Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.
Karbanátky z kančího masa
Ingredience
Na kilo mletého kančího masa potřebujeme dvě cibule, 50 g slaniny, dva stroužky česneku, strouhanku z jednoho rohlíku, dvě vejce, lžíci majoránky, tři lžíce čerstvé petrželky, 5 kuliček jalovce (nadrtit), olej na smažení, sůl a pepř.Příloha
chléb
Postup přípravy
Mleté kančí maso vložíme do mísy, přidáme sůl, pepř, jalovec, strouhanku, nakrájený česnek, cibuli, slaninu, vejce, petrželku a majoránku.
Maso rukama propracujeme a na dlani tvoříme karbanátky. Uprostřed každého karbanátku vytvarujeme prsty uprostřed důlek.
Smažíme na oleji (kdo olej nemůže nebo nesnáší, může karbanátky upéci v troubě na plechu s pečícím papírem).
Servírujeme s hořčicí a kyselou okurkou.
Podělte se s námi
Diskuse: Karbanátky z kančího masa
ČÍST VŠE / REAGOVAT