Brad Pitt se chystá do hereckého důchodu?

3.8.2009 00:00   |   Společnost
Zdá se, že Brad Pitt (45) uvažuje o odchodu do důchodu. Má pocit, že vlastně všeho, čeho chtěl v kariéře dosáhnout, už docílil. Také si připouští, že stárne a má pocit, že pro starší herce moc zajímavých rolí není.

Brad Pitt se chystá do hereckého důchodu?

„Mám pocit, že hraní je pro mladší muže,“ nechal se slyšet.

„Pro starší lidi tolik lákavých rolí není a stárneme všichni. Mám ale za to, že co jsem chtěl, to se mi podařilo. Měl jsem svou chvilku na výsluní a to je osvobozující pocit. Samozřejmě mám ještě své herecké ambice. Ty si ale napřed splním, a pak o nich budu mluvit," říká Brad Pitt.

V našem životě je klid

Brad a Angelina Jolie (34) mají domy ve Francii, v Kalifornii i v New Orleans. Podle serveru Female First berou svých šest dětí všude po světě, kdekoliv filmují, a Brad je přesvědčen o tom, že to dětem prospívá.

„Každé místo je svým způsobem zajímavé, každé má svou vlastní atmosféru a něco nabízí. Člověk si z toho něco může vzítů. A já si myslím, že děti si z toho něco berou. Mají pohled na svět, na který jsme velmi hrdí. V našem životě je klid. Jsme pár dní tady, pár dní v Provence, a docela nám to jde. Děláme si na rodinu čas. Ticho u nás sice není, ale nám se ten chaos líbí," dodává spokojeně Brad.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Brad Pitt se chystá do hereckého důchodu?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci