Hubněte s kyselou Claudií Schiffer

16.3.2010 00:00   |   Hubnutí
Copak topmodelka Cladia Schiffer potřebovala někdy hubnout? Tak se možná zarazíte, když si vybavíte perfektní tělo expřítelkyně mága Davida Copperfielda. Ale ano, i štíhlé topmodelky drží někdy diety. Třeba zelnou.

Claudia Schiffer

Claudia pomyslela na diety vždy, když jí čekaly ty nejradostnější povinnosti. Už po narození svého prvního dítěte, dnes už sedmiletého syna Caspera, musela pro návrat ke své bývalé hvězdné linii tvrdě makat.

Tak moc se ale snažila, až to supermodelka trochu přehnala. Náhle byla jen kost a kůže a její blízcí byli v šoku. Kam se poděly její nádherné křivky 90-62-91?

O prsou nemůže být řeč

"Dříve Claudia nosila konfekci číslo 38, dnes je to 34. Zhubla nejméně o šest až osm kilogramů," bědovala módní návrhářka Susanne Wiebe. Ale tichou vzpouru měla i doma.

"Když jsem ji chtěl obejmout, trčely z ní jen kosti. Její paže jsou hubené jako zápalky. O prsou nemůže být skoro ani řeč. Byl jsem zděšen." Tak tehdy naříkal její muž Angličan Matthew Vaughn.

Byla na sebe tvrdá

Také Claudiina matka se strachovala: "Měla by víc jíst. Mám strach, že propadla anorexii." Claudii to ale neodradilo ani napodruhé. Rok poté po porodu dcery Clementine nasadila zase tvrdý režim.

 Seriál HUBNĚTE S...

Geri Halliwell Kylie Minogue
Salmou Hayek Madonnou
Kate Winslet Angelinou & spol.
Jennifer Aniston Meryl Streep

Celý život na sebe byla patrně nejpřísnější ze všech modelek. Když přibrala jen několik deka, hned nasadila svoji drastickou zenou dietu, při níž za každý den shodila kilogram.

Zelná dieta Claudie Schiffer

  1. Kilogram kysaného zelí, které se důkladně propláchne, aby se z něj odplavila sůl, se rozdělí na šest dílů. Ty je pak nutné zkonzumovat během dne.
  2. Pokud člověk není schopen posnídat první díl zelí, lze ho nahradit plátkem knäckebrotu nepatrně potřeném nízkotučným máslem.
  3. Pokud prý Claudia držela tuto dietu déle než dva dny, dopřála si hlavně kvůli změně chuti na takto namazaný plátek i dvě lžičky light marmelády.
  4. Při dietě je naprosto nutné vypít alespoň dva litry vody bez bublinek denně.

ron

Přečtěte si také


Diskuse: Hubněte s kyselou Claudií Schiffer

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci