Když vaše roční vibrace ovlivňuje trojka

21.2.2013 00:30   |   Ezoterika - NUMEROLOGIE
Tento díl Školy numerologie je o těch, jejichž osobní roční vibrace ovlivňuje trojka, jako je například česká topmodelka Eva Herzigová (na titulním snímku), která se narodila 12.3.1973.

roční vibrace trojka

K lidem, které trojka provázela životem, patřil i americký spisovatel Jack Kerouac (12.3.1922 – 21.10.1969), proslavený románem Na cestě, jež se stal manifestem beatniků.

Díly o vibracích nabízejí návod, jak prakticky začít využívat to, co jste se v předchozích dílech naučili. Jak se ještě víc dozvědět v detailech o tom, co vás v životě provází a ovlivňuje, jak vyjít svým energiím vstříc.

Jak jsme si již říkali, jednotlivá čísla v datu narození jsou energiemi, které spolu více či méně souzní a které (zjednodušeně řečeno) vytvářejí jakýsi kód či šifru naší jedinečné energie. V předchozích dílech jsme se naučili, jak se z této šifry vypočítá naše životní číslo, neboli číslo osudu, životní cesta. Tu máme na celý život, nemění se a předurčuje naše kroky do budoucna.

Jak ale tyto jednotlivé kroky budou vypadat a co je důležité vykonat v každém jednotlivém roce našeho života, to se můžeme dozvědět z výpočtu osobní roční vibrace (ORV).

Je nutné si uvědomit, že osobní rok každého z nás začíná a končí narozeninami, řečeno zkrátka, aniž si to uvědomujeme, oslavujeme Silvestr a Nový rok nejen na přelomu kalendářního roku, ale ten skutečně osobně důležitý přechod do Nového roku slavíme o svých narozeninách.

Například člověk narozený v červnu začne svůj osobní rok 2013, když už se půl roku budou otáčet listy z kalendáře roku 2013. Výhodou toho je, že může využívat do svých narozenin vibrací jak svého osobního roku (ještě 2012), tak obecných vibrací roku 2013. Avšak i to může být někdy pěkný zmatek. Všechno má ovšem svá pro a proti…

Jak vypočítat osobní roční vibraci?

Postup výpočtu osobní roční vibrace (ORV) je velmi jednoduchý a stejný jako u výpočtu životního čísla, neboli čísla osudu, životní cesty. Jde tedy opět o lineární sčítání všech čísel v datu tak dlouho, dokud nedostaneme jednociferné číslo.


Americký spisovatel Jack Kerouac

Za příklad si vezměme člověka narozeného 13.2.

Při výpočtu ORV není ale důležité, v kterém roce se dotyčný narodil, ale který rok právě žije. Tzn., že v tomto roce 2013 už měl narozeniny a začala u něho působit vibrace tohoto roku. Jeho novoroční předěl pro něj tedy nastal 13. 2. 2013:

1+3+2+2+0+1+3= 12…1+2=3

Člověk z našeho příkladu vstoupil svými narozeninami do svého osobního roku 2013, kdy na něj bude působit energie čísla dva, a bude ho ovlivňovat celých 12 měsíců (až do jeho následujících narozenin 13. 2. 2014) a bude ho „učit“ a „stavět před výzvy a úkoly“, které jsou pro tento rok typické. A o jaké výzvy a úkoly jde v ORV 3 konkrétně?

Aktivní budování vztahů

Po letech spíše uzavření se do sebe ( ORV 1) a pasivního zkoumání vztahovosti (ORV 2) přichází rok jakéhosi zvnějšňování, jehož podstatnou složkou je aktivní budování společenských vztahů.

V této roční vibraci se projevuje síla tvůrčí energie, která posílí rozum, logiku a kreativitu. Zvýší se myšlenková činorodost a obrazotvornost. Učení je v této vibraci mnohem snadnější, pojí se se silnou vnitřní touhou po nových znalostech.

Po tvůrčím přemýšlení by však měl následovat čin a praktické rozhodnutí, což v této roční vibraci není tak jednoduché. Je možné se více otvírat a začít ze sebe vydávat vše to, co jsme v předchozích letech pochopili, ujasnili si a zvládli.

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

Jde o relativně uvolněný rok, v němž se dá prožít mnoho podnětného, radostného a tak trochu si dovolit zaflirtovat, zariskovat a trochu se spolehnout i na štěstí. V negativním aspektu se můžeme dočkat slepých vývojových cestiček, které nás ale obohatí novým úhlem pohledu či tvořivým impulzem.

Je nutné udržet svou fantazii na uzdě, nestavět si příliš vzdušné zámky, neslibovat, co nejde splnit a snít si jen tak pro radost, než na tom příliš stavět svou budoucnost. Nicméně je vhodné nápady vzniklé v této ORV dobře uchovat v paměti, protože mohou být dobrou inspirací pro další roky.

Optimistické období

ORV 3 vyvolává potřebu uvolnit energii společenskými kontakty, studiem, cestováním či různými koníčky. Komunikace nabývá v tomto roce na důležitosti, s důrazem na sebevyjádření ve všech oblastech.

Pokud není mentální energie správně usměrněna, mohou se lidé stát nedůtklivými a kritickými, případně začnou trpět zlými sny či nespavostí, pocity napětí v hlavě, sklony k hysterii. Učební proces komplikuje větší vznětlivost a nesoustředěnost, která může odvádět pozornost.

V roce pod vládou energie 3 budou možná lidé nuceni vyrovnat se s různými dosud nedořešenými vztahy a situacemi. Opravdovost a hloubka citů překonávají a rozpouštějí staré smutky. Je možné se zbavit vnitřních destrukcí v myšlení i v chování.

100 KŘESTNÍCH JMEN

Vybíráte jméno pro miminko?
Nebo se jen chcete dozvědět,
jestli vám vaše jméno pomáhá
či naopak něčím škodí?

ČTĚTE NÁŠ SERIÁL

Dost často se lidé v této době setkávají s příbuznými či bývalými přáteli, které již dávno neviděli, a snaží se vyřešit zasuté problémy, na které se jim do té doby nechtělo myslet. Jejich náhled na problém je sebekritický, méně vztahovačný než v předchozích letech a také je dost energičnosti a optimismu oprostit se od starých křivd.

ORV 3 bývá optimistickým obdobím nabíjejícím energií a příznivý pro rozvoj osobnosti především v tom, co nás baví a inspiruje. Daří se v takových činnostech, jako je obchodování, všechny tvůrčí a umělecké obory, společenské aktivity, studium, intelektuální obory.

Rok poznávání

Je to rok vhodný pro poznávání, cestování, učení se, projevení vlastních plánů a zároveň vyjednávání svých pozic a možností, v jehož důsledku mohou vznikat nové pracovní i životní možnosti. Nedořešené partnerské vztahy dostávají nový impulz a ty, které se přežily, se snáze s kritickým nadhledem ukončují.

Zároveň vznikají nová přátelství i partnerství, která nemusí být zcela trvalá, ale za to plodná a intenzivní.

Tajemství kamenů

Pro zdraví i peníze
Moc křišťálu
Jak a čím působí
Jak působí na čakry
Suiseki – střežený poklad
Posvátné megality

Zdravotně to bývá klidnější rok, plný zvýšené vitality, lepšího zvládání stresu a větší společenské aktivity. Stačí hlídat si spíš lehčí stravu nezatěžující např. tuky a cukry trávicí trakt, nezanedbat případné zdravotní potíže, protože ty by mohly přerůst v chronické záněty.

Je třeba nepodcenit náhlé infekty s vysokou horečkou, která vyčerpává organismus a může vést ke křečím. Nejzranitelnější jsou v tomto roce játra (nepřehánět to s alkoholem), vlivem vnitřního napětí může být oslabené spaní, bolesti hlavy, eventuálně psychosomatické kožní vyrážky, či objevení nebo zhoršení astmatu.

Pro nervově citlivější jedince znamená tento rok poněkud sníženou duševní stabilitu, sklony k panice a úzkostnosti a přílišnému přehánění reality.

Jana Tamchynová

Přečtěte si také

Diskuse: Když vaše roční vibrace ovlivňuje trojka

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci