Jaký vliv má SPZ na umění řidiče a jeho štěstí?

25.8.2017 00:00   |   Ezoterika - NUMEROLOGIE
Státní poznávací značka (SPZ) je dalším číselným kódem, který mnohé z nás, tedy řidiče, ale i spolujezdce, ba i chodce, denně provází na našich cestách.

numerologie

„Pomyslně doplňuje“ energii vozidla i řidiče a je rozhodně lepší, když vše dohromady harmonizuje a vylaďuje, než když podněcuje nesoulad.

Může mít vliv na klid řidiče a jeho soustředěnost, postřeh a nervozitu, podněcovat řidičské štěstí a pozitivní náhody, anebo také naopak přitahovat nebezpečné situace a zhoršovat řidičské umění.

Číselné vibrace také mohou ukazovat na provozuschopnost, spolehlivost vozidla a jeho technickou kvalitu.

Jak zjistit optimální SPZ?

Jak tedy prověřit, zda naše espézetka je pro auto přínosem? Vědět, jak na to, je dnes, kdy si můžeme vybrat, ba dokonce navrhnout vlastní značku, důležitá věc. Jak vytvořit pro sebe tu optimální značku?

Nejprve si musíme osvěžit tabulku, v níž je každému písmenu přiřazeno číslo. Tak získáme převodní kód, abychom mohli „spočítat“ i písmena ve značce.

3
C, L, U
6
F, O, X
9
I, R
2
B, K, T
5
E, N, W
8
H, Q, Z
1
A, J, S
4
D, M, V
7
G, P, Y

Výpočet si ukážeme na příkladu: Máme SPZ 3AO 42 69, číselný převod a celkový součet získáme takto:

3+1+6+4+2+6+9 = 31 …3 + 1 = (4)

Význam celkového součtu

1

– podporuje sebeprosazení, dává relativně dobré předpoklady vyniknout a dosáhnout cílů cest, stimuluje to, co je v řidiči originální, ale především jeho zručnost a řidičské umění.

2

– v řidiči podporuje toleranci k druhým účastníkům provozu, zvyšuje intuici k rizikovým a problematickým místům provozu i vůči agresivním řidičům, někdy ale na úkor možných technických poruch vozidla, případné nehody zaviněné nerozhodností. Ty ale mívají jen lehký průběh.

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

3

– přináší do řidičského života kapku štěstí, tzn. že ulehčuje svému majiteli i vozu řadu komplikací, do kterých se ale snadno dostanou vlivem svých originálních nápadů, a hlavně malou mírou pokory.

4

– vozidlům dodává jakési pomyslné opevnění, přesto vnáší určitou těžkopádnost do řidičského umění, zvyšuje riziko potíží s motorem, spojkou, podvozkem. Při nedodržování dopravních předpisů častěji hrozí kolize. Vyplatí se proto mít dobré pojištění.

5

– podporuje radost z řízení a cestování, vozidlo se stává symbolem svobody pro svého řidiče. Právě ale proto hrozí riziko srážky z nepozornosti a přílišného pocitu volnosti.

6

– pro rodinné vozy, v nichž se cestuje s dětmi, a díky tomu řidič jezdí obezřetně, je to dobrý součet. Nicméně jedinci, kteří svůj vůz s takovým součtem užívají na zálety, jen pro své požitkářství, bez povinností, může znamenat častější riziko nehod.

7

– s takovým vozem zažijete řadu napínavých zkoušek a naučíte se zkušenostmi perfektně řídit. Přesto pod takovým součtem může vozidlo vykazovat nevysvětlitelné poruchy.

CHIROMANTIE

Ukaž mi svou ruku a já ti
řeknu, co tě v životě čeká...

Láska i smrt vepsaná v dlaních

8

– jakýkoli exces v řízení pod tímto součtem proměníte okamžitě v patřičnou odezvu (pokutu, dopravní kolizi, pomačkané plechy apod.). Ale jakmile se naučíte jezdit bez extrémů, zažijete skvělé a bezpečné cestování. Vyplatí se vám dobře zabezpečit auto před zloději.

9

– tento součet zajišťuje dobré předpoklady pro zvládání dlouhých cest, dobře se v něm cestuje ve skupinkách, slibuje bezporuchovost, a i dlouhověkost auta. Někdy může zkomplikovat rozhodnost řidiče.

Jana Tamchynová

Pro podrobnější pochopení vlivu espézetky na vaše vozidlo a řízení lze rozepsat jednotlivá čísla (a to i ta, která vzniknou transformací písmen ve značce v čísla podle výše uvedené tabulky) do numerologické mřížky.

O tom více v dalším díle za týden.

Přečtěte si také


Diskuse: Jaký vliv má SPZ na umění řidiče a jeho štěstí?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci