Kategorie: | Zvěřina |
---|---|
Autor: | Jana |
Doba přípravy: | do 30 minut |
Diskuse: | žádný příspěvek |
chléb
Mleté kančí maso vložíme do mísy, přidáme sůl, pepř, jalovec, strouhanku, nakrájený česnek, cibuli, slaninu, vejce, petrželku a majoránku.
Maso rukama propracujeme a na dlani tvoříme karbanátky. Uprostřed každého karbanátku vytvarujeme prsty uprostřed důlek.
Smažíme na oleji (kdo olej nemůže nebo nesnáší, může karbanátky upéci v troubě na plechu s pečícím papírem).
Servírujeme s hořčicí a kyselou okurkou.
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.