro ostatní dělat. Energie dne podporuje idealismus, fantazii, výraznou tvořivost. Zároveň se však můžeme setkat s neschopností zvládat realitu či s egoistickým jednáním.

100 KŘESTNÍCH JMEN

Vybíráte jméno pro miminko?
Nebo se jen chcete dozvědět,
jestli vám vaše jméno pomáhá
či naopak něčím škodí?

ČTĚTE NÁŠ SERIÁL

Pátek 21. 12. 2012 má potenciál, který prověřuje přítomnost a mnohé lidi vrací k dořešení jejich starých problémů, zejména ve vztazích. Napomáhá rovněž ke studiu, k analýze informací, podporuje technický rozvoj a zejména jeho využití pro další život, ale také zneužití někým, kdo má nevyrovnanou psychiku.

Některé z nedořešených osobních otázek lze v tomto případě nazvat osudovými, fatálními. Pro budoucnost jedinců je tu otevřená možnost s otazníkem, výrazně ovlivněná odvahou, vyrovnaností a morálkou.

Den je to značně složitý – může pro mnohé lidi znamenat nové vykročení do života, řešení vztahových problémů nebo důležité investice. Jednoduše řečeno: Energie tohoto dne se může zapsat do životů mnoha z nás.

Jaký strom, taková povaha

Keltští druidové se snažili vyčíst osud nikoliv z hvězd, ale spojili narození člověka s určitým druhem stromu.
S čím jste spojeni vy?

Máme-li vysledovat znaky, které ukazují na apokalyptické události, pak lze říci, že 21. 12. 2012 se jedná o den s potenciálem, kdy může dojít k nepředvídatelným událostem, které nebudou příliš ovlivnitelné vůlí ani přáním jednotlivců, budou náhodné a mohou způsobit vypjaté situace.

Nejvíce budou mít vliv na mentální přerod jednotlivců, poznání sebe sama. Mohou dát mimořádný prostor k nahlédnutí do dějů, které není možné uchopit pouhými smysly. Jde o intuici a vhled, pochopení širších souvislostí a překročení určitých mezí daných lidskou podstatou (boj o moc, prostor, nasycení potřeb apod.).

Jana Tamchynová

Přečtěte si také

Diskuse: Co nás čeká ve dnech plných jedniček a dvojek?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci