HOROSKOP SPECIÁL: Práce a peníze – Jak to bude v roce 2017

31.12.2016 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
V našem posledním speciálu k Velkému horoskopu portálu ŽenyproŽeny na rok 2017 si podrobněji probereme, co mají jednotlivá znamení zvěrokruhu čekat v práci a jak reagovat, aby se jim zúročila v solidní odměnu.

horoskop peníze

Základní část - Velký horoskop portálu ŽenyproŽeny: Co nás čeká v roce 2017 - najdete ZDE.

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Do práce v plném nasazení vplujete skoro automaticky hned zkraje roku. Vaše výkonnost bude očividná a vaše výsledky proto nezapadnou. Zejména první polovina roku slibuje dostatek možností najít novou práci, která vám bude náležitě sedět.

To, že jste tahounem druhých, by vám ale nemělo zavdat příčinu, k tomu, abyste druhé přehlíželi! Naopak pomozte slabším, naučte je, co mají dělat. Získáte tím dobré pomocníky, kteří vám vaši péči v dobrém oplatí.

Letní dovolená pro vás bude vykoupením, jelikož budete mít tendenci pracovně doslova vyhořet a dostat se na pokraj svých možností. A to by bylo škoda, protože vás čeká podzim plný zajímavých pracovních možností a výzev, které neuchopit, by byl doslova hřích! Budete se muset učit i mnoho nového.

Stejně jako se vám bude dařit v pracovních záležitostech, budete mít možnost konečně změnit svůj přístup k penězům. Začnou vás zajímat dlouhodobé investice, přehodnotíte utrácení za maličkosti, které potěší jen chvíli. Sice vaše partnery rozhodí to, že chcete pamatovat „na zadní kolečka“, a budou to považovat opět jen za rozmar, který se jim bude zdát příliš nákladný, ale vytrvejte a výsledky je přesvědčíte.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Trend, který pro vás je v tomto roce bezpečný, je pomalý, opatrný postup vpřed. Jen tak budete úspěšní a přiteče k vám dost finančních prostředků.

Nevytvářejte žádné tlaky na své spolupracovníky ani společníky, letos je totiž pro vás výzvou porozumění, kolektivní podpora a navazování vztahů na nové bázi. Budete tedy nuceni obstát ve zkoušce z toho, jak sdělit svou nespokojenost šéfovi tak, aby si myslel, že jste spokojeni, a on přišel na nová skvělá řešení potíží.

Ambice máte, stejně jako dost nápadů, ale o převrat se nepokoušejte. Raději si dejte pozor na to, abyste nenarazili na lehkovážné svůdce, kteří se pokusí využít buď vaší důvěřivosti, nebo nepozornosti.

Vsaďte na svou píli a vytrvalost, pracujte na tom, aby se vaše dovednosti rozšířily a abyste opustili konzervativní postoje a stali se flexibilními. Stavte na tom, co už jste vybudovali.

Svůj entuziasmus využijte k tomu, abyste se odhodlali k investicím do svého bydlení, ke zkvalitnění svého života.

Jinak si ale své finance hlídejte. Trochu se můžete spolehnout i na šťastnou náhodu, která vám do cesty může přihrát přesně takové příležitosti, které vám umožní zlepšit příjmy. Rozhodně ale nepřeceňujte své síly.

 

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT:

Skořice pomáhá řidičům lépe se soustředit,
uklidňuje a snižuje podrážděnost.

Vůně zlepšují řidičský um, myšlení i sex

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Ve vašem profesním životě se objeví nový trend – vaše prestiž poroste a s tím i šance na lepší výdělky. Někdy přijdou takové změny, které předčí i ty vámi plánované.

I vaší blíženecké mysli by mohlo dělat problém se takovému vichru událostí přizpůsobit, ale vězte, že vše se děje v pro vás pozitivním duchu. Jediné, co si musíte uhlídat, je příliš velká důvěřivost s jakou byste se mohli podvolit různým našeptavačům a nabídkám skvělého podnikání.

Opatrnost a prověřování by se mělo stát základem vašich úvah. Naučí vás to netradičnímu přístupu, který ale je nutné konečně vnést do vašeho profesního života.  Nebojte se přemýšlet o své budoucnosti a kariérních možnostech v mnohem větším rozsahu než doposud.

Štěstěna stojí při vás, a pokud nepocítíte její pohlazení už letos, pak vaše plány zcela jistě posvětí. Zklidní se i vaše mysl tím, že se vám bude dařit plnit si své finanční závazky.

Zdroje příjmů se totiž stabilizují nebo zvýší natolik, že se v tomto směru upokojíte. Konečně si budete dost věřit i v tom, co umíte, a obchodně zdatně své dovednosti prodáte.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Rozhodně vás čeká rok pestrých profesních zážitků. Už zkraje roku se vše rozeběhne tempem, které není pro vás až tak obvyklé, ale vás to naštěstí nezaskočí. Budete mít na vše dost energie, jen vám nebude zbývat tolik času na rodinu.

Trend tohoto roku nahrává spíš stabilitě a rozvíjení toho, co jste už vybudovali. Zbytečně neutíkejte ze zaměstnání, kde vám jen něco přelétlo přes nos. Držte si své pozice.

Přesto se může objevit velmi podnětná nabídka, můžete být vyzváni založit s někým firmu, prodat své nápady. V tom případě rozhodně neleňte a takovou výzvu přijměte. Takové změny vám vyjdou a budou pro vás přínosné.

Snažte se soustředěně pracovat na rozdělaných dlouhodobých projektech a také držet občas na uzdě touhu dát šéfovi najevo, jak je nemožný. Finančně byste neměli strádat, ale bude vás lákat vydělávat ještě víc peněz, protože podmínky k tomu budou dobré.

Budete ale muset volit mezi vystresovaným uhoněným Rakem, který se z vás tímto stane, a spokojeným Rakem, který bude mít čas na plný život se svými přáteli, rodinou a své zdraví, ale nebude mít přeplněné konto. Co zvolíte?

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Můžete se těšit na svůj profesní růst, který ale samozřejmě nebude zadarmo. Zejména vsaďte na vzdělávání, rekvalifikační kurzy, rozšiřte své dovednosti, najměte si kouče. Vše, co se naučíte, postupně uplatníte ve své práci a nastartujete tak svou kariéru.

Samozřejmě, že větší příděl pracovních aktivit sebou přinese i více zodpovědnosti a stresu, ale vyplatí se vám chopit se každé příležitosti. Jediné, co vás může vyčerpávat, je jednání s úřady, kterého si letos užijete víc než jindy.

Díky svému lvímu charismatu oslovíte dost lidí, kteří se buď stanou vašimi příznivci, dobrými zákazníky či velkými podporovateli. Neměli byste podcenit reklamu. Svou práci vychvalujte, dejte vědět, jak jste dobří a nešetřete přitom penězi. Peníze se díky pracovnímu úsilí k vám jen pohrnou.

To ale také zaseje do vašich myslí lehkovážnost a nejednou se přistihnete, že překračujete svůj týdenní limit na kartě. To by vás mělo zabrzdit. Lépe pro vás letos totiž bude, když své peníze dobře investujete a budete tím myslet na budoucnost.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Konečně začnete sklízet uznání a dokonce i slávu za předchozí tvrdě odvedenou práci. Nebuďte příliš skromní a užijte si svého výsadního postavení. Díky tomu se dostanete mezi lidi, kteří vás mohou posunout zase výše.

To neznamená, že byste sem tam nezakopli, ale nepůjde o nic důležitého. Také se nemusíte bát, že byste nestačili pracovnímu tempu. Ve skutečnosti budete pracovní nápor zvládat s nadhledem, budete si umět rozložit práci tak, abyste stíhali vše důležité. 

Nabídku vedoucího postu nemusíte odmítat, po letech dřiny a sbírání zkušeností se směle můžete postavit do čela týmu. Tím si samozřejmě i finančně polepšíte.

Přínosné bude zbavit se i těch obchodních partnerů, které dotujete spíš vy. Nemusíte mít žádné výčitky, udělali jste pro ně dost a nečiníte žádné zbrklé rozhodnutí.

Ve všem, co děláte, bude kladen důraz na uspořádání, trpělivost a systém, což je typicky panenská „parketa“, v níž nemáte konkurenci.

V první polovině roku spíše dokončujte započaté dílo a tím uvolněte ruce do druhé poloviny roku, v níž budete sbírat vavříny.

100 KŘESTNÍCH JMEN

Vybíráte jméno pro miminko?
Nebo se jen chcete dozvědět,
jestli vám vaše jméno pomáhá
či naopak něčím škodí?

ČTĚTE NÁŠ SERIÁL

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Studujte, učte se a vzdělávejte se! Získáte tím do ruky mocnou zbraň, kterou oceníte ve chvíli, kdy k vám dojdou zajímavé pracovní nabídky, a vy budete mít náhle konkurenční výhodu.

Budete moct rozvíjet své podnikání, zaujmout zahraniční partnery díky znalosti jazyků, obsadit uvolněné šéfovské místo. Stihnete dokonce i více funkcí a dobrou zprávou je, že to budete všechno dobře zvládat.

Jestliže máte před sebou rekvalifikační kurz či zkoušky, poleze vám učení do hlavy skoro samo. Využijte příznivé letošní konstelace na to, abyste se dostali k práci vašich snů, směle se vydejte na konkurzy! Prosaďte se i v oborech, které jsou vašimi koníčky.

 Zejména umělecká sféra bývá vaší doménou. S větším pracovním vytížením půjde ruku v ruce i větší finanční odměna. Proto si budete moct dovolit trochu marnotratnosti a rozmařilosti.

Možná vystačí finance i na koupi uměleckého díla, které máte už dávno vyhlídnuté. Podstatné je, že se naučíte lépe své peníze spravovat a hospodařit si s nimi. Na svůj úspěch si letoškem teprve zakládáte, takže se vám nevyplatí si hned říct přemrštěnou odměnu. Ale i to brzy přijde!

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Letošní šanci na úspěch vám snad může pokazit jen vaše výjimečná lenost a nezodpovědnost. Ale takoví nejste, takže máte před sebou cestu kariérního růstu a ruku v ruce s tím i finančního polepšení.

Velkou výzvou je pro vás naučit se zacházet se svými penězi a stát se dobrými hospodáři. Začněte s tím, že si vytvoříte finanční rezervu hned poté, co splatíte své závazky k druhým. Budete nadšeni, protože i přes to vám ještě zůstanou přebytky. Ty investujte do rozvoje svého podnikání a do vylepšení svého šatníku.

Ale nemusíte být zrovna marnotratní. Stále si své peníze hlídejte. Něco vás taky bude stát ukončení soudních sporů, dořešení majetku a bohužel i partnerovy kiksy.

Pro váš úspěch bude nezanedbatelné i to, jak si porozumíte s kolegy a šéfem. Ovládněte své emoce a nebuďte vztahovační. Jakmile budete totiž v klidu, pochopíte, že není jejich jednání namířeno proti vám, své emoce nebudete muset zadržovat, protože budou veskrze pozitivní, a zbavíte se i své podezíravosti. Toto může paradoxně odstartovat vaši cestu nahoru. Spolu se zodpovědným přístupem nebudete mít skoro žádnou konkurenci.

keltský horoskopKeltský
horoskop

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Práce pro vás bude letos dost a někdy až příliš. Přitom se nedá říct, že byste si úměrně tomu o tolik finančně polepšili.

Bude proto dobré, když si dáte pozor na svá vydání a ohlídáte si peněženku tím, že si rozmyslíte, za co budete utrácet. Rozmařilost není na místě.

Abyste mohli stoupat po kariérním žebříčku, budete muset zkrotit svou lenost a své často neotesané kritické názory na činnost svých kolegů a šéfa. Nasaďte si úsměv a vezměte rozum do hrsti, jinak si na dlouhou dobu zaděláte na nepříjemnosti.

Pracovní problémy budete řešit s obdivuhodnou bravurou a mnohem rychleji, než jste vy i okolí zvyklí. Najdete i nová řešení tam, kde to jiní už vzdali, posunete hranice pracovních možností zase o kus dál.

Šéf vás chválit bude a na zakaboněné tváře kolegů, kteří vás budou muset následovat, se neohlížejte, protože záhy zjistí, že je to i pro ně lepší.

Zkrátka se, Střelci, prosadíte, a protože míváte dobré vize do budoucnosti, zkuste se uplatnit třeba i v politice a ve volbách kandidujte. V takovýchto riskantních aktivitách při vás bude stát štěstí. Co si také vsadit?

Chiromantie

Ukaž mi svou ruku a já ti
řeknu, co tě v životě čeká...

Láska i smrt vepsaná v dlaních

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Pracovní oblast bude vaší letošní doménou. Budete mít mnohem víc pracovních povinností a úkolů, než jindy. Ale bude vás to bavit, uvidíte hmatatelné výsledky práce, což je pro vás, Kozorohy vždy nabíjející.

Zapojte se do větších pracovních výzev, než jsou ty vaše individualistické. Můžete se stát součástí kolektivu, který rozjíždí velké plány. Rozjezd svého podnikání poodsuňte na příští rok, rozhodně se vám tato oběť vyplatí.

Nejraději byste se věnovali jen práci, čímž si zase pořádně zaděláte na malér doma, ale i podkopete své zdraví. S pracovním nasazením půjde ruku v ruce i vaše finanční ohodnocení, na které můžete být letos právem pyšní.

Má to ale háček v tom, že když si neřeknete o adekvátní oceněné své práce, a budete nabírat další povinnosti, abyste si vydělali víc, skončíte vyhořelí a nedocenění. Bude to jen další zkouška vašeho změněného přístupu k sobě.

Byť jste Kozorozi, nemusíte se upracovat k smrti. Zkrátka si vybudujte autoritu a nenechte druhé, aby o vás pochybovali. Se svými penězi zacházejte s rozmyslem a první byste měli poplatiti půjčky, pojistit sebe i rodinu a našetřit na případné horší časy.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářům je vlastní pochopení, že pro zábavu a radost nejsou peníze až tolik potřeba. I když nebudete mít tento rok hluboko do peněženky a řada peněz k vám sem tam připluje ani nebudete vědět jak, měli byste si svá vydání víc ohlídat.

Neuvážená marnotratnost, abyste ohromili svou právě objevenou lásku, či uspokojili svou extravaganci, by vás mohla později mrzet. Spíše se snažte vytvořit dostatečnou zásobu pro roky budoucí a také se zbavte starých nedoplatků.

Úspěšně budete moct dořešit staré majetkové nesrovnalosti, bez velkých hádek rozdělit dědictví, dokončit staré soudní spory. Naštěstí pro vás budete letos sršet dobrými nápady, které si nenechte pro sebe a prodejte je třeba své firmě.

Mohou se k vám dostat i jednorázově zajímavé peníze, snažte se je udržet doma. Založíte si tak především na budoucí úspěch a vytvoříte budoucí tok financí.

Zcela netypicky pro Vodnáře se snažte budovat věci trvalé hodnoty. To znamená, že je na čase najít si stabilní pracovní místo, pracovat zodpovědně, trpělivě a po malých krůčcích a nechtít zbohatnout ze dne na den. Za pár let to velmi oceníte.

TAJEMSTVÍ KAMENŮ

Moc křišťálu
Jak a čím působí
Jak působí na čakry
Suiseki – střežený poklad
Posvátné megality

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Budete nezadržitelní a nepřekonatelní, o to více, oč poctivěji jste v předchozích letech pracovali. Navíc vašimi pracovními vztahy začne víc než jindy prokvétat duch přátelství.

Díky naladění mezi sebou se dostanete do zajímavé společnosti, v níž se doslova vaří úspěch. I vy se zapojte a své tvořivosti nepřistřihujte už křídla. Byť se cítíte ublížení, protože si přece nikdo vašich námětů nevšímal, překonejte to.

Tentokrát to bude jinak a vám bude nejen popřáno sluchu, ale vy můžete převzít celou iniciativu do svých rukou a plánovat, budovat, řídit! Budete se učit zacházet s velkými financemi, převezmete zodpovědnost za nějaké majetky.

Budete-li jednat s rozmyslem, není problém vzít si půjčku, nebo výhodně investovat. Přesto byste neměli utrácet za každou cenu, ale budujte si záchytnou finanční síť.

To ale neznamená, že si nesplníte nějaký svůj sen. Kupte si třeba abonentku do divadla či opery, staňte se členem ochotnického spolku, investujte do malířského stojanu a kvalitních barev.

Vaše tvořivost vám bude prostě dělat radost. Neztraťte se v přemíře činností, nemůžete zvládnout vše. Dobře vybírejte to podstatné a také vsaďte na vzdělávání!

Jana Tamchynová

• • •


Diskuse: HOROSKOP SPECIÁL: Práce a peníze – Jak to bude v roce 2017

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci