Vaše recepty - Zvěřina

Jelení kotlety na červeném víně

Jelení kotlety na červeném víně
Na dvě kotlety z jelena potřebujeme 200 ml červeného vína, čerstvý rozmarýn, 6 kuliček jalovce, jednu červenou cibuli, 4 brambory, žampiony, vývar, máslo, sůl, pepř, kmín, šťávu z půlky citronu.
zobrazit receptdiskuse (0) poradna galerie

Srnčí ragú se žampiony

Srnčí ragú se žampiony
Připravíme si kilo srnčí kýty, 300 g žampionů, 40 g strouhaného perníku, 8 kuliček celého pepře, 6 kuliček nového koření, 6 kuliček jalovce, 2 středně velké bobkové listy, 3 snítky tymiánu, dvě cibule, čtyři mrkve, půlku menšího celeru, dvě lžíce brusinkové zavařeniny, jednu lžíci švestkových povidel, jednu lžíci krupicového cukru, pět lžic oleje, dvě lžíce másla, jednu lžíci drceného kmínu, 200 ml červeného vína, 200 ml vývaru, jeden citron (šťáva + kůra) a sůl.
zobrazit receptdiskuse (0) poradna galerie

Karbanátky z kančího masa

Karbanátky z kančího masa
Na kilo mletého kančího masa potřebujeme dvě cibule, 50 g slaniny, dva stroužky česneku, strouhanku z jednoho rohlíku, dvě vejce, lžíci majoránky, tři...
zobrazit receptdiskuse (0) poradna galerie

Jelení guláš s jemným knedlíkem

Jelení guláš s jemným knedlíkem
Chutný, lehce kořeněný jelení guláš pro čtyři strávníky připravíme z 1 kg jelení plece nebo kýty bez kosti, dále budeme potřebovat 3 cibule, sádlo, lžičku...
zobrazit receptdiskuse (0) poradna galerie

Zajíc načerno

Zajíc načerno
Očištěný omytý zajíc, sůl, 2 mrkve, 1/2 celeru, petržel, 2 cibule, 30 g hladké mouky, 60 g tuku, celý pepř, nové koření, bobkový list, cukr, kousek citrónu,...
zobrazit receptdiskuse (0) poradna galerie





Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci