Tajemství hvězd – Hubneme s celebritami

29.12.2009 00:00   |   Styl
Náš nový seriál o hubnutí s celebritami ani nemůžeme začít jinak, než zmínkou o americké herečce Angelině Jolie. Vždyť právě získala další z ocenění krásy – tentokrát ji Britové pasovali na krásku desetiletí. Jak si ona a další hvězdy udržují postavu?

Angelina Jolie

Angelina Jolie: jablko a polévka

V zeleninové polévce je velké množství vlákniny a dalších tělu prospěšných ingrediencí, co mohou nahradit plnohodnotné jídlo. Angelina navíc dvacet minut před jídlem sní jedno jablko, které dodá nejen vitamíny, ale rovněž zažene největší hlad. Pak si dopřeje právě polévku, nejlépe na způsob tradičního španělského gazpacha – tedy studenou zeleninovou, co díky své připravě omezuje ztrátu důležitých živin na minimum.

zeleninaZKUSTE TO TAKÉ!

V seriálu "Hubneme s celebritami"
můžete zkusit rady nejslavnějších, jak
si vylepšit postavu i dobrou mysl

Ale výborný je i studený boršč, připravený z litru kefírového mléka, do kterého přidáte červenou naloženou řepu, na drobné kousky nakrájenou salátovou okurku a mladou cibulku. Vše osolíte, promícháte a na talíři pak boršč ozdobíte koprem a kousky ze dvou natvrdo uvařených vajec, případně trochou zakysané smetany.

Gwyneth Paltrow: všechno bio

Gwyneth Paltrow

Gwyneth je proslavená posedlostí po všem, co nese označení "bio". Takže večer nezapomene užít olivový olej, lisovaný za studena, což má pomoci nejen k pročištění pleti, ale zejména jejím játrům k detoxikaci. Pročištění těla doplňuje ještě pravidelnou návštěvou sauny.

Když ovšem někdy přijde z náročnější party, kde se nadmíru pilo a jedlo, řeší to drastičtěji – dá si do polévkového šálku bobří tuk (!) a vypije ho před spaním. Pak se čistí dokonale i střeva...

 Seriál HUBNĚTE S...

Geri Halliwell Kylie Minogue
Salmou Hayek Madonnou
Kate Winslet Britney Spears
Jennifer Aniston Meryl Streep

Natalie Portman: striktní vegetariánka

Natalie Portman

Natalie zbožňuje zvířata, a tak by návštěvě nikdy nenabídla pohoštění z masa, protože to se u ní doma prostě nevyskytuje. Vegetariáni, jak známo, váží v průměru o deset kilo méně než ti, co maso běžně jedí. Natalie má tedy o štíhlou linii postaráno... pokud se ovšem zrovna nedá na sladké zákusky.

Renée Zellweger: nejúčinnější je běh

Renee Zellweger

O Renée je už notoricky známé, jak coby Bridget Jones musela do natáčení následujícího filmu rychle zhubnout. Protože ovšem nechtěla počítat kalorie a stresovat se různými "dietními" tabulkami, zvolila ten nejjednodušší a zřejmě i nejúčinnější recept: běhání a kontrolované porce jídla. Za pár měsíců bylo dvacet kilo pryč.

Cameron Diaz: surfing vs. hamburger

Cameron Diaz

Denní režim nemá Cameron zrovna vzorný. Ani se netají tím, že často holduje hamburgerům s hranolky, které zapíjí sodou. Přesto má postavu dokonalou. Jak to dělá? Kompenzuje příjem energie jejím výdejem, a to především na surfu. Za hodinu tak prý spálí hamburger, za dvě hodiny hranolky, půl hodiny přidá ještě za sodu.

A pokud se zrovna nenacházíte poblíž moře, jako Cameron Diaz, doporučujeme namísto vydatného oběda vyběhnout třeba do nejbližšího parčíku a spalovat kalorie tam…

zup

Přečtěte si také


Diskuse: Tajemství hvězd – Hubneme s celebritami

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci