Angelina Jolie a Brad Pitt – Svatba už na Nový rok?

19.12.2010 01:00   |   Společnost
Herecký pár Angelina Jolie (35) a Brad Pitt (47) sice spolu po pětiletém soužití vychovávají šest dětí, tři vlastní a tři adoptované – ale k oltáři se pořád jen chystají. Teď je ovšem prý svatba na spadnutí. Vzít by se měli za čtrnáct dní!

Brad Pitt Angelina Jolie

Obřad se má konat v Džódhpúru, proslulém jako sluneční i modré město na severozápadě Indie, ve státě Rádžastán. Podle amerického tisku datum 1.ledna stanovili jako nejpříznivější den pro svatbu indičtí věštci. Další podobně šťastný den by měl přicházet v úvahu až 14.ledna.

Několikadenní slavnostní ceremonii má vést samotný guru Ram Lal Siyag. Zprvu bude probíhat v luxusním hotelu za účasti mnoha slavných osobností. Hollywoodský pár by pak měl být oddán při tradičním obřadu přímo v hinduistickém ášramu – v centru, kde guru Siyag působí.


Angelina a Brad spolu s adoptovanými dětmi – zleva Maddox, Zahara a Pax.

Pochyby jsou, ale…

Některé společenské magazíny sice o svatbě poněkud pochybují, avšak zároveň se široce rozepisují o tom, jak guru Siyag uvedl hvězdný pár do hindského způsobu života. Oba rovněž seznámil s mantrami pro ranní a večerní soustředění.

Dobře informovaným zdrojům také neuniklo, že Angelina s Bradem (po vzoru manželů Victorie a Davida Beckhamových) absolvovali párovou jógu, aby posílili svůj vztah, vnesli do něho více harmonie a klidu. To vše ladí se zprávami o záměru uspořádat velkolepý svatební obřad v tradičním hinduistickém duchu.

Ale jeden manželský pár už Angelina a Brad nedávno vytvořili jako John a Jane Smithovi, dobře placení a velmi výkonní zabijáci, pracující pro konkurenční organizace. Úkolem jejich zaměstnavatelů ve filmu Mr. & Mrs. Smith bylo zabít svého životního partnera (film Mr. & Mrs. Smith v podání Angeliny Jolie a Brada Pitta již vyšel na DVD a příští rok vyjde rovněž na Blu-ray).

ANGELINA JOLIE & BRAD PITT

Brad Pitt a Angelina Jolie se vezmou kvůli dětem
Angelina Jolie je nejkrásnější ženou světa
Novou Kleopatrou bude Angelina Jolie
Angelina Jolie má hrát Marylin Monroe. Neví o tom
Chystá se Brad Pitt do hereckého důchodu?
Brad Pitt a Jennifer Aniston – tajné rande

Pro Brada Pitta by nadcházející novoroční sňatek byl jeho druhou svatbou. S herečkou Jennifer Aniston (41), populární například jako Rachel Green ze seriálu Přátelé, se po pětiletém manželsví rozvedl v roce 2005.

Angelina Jolie byla vdaná dvakrát: za anglického herce Jonnyho Lee Millera (38) a poté za amerického hudebníka a herce Billyho Boba Thorntona (55).

Indie je v módě

O Angelině Jolie je všeobecně známo, že se výrazně zajímá o východní filosofie i jógu. Takže, pokud skutečně dospěla k rozhodnutí vdát se nyní právě v Indii, ani to moc nepřekvapuje.

Indické svatby jsou mezi top celebritami vůbec značně oblíbené. Připomeňme třeba monstrózní obřad anglické modelky i herečky Liz Hurley a indického milionáře Aruna Nayara v březnu roku 2007 (mimochodem, právě se rozvádějí), nebo letošní svatbu americké popové hvězdy Katy Perry a anglického herce Russella Branda, o které jsme psali ZDE.

bri

Přečtěte si také


Diskuse: Angelina Jolie a Brad Pitt – Svatba už na Nový rok?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci