Osmičku mají Iva Bittová i Mireille Mathieu, ženy s energií

19.7.2013 00:00   |   Ezoterika - NUMEROLOGIE
VIDEO – V našem seriálu o číslech a jejich vibracích se dostáváme k těm, které řídí vibrace čísla osm. Kromě dalšího z něj prýští silná energie a přináší rovnováhu.

numerologie

Za všechny osobnosti, které onu energii umí také předávat ostatním jmenujme českou zpěvačku, houslistku a herečku Ivu Bittovou (1958 – na titulním snímku), francouzskou zpěvačku Mireille Mathieu (1946), nebo českého tanečníka a mima Jaroslava Čejku (1936). Všichni slaví narozeniny 22. července.

Už víte, že jednotlivá čísla v datu narození jsou energiemi, které spolu více či méně souzní a které (zjednodušeně řečeno) vytvářejí jakýsi kód či šifru naší jedinečné energie. A dají nám informaci i o tom, co je důležité vykonat v každém jednotlivém roce našeho života.

Osobní rok každého z nás začíná a končí narozeninami; postup výpočtu osobní roční vibrace (ORV) je velmi jednoduchý, stejný jako u výpočtu životního čísla.

Za příklad si vezměme naši trojici, narozenou 22.7.

Při výpočtu jejich ORV není ale důležité, v kterém roce se kdo narodil, ale který rok právě žije. Tzn., že v tomto roce 2013 mají těsně před narozeninami a začne na ně působit vibrace tohoto roku. Jejich novoroční předěl pro ně tedy nastane 22. 7. 2013:

2+2+7+2+0+1+3= 17…1+7= 8

Osobnosti z našeho příkladu vstupují narozeninami do svého osobního roku 2013, kdy na ně bude působit energie čísla osm, které je bude ovlivňovat celých 12 měsíců. A o jaké výzvy a úkoly jde konkrétně?

Co přináší osmička

Po roce, který přináší pocit svobody a podporuje rozvoj všeho druhu (ORV 5), po roce snahy o harmonii (ORV 6), roce osobního rozvoje a vyjasňování si vlastních postojů k okolí a životu (ORV 7), přichází rok, který učí udržovat si v životě rovnováhu.

Rok ovlivněný osobní roční vibrací energie osm přináší jisté zklidnění po změnách předchozího roku. Umožňuje nabýt ztracenou rovnováhu, zklidnit se a navíc začít své zkušenosti z předchozího roku zúročovat.

Každý extrém a nevyvážené jednání, nerovnovážné rozhodnutí se skoro okamžitě projeví nepříjemnostmi, které bývají neadekvátní předchozímu selhání. Prostě jakákoli vychýlenost z normy je hned usměrněna tak, aby si ji člověk uvědomil a měl možnost se z ní okamžitě poučit.

Často je to ale spojeno s určitými ztrátami, které jsou pro daného jedince citelné, nepříjemné fyzicky, psychicky a mnohdy i materiálně.

Skoro totéž platí, jestliže člověk žije v životní nerovnováze, nemá vyřízené dluhy a to nejen v oblasti materiální. Vrací se staré křivdy, nedořešené spory i nedoléčené neduhy.

Smiřovat se a odpouštět

V tomto roce je vhodné a snad i trochu snazší než jindy urovnávat staré různice, smiřovat se a odpouštět, překonávat stará zklamání. Můžeme říct, že ORV 8 je rokem jakéhosi vyrovnávání dluhů, účetnického „Má dáti - Dal“ v kterékoli oblasti života.

Video
Mireille Mathieu a její největší hit Acropolis Adieu

Je potřeba začít vše neurovnané aktivně řešit, jenže jiným způsobem než doposud. Už nejde „zametat potíže pod koberec“. Vše se zjeví a čeká na spravedlivé a vyrovnané, moudré řešení.

Často jde i o kompromisy, které by bez předchozích zkušeností z ORV 7 člověka ani nenapadly.

V ORV 8 je často nutné vzít si na pomoc právníka, navštívit notáře, být předvolán k soudu, a je navíc možné očekávat pro sebe příznivý výsledek. Stejně tak bývá časté jednání na různých úřadech, v bankách, je nutné konsolidovat svou finanční situaci.

100 KŘESTNÍCH JMEN

Vybíráte jméno pro miminko?
Nebo se jen chcete dozvědět,
jestli vám vaše jméno pomáhá
či naopak něčím škodí?

ČTĚTE NÁŠ SERIÁL

Na druhou stranu díky těmto událostem vznikají situace, které otvírají velké možnosti posunout se v životě o notný kus dál, odžít si staré záležitosti, které brzdí rozlet. Následkem toho je možné začít tvořit smělé plány zejména v oblastech podnikání a rozvoje své osobnosti.

Úspěšné období

Jde o podnikatelsky velmi úspěšné období, kdy je možné uskutečnit řadu zásadních a lukrativních obchodů, rozhodnutí, investic či spojenectví, které do budoucna mohou vytvořit úspěšný základ pro rozvoj.

ORV 8 je rokem silné energie, kterou člověk v sobě pociťuje, pod jejímž vlivem umí jednat razantně, byť ne vždy s jistotou. Naopak určitá váhavost a zvažování možností je namístě, právě z důvodu vyrovnaných a rozumných rozhodnutí.


Český tanečník a herec-mim Jaroslav Čejka

Své záměry by měl každý analyzovat a přehodnocovat, což mu energie tohoto roku značně ulehčuje. Pocit jedinečnosti, vědomí vlastních schopností, pocit určité nezávislosti a potřeby prosadit si svou i za cenu značného úsilí prostupuje každodenní rutinu.

Touha změnit rutinu

Stejně tak přichází touha se z rutiny osvobodit či ji změnit. Tyto potřeby vycházejí ze samotné podstaty člověka a z jeho pociťovaných potřeb a ne z nějakého chvilkového rozmaru.

Jestliže dokáže jedinec tato svá nutkání nasměrovat správným směrem, pod vlivem skutečného poznání sama sebe, znalostí, nadání a dispozic, které ho dělají jedinečným, a na nichž může skutečně stavět svou budoucnost, pak se mu bude dařit a může čekat skvělý výsledek.

Do osobních vztahů může ORV 8 vnést řadu krizových momentů. Prověřuje se stabilita vztahu, jeho harmoničnost a rovnoprávnost. Pod vlivem silné energie roku bývá člověk často netrpělivý, zvyšuje se jeho vznětlivost, vyvíjí větší tlak na své okolí.

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

Jedinec musí vynaložit úsilí zkrotit své vášnivé projevy, aroganci, zachovávat chladnou hlavu a hlavně přiměřenost v projevech. Je dobré všechny neshody řešit hned a nenechat je otevřené, protože by v příštím roce mohly vyústit až v rozchod.

Dbejte o zdraví

Zdravotně je ORV 8 většinou příznivým obdobím, upevňuje se vůle, sportování a péče o tělo baví. Samozřejmě je vše podmíněné umírněným a vyváženým jednáním, bez riskování a hazardování se svým zdravým. Jestliže se nedodržují pravidla, může se člověk dočkat nepříjemných až fatálních zakončení.


Iva Bittová, česká zpěvačka, houslistka a herečka

Je dobré v tomto čase projít preventivními prohlídkami. Na druhou stranu se mohou vrátit zanedbané chronické potíže, udeří razantněji než předtím a vyžadují zásadní léčbu a respektování toho, že si tělo říká o pomoc. Zkrátka každé velké zanedbání se projeví.

Ale také každá léčba probíhá většinou dobře, rychle zabírá a vede k vyléčení či alespoň k dlouhodobé stabilizaci stavu.

Nejvíce ohrožené je zažívání, trávicí trakt je citlivější zejména na nevyvážené stravování. Je proto vhodné stravovat se pravidelně, zdravě, nepřetěžovat se těžkými jídly nebo jíst pozdě večer či nesnídat.

CHIROMANTIE

Ukaž mi svou ruku a já ti
řeknu, co tě v životě čeká...

Láska i smrt vepsaná v dlaních

Kdo dával, bude mu dáno

Také je třeba víc se soustředit, protože snadno se jedinec díky nesoustředěnosti a nepozornosti zraní. Hrozí zejména pořezání či potíže s klouby, poranění končetin.

V ORV 8 se uplatňuje jasný princip, který se zviditelňuje v tomto roce víc než v letech jiných. Jde o karmický princip příčiny a následků. Kdo dával, může v tomto roce čekat, že mu bude dáno, kdo naopak jen bral, bude za to muset zaplatit.

Řetěz příčin, které se neviditelně léta řetězily, vydají své plody a zviditelní se jejich následky.

Jana Tamchynová

Přečtěte si také

Diskuse: Osmičku mají Iva Bittová i Mireille Mathieu, ženy s energií

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci