Roční vibrace devítky přinášejí předěl v životě

20.8.2013 00:00   |   Ezoterika - NUMEROLOGIE
VIDEO – Co mají společného moderátorka Karla Mráčková, zpěvačka Marika Gombitová a herci Jan Hartl a Valérie Kaplanová? Hlavně pocit, že jakéhosi předělu, vyrovnání se s dluhy, které jim přináší (či přinášela) osobní roční vibrace čísla devět. Patříte k nim také?

numerologie

Jak jsme si již v našem seriálu řekli, jednotlivá čísla v datu narození jsou energiemi, které spolu více či méně souzní a které (zjednodušeně řečeno) vytvářejí jakýsi kód či šifru naší jedinečné energie.

V předchozích dílech jsme se naučili, jak se z této šifry vypočítá naše životní číslo, neboli číslo osudu, životní cesta. Tu máme na celý život, nemění se a předurčuje naše kroky do budoucna.

Jak ale tyto jednotlivé kroky budou vypadat a co je důležité vykonat v každém jednotlivém roce našeho života, to se můžeme dozvědět z výpočtu osobní roční vibrace (ORV).

Jak vypočítat

Postup výpočtu je velmi jednoduchý, jde o lineární sčítání všech čísel v datu tak, dokud nedostaneme jednociferné číslo. Za příklad si vezměme televizní moderátorku a rosničku Karlu Mráčkovou (na titulním snímku), která se narodila 13.8.

Při výpočtu ORV není ale důležité, v kterém roce se dotyčný narodil, ale který rok právě žije. Karla Mráčková nedávno oslavila čtyřicátiny a začala na ni působit vibrace roku 2013. Její novoroční předěl pro ni tedy nastal 13. 8. 2013:

1+3+8+2+0+1+3= 18…1+8= 9

Vstoupila svými narozeninami do osobního roku 2013, kdy na ni bude působit energie čísla devět, a bude ji ovlivňovat celých 12 měsíců (až do následujících narozenin 13. 8. 2014). Bude „učit“ a „stavět před výzvy a úkoly“, které jsou pro tento rok typické.

Vibrace čísla 9

Po roce, který přináší pocit svobody a podporuje rozvoj všeho druhu (ORV 5), po roce snahy o harmonii (ORV 6), roce osobního rozvoje a vyjasňování si vlastních postojů k okolí a životu (ORV 7), a roce vyrovnávání se s životními dluhy, přichází závěrečný rok celého cyklu (ORV 9).

Video
Slovenská skladatelka a zpěvačka Marika Gombitová (12. září 1956) a její největší hit Vyznanie

Rok ovlivněný osobní roční vibrací energie devět představuje zakončení celého cyklu. Je v něm nutné zbavit se všeho, co už dosloužilo, vyčistit život od balastu a připravit se na novou životní etapu.

Pocity naplnění a ucelení všeho, co jsme se doposud naučili či vytvořili, přicházejí pomalu, ale působí o to naléhavěji. Postupně nás nutí pravdivě si uvědomit, co má pro náš další život opravdovou hodnotu a co ne.

Svědomí a vlastní postoje k životu měnící se díky zkušenostem předchozích let nás nutí uvědomit si, že chceme žít jinak a bez nepatřičných přítěží.

Vnitřní radar

Často vnímáme, jaká přátelství mají skutečnou hodnotu, jaké vztahy, které žijeme, nás již neobohacují, jestli práce, kterou děláme, nás naplňuje. V ORV 9 totiž vnímáme vše hlouběji, skrze filozofický rozměr smysluplnosti života.

100 KŘESTNÍCH JMEN

Vybíráte jméno pro miminko?
Nebo se jen chcete dozvědět,
jestli vám vaše jméno pomáhá
či naopak něčím škodí?

ČTĚTE NÁŠ SERIÁL

Jakoby vnitřním radarem cítíme lež, nepravdu a faleš. Proto si velmi rychle ujasňujeme, co je skutečně žitelné a má budoucnost v našem životě. Prostě si vyjasňujeme svůj žebříček hodnot.

Vlivem energie devítky se v tomto roce zvyšuje míra vnímavosti a citlivosti i vůči chování a kvalitě života druhých. Začínáme vidět svou úlohu v životech druhých, zvětšují se naše humanistické tendence.

Často se pak účastníme charitativních akcí, zvažujeme svou pomoc všem potřebným. Věnujeme větší péči rodině, jejím starostem. Snažíme se obecně o urovnávání starých sporů, nebereme už tolik osobně letité křivdy. Chceme odpustit a zbavit se tak zátěže viny, pocitů zrady a oběti.

Jednoduše řečeno čistíme a uklízíme si svůj stůl života tak, abychom mohli začít plánovat znovu a od začátku, ale už o úroveň výš než před devíti lety.

Výzva k cestám

V ORV 9 rádi lidé cestují a poznávají nové kultury, nové země a navazují nové známosti. Nechávají se inspirovat jinými životními filozofiemi, náboženskými směry. Setkávání s rozličnými lidmi, kteří žijí jinak a jsou z jiných kulturních oblastí, dodávají podněty pro sebepoznání.

Také studium cizích jazyků ale i vědeckých objevů nebo naopak výlety do historie i historie vlastního rodu nejsou v tomto roce ničím neobvyklým. Vibrace devítky také vede k hledání nového domova a ke stěhování či alespoň k vyklizení starých krámů, které dusí a brání vnést domů světlo a čistý vzduch.


Herec Jan Hartl (vpravo) s režisérem Jiřím Menzelem při natáčení filmu Donšajni

Lidská mysl pod vlivem ORV 9 stále vše analyzuje, rozebírá do hloubky, hledá u všeho skutečnou podstatu.

Neztratit se v detailech

Samozřejmě má i ORV 9 svá negativa. Potíž nastává, když se zacyklíme na detailech, stále se točíme kolem jedné křivdy, zádrhele či zůstáváme fascinováni jen jednou věcí.

Lehce lze propadnout fanatismu, upnutí se k nějaké idealistické víře či filozofii. Iluze a ideály mohou přebít realistický pohled na život. Vzdušné zámky, které není možné mít, pak jsou zdrojem trápení a výčitek, pocitů vlastní nedostatečnosti a selhávání.

V ORV 9 lze snadno přehánět pomoc druhým a tím zapomeneme žít celistvě a komplexně. Dá se sklouznout jen k planému žvanění, radám a poučování. V tomto roce se také lidé rozcházejí a zkouší si urovnat život podle svých potřeb.

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

Jiní se v této vibraci izolují od lidí, trpí pocitem, že nikdo neudělá nic kvalitně, vše jen kritizují a hodnotí. Stávají se z nich školometi, kteří sekýrují a jsou citliví jen sami k sobě.

Toto zacyklení může být i na delší dobu a někdo s ním vykročí i do nového životního období, čímž si výrazně zkomplikuje start do další etapy života.

Velké smlouvy odložte

V devítkových vibracích není vhodné uzavírat žádné smlouvy, pokud se nejedná o krátkodobou záležitost či vyústění úsilí předchozích let. Začínat s novým podnikáním bývá velmi obtížné, často se komplikuje, stojí hodně sil a energie a přesto výsledek nesplňuje očekávání.

Video
Valérie Kaplanová (12. září 1917 – 13. května 1999) jako bábi Škopková ve filmu Slunce, seno a pár facek.

Je dobré prodat či vyhodit vše, co vnímáme jako zátěž. Zakončení podnikání, odchod do důchodu, odjezd na zahraniční studium bývá v této době obvyklý.

Bývá takřka pravidlem, že vztahy vznikající v ORV 9, nebývají dlouhodobé, protože přicházejí v době ukončování životní etapy a změn osobnosti. Spíše přinášejí urychlení zmoudření a zrání.

Nicméně smutek a zklamání se snáší v této době poněkud snadněji. Emoce jsou vnímány jako automatická součást života a vedou ke zralosti postojů.

Jako na kolotoči

Zdravotně je období devítky dobou, v níž se cítíme trochu jako v kolotoči. Psychika je citlivá na podněty nespravedlnosti, násilí, ubližování, lži. Občas dolehne těžce na jedince, který tím prožívá smutek a odevzdanost.

Nicméně i takové prožitky v tomto roce posilují a uspěšují zmoudření a přijetí životního údělu. V této devítkové vibraci je metabolismus náchylný k rozladě. Také infekční nemoci mohou probíhat bouřlivě, mít chronický průběh.

Tajemství kamenů

Pro zdraví i peníze
Moc křišťálu
Jak a čím působí
Jak působí na čakry
Suiseki – střežený poklad
Posvátné megality

Kvalita zdraví je hodně závislá na psychice a mohou se objevit i psychosomatické obtíže, které je možné řešit právě přes psychiku např. psychoterapií. Je třeba se vyvarovat únikům z nepohody požíváním alkoholu eventuálně i jiných drog.

ORV 9 je dobou nelehkou, ale zároveň je dobou, kdy je možné snít o novém životě a plánovat si budoucnost, která má velkou šanci se zrealizovat.

Jana Tamchynová

Přečtěte si také

Diskuse: Roční vibrace devítky přinášejí předěl v životě

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci