Karbanátky z kančího masa

Kategorie: Zvěřina
Autor: Jana
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Karbanátky z kančího masa

Ingredience

Na kilo mletého kančího masa potřebujeme dvě cibule, 50 g slaniny, dva stroužky česneku, strouhanku z jednoho rohlíku, dvě vejce, lžíci majoránky, tři lžíce čerstvé petrželky, 5 kuliček jalovce (nadrtit), olej na smažení, sůl a pepř.

Příloha

chléb

Postup přípravy

Mleté kančí maso vložíme do mísy, přidáme sůl, pepř, jalovec, strouhanku, nakrájený česnek, cibuli, slaninu, vejce, petrželku a majoránku.

Maso rukama propracujeme a na dlani tvoříme karbanátky. Uprostřed každého karbanátku vytvarujeme prsty uprostřed důlek.

Smažíme na oleji (kdo olej nemůže nebo nesnáší, může karbanátky upéci v troubě na plechu s pečícím papírem).

Servírujeme s hořčicí a kyselou okurkou.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Karbanátky z kančího masa

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci