SPZ ovlivňuje energii vozidla, řidiče i spolujezdců

1.9.2017 00:00   |   Ezoterika - NUMEROLOGIE
V dalším pokračování našeho seriálu o numerologii probíráme energii a vliv státní poznávací značky vozidla.

numerologie

První díl, nazvaný Jaký vliv má SPZ na umění řidiče a jeho štěstí?, najdete ZDE.

Pro podrobnější pochopení vlivu espézetky na vaše vozidlo a řízení lze rozepsat jednotlivá čísla (a to i ta, která vzniknou transformací písmen ve značce v čísla podle výše uvedené tabulky) do numerologické mřížky.

Jestliže rozepíšeme naši příkladovou SPZ-ku 3AO 42 69, dostaneme takto zaplněnou numerologickou mřížku:

     3     
  

     6     
   6   

     9    
     
  2 


 

 
 1  4
 (4)


 

Každé políčko, tedy každé číslo, má pro řízení a kondici vozidla určitý význam, který lze jednoduše vyjádřit tak, jak vidíte v následující numerologické mřížce:

 

3

sebevyjádření
originalita
nervozita

6

smysl pro povinnost
nerozhodnost
technická zdatnost

9

ideály
technická dokonalost
postřeh

2

tolerance
citlivost
oslabená vůle

5

svoboda
zbrklost
nepřizpůsobivost

8

autoritářství
materiální hodnoty
rovnováha

1

ego
sebeprosazení
iniciativa

4

řád
stabilita
těžkopádnost

7

zkušenost
svéhlavost
zmoudření

Nevyvážená políčka

Jestliže se v některém políčku vyskytuje více čísel (čím více čísel, tím se níže popsaný negativní vliv zvětšuje), nebo naopak číslo zcela schází, dochází k nerovnováze.

Což má přirozeně vliv na celkovou energii vozidla, řidiče i spolujezdců.

Políčko 1

Nakupení jedniček varuje před arogantním a impulzivním chováním! Velmi rychle na takové reakce můžete doplatit. Nezaměňujte vztahovačnost a povýšenost za hrdost na své vozidlo a nepřeceňujte své řidičské schopnosti.

Stejně tak kroťte chování spolujezdců, kteří by vám mohli pochlebovat a tím vás hecovat k nepředloženostem.

Jestliže jednička zcela chybí, pak si dejte pozor na nerozhodnost a pochybnosti, které mohou oslabit vaše řidičské umění. Naučte se spoléhat jen sami na sebe.

Políčko 2

Vícečetné dvojky vedou k ohleduplnosti, ale také svádí k přílišné přecitlivělosti. Jízda či řízení se tak může stát nepříjemným prožitkem.

Může vás provázet pocit, že nejste ve své kůži, že potřebujete nutně, aby s vámi vždy někdo jezdil a vy jste neseděli v autě sami. Avšak jízdu ve dvou si náležitě vychutnáte řidič i spolujezdec a bude pro vás nanejvýš příjemná.

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

Jestliže dvojka zcela chybí, můžete více podléhat neochotě druhým uhnout, nezdravému sebeprosazení, bezohlednosti, kritičnosti a vzteku.

Políčko 3

Přemíra trojek v tomto políčku vede k nesoustředěnosti, plýtvání energií, rozptylování, což může mít neblahý vliv na řízení i na průběh cesty. Snadno podlehnete nervozitě, kritičnosti a nekontrolovatelnému vzteku.

Za volantem je potřeba určitá míra pokory, a to s přemírou trojek nejde. Na druhou stranu, dovedete-li se dobře ovládnout, pak se s autem pod vlivem takové energie hodně naučíte, zažijete hodně zajímavých příhod, které pobaví jak řidiče, tak spolujezdce.

Tvořivý přístup k řízení i k opečovávání auta se jistě odrazí i na jeho neotřelém zevnějšku.

kopretinaKVĚTINOVÝ
HOROSKOP

Můžete počítat i s určitou mírou štěstí v kolizních situacích a při nečekaných poruchách auta zapojte fantazii a vsaďte na tvořivý přístup, se kterým auto zprovozníte.

Chybí-li trojky zcela, můžete cítit při řízení jistou spoutanost, křečovitost a lopotnost při řízení.

Políčko 4

Více čtyřek vede k nadměrnému opečovávání a vybavování auta bezpečnostními systémy.

Svádí k přehnaně bezpečné a technicky dokonalé jízdě, neporušování předpisů, ale také k velmi jasným nesouhlasným reakcím řidiče (nadávání, troubení, pořizování si videozáznamů jiných účastníků provozu s cílem upozornit na jejich chování příslušné orgány) vůči přestupkům druhých.

S autem s více čtyřkami se vám nemůže stát, že zapomenete včas natankovat palivo nebo opominout technickou prohlídku. Také vás nenechá ve štychu, ale když už se rozbije, pak nadobro a těžko opravitelně.

ČAKRATAJEMSTVÍ KAMENŮ

JAK PŮSOBÍ NA ČAKRY

Také případné nehody mohou mít dramatické následky, jakákoli řidičská chyba, nepozornost se hned projeví na materiální škodě.

Přemíra vaší zodpovědnosti a disciplinovanosti nedovolí, aby vaši spolujezdci v autě nadrobili, mluvili s vámi za jízdy, natož aby se bavili a zpívali. Budete jezdit bezpečně, ale smutně, a vaše auto nebude příliš oblíbený dopravní prostředek.

Chybí-li ale čtyřka úplně, je vozidlo více náchylné k technickým potížím, je nutné hlídat si disciplinovanost při řízení i správě vozidla.

Políčko 5

Při vícečetných pětkách budete muset krotit svou touhu po svobodě, odolat pokušení přestupovat dopravní předpisy. Takové chutě vás budou popadat až příliš často, a navíc vám půjde jen stěží udržet si objektivní sebekontrolu.

Skvěle se vám v takovém autě bude toulat krajinou, ale je třeba dát pozor na přílišné kochání se panoramaty, které snadno může skončit karambolem.

Také sedat za volant v rozzlobené náladě, pod stresem a nesoustředěný se nevyplatí. Hrozí nehody až příliš často!

Pocit zodpovědnosti za způsobenou potíž protijedoucím vozidlům není moc velký a je potřeba stále se hlídat. Snaha ujet od všeho, neochota se nechat svázat pravidly je totiž značně vysoká.

keltský horoskopKeltský
horoskop

Chybějící pětka může způsobit pocity nejistoty a vzít chuť do řízení a cestování vůbec.

Políčko 6

Přemíra šestek mívá za následek technické potíže vozidla, přílišnou chuť komandovat druhé, což je vidět ve stylu jízdy i v komunikaci se spolujezdci. A přitom s větším stresem za volantem se snižuje rozhodnost řidiče.

Není divu, že v takovém autě se vám může nečekaně přihodit opravdu cokoli. Puntičkářství řidiče či spolujezdce zajistí, že budete mít skvěle čisté vycíděné auto, které ale nemá opravené brzdy.

Absence šestky stejně jako jejich přemíra může mít za následek technické potíže vozidla, stejně tak i nerozhodnost. K tomu se přidává neochota svým autem druhým vypomoct.

Políčko 7

Více sedmiček ve značce není žádná výhra. Technicky to sice vylepšuje vaše řidičské schopnosti, které zrají zkušenostmi, ale jinak z vás dělají nesmlouvavého řidiče, který buď nezná hranice možností svých i vozidla, nebo naopak oklešťují potenciál, který dřímá v autě a ve vás jako v řidiči.

Tajemství kamenů

Pro zdraví i peníze
Moc křišťálu
Jak a čím působí
Jak působí na čakry
Suiseki – střežený poklad
Posvátné megality

Stáváte se pro druhé nepříjemným účastníkem provozu. Nutí vás vše kontrolovat a zkoumat. Vaše exaltované výstupy, přehnané reakce takřka na vše spolehlivě vyženou z vašeho auta všechny spolujezdce.

A co teprve zažijete nevšedních zkušeností, abyste se naučili opravdu jezdit!

Bez sedmičky jste nejvíc ohroženi nedostatkem vlastního postoje a názoru, takže se dostanete do ohrožení.

Políčko 8

Vícečetné osmičky vás nutí vyšperkovat své auto všemi drahými doplňky, vybavit ho výstřelky techniky a mít sedadla v kůži. K tomu se budete snažit dostat z takového vozidla maximální výkon.

Nebezpečím bude vaše potřeba se předvádět a předhánět se s ostatními. Jenže vaše nerovnovážné chování se takřka okamžitě obrátí proti vám!

Výdaje, které takový styl jízdy a spravování vozu vyžadují, vám mohou řádně provětrat peněženku. Technicky ale osmičky vaše auto vylaďují a dodávají mu energii.

Pokud osmička zcela chybí můžete trochu zanedbávat potřeby svého vozidla, nevěnovat tolik pozornost svým řidičským dovednostem. Nicméně její deficit, zejména co se týká technické zdatnosti vozidla, může nahradit čtyřka na espézetce.

Políčko 9

Nahromadění devítek na SPZ může přehlušit vliv ostatních čísel, které jedna devítka jinak spíše podporuje. Způsobí zmatek v hlavě řidiče, nesnadnou orientaci v provozu, zbrklé rozhodování nebo naopak naprostou nerozhodnost.

CHIROMANTIE

Ukaž mi svou ruku a já ti
řeknu, co tě v životě čeká...

Láska i smrt vepsaná v dlaních

Idealistické představy o tom, jak by se mělo správně jezdit, vytvářejí v řidiči těžko zvladatelné emoce a nedůtklivost. Posádku vozu svádí k tlachání mezi sebou, odvádění pozornosti řidiče od řízení a zvyšují neklid.

Mohou být příčnou nejasných technických potíží vozidla především s elektronikou a s jemnými detaily vozidla.

Chybí-li devítka, není to tak značný zásah do energie vozu, jelikož devítka (jak výše uvádím) spíše posiluje vliv čísel, s nimiž je v interakci. Přesto pro technickou kondici vozidla je vliv devítky nezanedbatelný.

Nula

Zesiluje potenciál čísel, u kterých stojí. Máte-li jí na značce, je třeba opravdu důsledně dodržovat všechna pravidla silničního provozu.

A také počítejte, že občas budete zkoušeni v ochotě pomoci druhým účastníkům provozu, kteří se dostanou do potíží (ne vaší vinou).

Budete-li vždy jednat v souladu se slušnými mravy, můžete se dočkat i vy sami vždy pomoci v nesnázích a pomyslně nad vámi bude držet „anděl“ svou ochrannou ruku.

Jana Tamchynová

Přečtěte si také


Diskuse: SPZ ovlivňuje energii vozidla, řidiče i spolujezdců

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci