Německý pošťák se oženil s kočkou

7.5.2010 00:30   |   Zvířata
Poštovní doručovatel Uwe Mitzscherlich (39) z Possendorfu u Drážďan se nedávno od veterináře dozvěděl, že jeho milovaná kočka Cecilia (15) je nevyléčitelně nemocná. Zdrcený muž se rozhodl vzít si ji za ženu.

svatba s kočkou

Podle listu Bild se s nevěstou "seznámil" před deseti lety na dovolené u Baltského moře. "Cecilia je tak přítulné stvoření. Mezi námi je skutečné souznění srdcí, vroucí vztah – je to jedinečné!" básní Uwe, který byl dosud svobodným mládencem.

Protože dvojici nemohl sezdat oficiální úřad, ženich angažoval za honorář tři sta eur (takřka osm tisíc korun) herečku Christin-Marii Lohri (na titulním snímku) z televizního seriálu Volejte policii 110. Ta na svatbě působila jako matrikářka, za svědka šel ženichův bratr.

"Zpočátku jsem si myslela, že jde o žert. Ale panu Mitzscherlichovi se splnilo velké přání," řekla Christin-Maria Lohri pro list Bild.

KOČIČÍ SERIÁL

Mývalí kočkopes, který aportuje

Kráska se smaragdovýma očima

Chcete britku nebo siamku?

Mňoukající plyšový medvídek

Šelma ze skandinávských lesů

Kočku doma, či venku?

Mícu, anebo šlechtičnu?

Přítulní a upovídaní Marťánci

Malý levhart ve vašem pokoji Milá číča, co vypadá jako sova

Zásadní životní krok má poněkud smutný důvod. Osm kilogramů vážící nevěsta, která je zvyklá na hojnost jídla, trpí astmatem i dalšími chorobami a mnoho dní života jí nezbývá. Uwe Mitzscherlich si proto přál jediné – oženit se s ní.

Nevěsta byla v bílém

Patnáctiletá nevěsta byla ve svůj největší den v bílém, ženich měl frak a cylindr.  "Cecilia je tak důvěřivá. Pořád se spolu mazlíme a od počátku našeho vztahu spala v mé posteli," prozradil snoubenec.

Na obřadu nechyběl svatební pochod, Uwe řekl vyvolené své "Ano" pod velkým keřem forsythie, zlatého deště. Cecilia údajně hlasitě zamňoukala. Následoval polibek novomanželů. 

ko, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Bild

Přečtěte si také


Diskuse: Německý pošťák se oženil s kočkou

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci